Şimdi Ara

Ülkemizdeki yabancıları nasıl çıkartacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suriyeliler zaten gitmek zorunda. Bahsedeceğim şey biraz farklı.

    Biliyorsunuz Yabancılara çok fazla toprak ve ev satışı gerçekleştiriliyor ülkede. Ben bunu kendimce hiç doğru bulmuyorum. Yetime,öksüze bile doğuştan toprak vermiyor devlet. Kaldıki normalsen, ne kadar çalışırsan çalış kredi yüküne girmeden alamıyorsun. Ama elin israillisi,ingilizi paşa gibi gelip alıyor. Bu para sahiplerinin,Müslümana eziyet görenlerin bu ülkede,bizim dedelerimizin kan döktüğü toprakta yaşaması,sahip olması zoruma gidiyor. İktidar kazanmadı bu toprakları. Satmayada hakkı yok. Özellikle bu yabancı güçlere. Bunların halka sorulması gerekiyordu.

    En yakın örnek Filistin var. Sattılarda ne Oldu? İsrail bela oldu. Yarın burası benim vatandaşıma ait diyecek ABD-İsrail-İngiltere vs vs. Gelip asker çıkartırsa nasıl bir argümanımız olacak?

    Söylediklerimde en ufak ırkçılık yok. Bu şeyin sadece hakkı olup olmaması ile ilgisi var. Bu ülke için savaşmamış insanlara toprak gibi çok önemli birşeyin verilmesine karşıyım. Ülkemiz için çok az olsada Şamdan gelip savaşan,Gazzeden gelip savaşan,Türk devletlerinden gelip savaşanlar vardı. Onlar hak ediyor. Buna tamamım. Ama amerikalının,ingilizin,israillinin,rusun bizim tarafımızda olduğunu görmedim. Bazı şehirlerin çok büyük kısmı satışmış bunlara. Nasıl çıkacaklar buradan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vatandaşlık verecekler gidecek olan onlar değil sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav sanki çok aşıklarda türkiyeye ondan kalıyorlar. adamların parası değerli yazın gelip 1 ay 2 ay neyse kalıyor sonra çekip gidiyor. ne çıkartmasından bahsediyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.