Şimdi Ara

ÜLKEMİZDEKİ KAZIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ali Express'ten Mi6 fiyatlarına baktım Dolar-TL kuru üzerinden çevirme yaptım kargo dahil 1500 lira gel görelim ki ülkemize gsm modülüne sahip cihaz sokmak yasak. Yani internet siteleri üzerinden alamıyoruz gümrük geri yolluyor.

    Bu sayede de H.burada vb. siteler insanları kazıklayarak 2500 TL'ye telefonu satıyor.

    Bu kadar telefon bu tarz sitelere nasıl getiriliyor da biz kendimiz yurt dışındaki bir siteden gümrükten geçiremiyoruz yasa sanırım bunlara işlemiyor sinir oldum. 1000 TL FARK NEDİR? Şaka mı bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 26 Haziran 2017; 11:55:25 >



  • Millet haftalığıyla iphone alıyor, biz türkler ise bir iphone için 5 ay çalışmak zorundayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkece birlik olup, askeri ve sivil kanattan hükümeti devirip devlet içindeki pisliklerden kurtulup, yabancı kaynaklı tüm bankaları şutlayıp bütün varlıkları ve devlet bankalarına devredip, lozanı yırtıp Avrupaya rest çekip merkez bankasını ele geçirdikten bir 10-15 yıl sonra para birimimiz ya dünya standartlarında değerli bir para olacak ya da kur farkı denen şey devede kulak olacak bunun dışında yapılabilecek kesin bir çözüm yok. 1000₺ fark el oğlunun cebinde dolarla ifade edildiği için hiçbir şey gibi görülüyor ve üzerimize daha da geliyor. O bankaların sahibi normal bir Türk vatandaşı gibi yaşamaya çalışırsa mutlaka intihar edip bu hayattan kurtulur, neyseki metanetli bir ulusuz, bu tip şeyler bizi gerer ama yıldırmaz, sonraki yılbaşını bekleyin ve zamlar geldikçe vergi affı da yapılır, biraz rahatladım deyince herhangi bir partiye oy vermeniz yeterli, o silinen vergi borçları da bir yerden girecek nasıl olsa döngüye. Kolay gelsin :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgoistKişi -- 27 Haziran 2017; 15:35:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.