Şimdi Ara

ülkemizdeki televizyon ekranında yeni yayın dönemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...ülkemizdeki televizyon ekranında yeni yayın dönemi eylül ayında başlıyor...kaliteli yapımlarıda yayın akışına sürerler inşallah...hayırlı olsun diyelim...bilgilerinize sunarım...saygılar...

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...ülkemizdeki televizyon ekranında yeni yayın dönemi eylül ayında başlıyor...kaliteli yapımlarıda yayın akışına sürerler inşallah...hayırlı olsun diyelim...bilgilerinize sunarım...saygılar...

Teşekkürler KARTİLKİSİ yine Tv kumanda kimde ise dizi onundur.
  • Fox Crime'de , Atv de, HDe'de , Kanal D de ve Star TV de çok güzel yeni diziler başlıyor ve önceki efsane dizilerimizin Yeni sezonları başlıyor. Sinema TV kanallarında da çok güzel yeni Türk ve yabancı filmleri yayınlanacakmış eylül ayında :) Paketim yetseydi izlerdim Sinema tv leri , neyse sağlık olsun. Yeni yayın dönemi tüm D-smartçılara Hayırlı uğurlu olsun.

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

Fox Crime'de , Atv de, HDe'de , Kanal D de ve Star TV de çok güzel yeni diziler başlıyor ve önceki efsane dizilerimizin Yeni sezonları başlıyor. Sinema TV kanallarında da çok güzel yeni Türk ve yabancı filmleri yayınlanacakmış eylül ayında :) Paketim yetseydi izlerdim Sinema tv leri , neyse sağlık olsun. Yeni yayın dönemi tüm D-smartçılara Hayırlı uğurlu olsun.

arkadaşım...fox crime,atv,kanal-d,star,show tv sigara ve cinsellik dahil sansürlü yayın yapıyor...sinema tv sigara hariç cinsellik dahil sansürsüz yayın yapıyor...hd-e sigara ve cinsellik dahil sansürsüz yayın yapıyor...forumdaşım...seninde aynen benim gibi full hd paket satın almanı şiddetle tavsiye ederim...yeni yayın döneminde kaliteli şifreli sinema filmlerini paket üzerinden izlemek keyif veriyor...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.