Şimdi Ara

Ülkedeki bu olağanüstü olaylar zinciri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm ünlüler göz altına alınıyor bazıları içeri giriyor bazılarının testleri pozitif çıkıyor. Güvendiğimiz liderlerden beklemediğimiz olaylara şahit olduğumuz oluyoruz. Tarikat liderleri bile içeri alınıyor. Tribün liderleri saçmasapan sözlerle gündeme geliyor. Mesele içeri girmek değil güvenin sarsılması.

Partiler kapanıyor herkes bölünüyor. Arkadaşlıklar bitiyor. Saçma bir çağa gelmedik, bu olağanüstü bir durum. Kime güveneceğimi şaşırdım.

İçimde tarif edemediğim bir korku büyüyor.

Gündemi takip etmeyi bırakmalı mıyım?

Tek başına korku yeri ve zamanına göre gerekli ve faydalıdır.

Ancak endişe ise korku diye tanımladığınız; gündemi takip etmeyi bırakmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amaçları tam olarak bu halkın güven duygusunu yok edip seçimlere katılımı düşürmek. bana oy vermiyorlarsa o halde hiç birine oy vermesinler politikası güdüyorlar. istedikleri model tam olarak Rusya vari muhalefetsiz,halkın bir birine olan güveni olmadığı için örgütsüz toplum inşa etmek istiyorlar.

buna karşı Atatürk gençliği olarak tam tersini daha çok sivil toplum örgütlerine katılıp daha çok muhalefet yapmak olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 19 Ağustos 2026; 9:40:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.