< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 28 Kasım 2025; 13:42:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkede Olması Gereken Asıl Gündem Ssli
-
-
Ben etrafı gözlemliyorum çalışanlarımıza bakıyorum hep diyorum. Türk genci gerçekten çok çalışkan. Bu şartlarda bu eforla çalışıyorlar. Aynı eforu hırsı emeği x bir yerde verseydiler aşırı refah olurlardı.
Cidden Türk genci aşırı çalışkan sabırlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle öyle hocam
Bu ülkeden gidip de ben yurt dışında ekmek bulamadim zorlandım geri geldim burda caliscam diyen 1 kisi görmedim
Sosyal medyada soytarılar var tabi de onlara inanmiyorum birebir tanidiklarimdan gidip de donen olmadi ajsjsjsksk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
aynı durumm. artık ezilmeye yorulmaya alıştırıldık bize normal geliyor. nöbet tutan yabancı arkadaşlar bile burda eziksiniz diyorlar yani işkenceyi kendimize kabul ettiriyoruz gibisinden bir anlam veriyor. garibiz vallahi. ama karşılık 0
_____________________________ Ekran Kartı: MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
İşlemci:Ryzen 7 7800X3D
Anakart:MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers -
Bizim millet çalışkan olmasına çalışkan da bizim millette iş ahlakı yok.
_____________________________ -
O bakarsan akin akin Türkmenler Türkiye'ye gelip motokurye ile pizza dağıtıyor yaşlı çocuk bakıyor
Türkmenistan fakir ülke mi?
Avrupa ve Amerika hariç hala monarşik yönetimler var Ortadoğu ve Asya tarafında malesef
Yahu Trump beyaz sarayda yediği içtiği kullandığı dış macunu maaşından ödeniyor ay sonu fatura geliyor , makam uçağına Trump kardeşini bindirse parasını ödemek zorunda bunu Türkiye'de ne zaman yaparsin o zaman halk bu ekonomiden eşit payı alır
Türkiye'nin 16. Büyük olması ile ilgili bir konu açtım. Bunun nedeni ülkede vergilerin yüksek olması nedeniyle fiyatların yükselmesi ve gelirin yuksek gibi olmasıdır ( ama alım gücü düşük )10 bin dolarlık otomobil vergiler nedeniyle 50 bin dolar oluyor ve milli gelirin yüksek olmasını sağlıyor
Tabloda ülkenin yanındaki işletmenin değeri yazılmış bizdeki Koç holding alttaki ülkelerin en büyük şirketlerinden ne kadar çok değersiz olduğu görülüyor. Bu " Bizde maaşlar düşük o yüzden şirketler çok kazanıyor" düşüncesini yok ediyor. Bizde vergiler yüksek ve iktidar bu parayı iyi kullanamıyor. Vatandaşa bıraksa parayı daha iyi kullanabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Kasım 2025; 5:49:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Çalışanlara bakıyorsunuz? Yüzleri gülüyor mu acaba. Ben bir tane yüzü gülen görmüyorum. Türkiye de özel sektörde çalışıp keyif alan mı var?
Çalışkanlık tartışılır lakin insanlar çalışmaya mecbur. Çalışmak çok güzel bir şey. Evde oturan insanla, çalışan insan bir değildir. Birisinin ağacı meyve verir, birisinin ağacı kurur. Ama bu ülkede çalıştığının karşılığı kira, fatura, borç, yeme, içme = stres..
Özel hayat yok. Kendine zaman ayırmak yok. Robot gibi birisi oluyorsun özel sektörde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Tam tersini düşünüyorum.
Millet olarak çalışmayı, üretmeyi, kendimizi geliştirmeyi sevmiyoruz.
Ve iyisini, hem de çok tüketmeyi, bol tatili seviyoruz. Ulaşamayınca batsin bu iktidar, gidecem buralardan deniliyor.
Ülkenin kaynakları sınırlı. Ve sınırlı kaynaklar, tembel halk, çökmüş ahlak anlayışı ile refah içinde yaşamayı bekleyen de çok.
Yaş olarak en az yarısı emekli olmayı hak etmeyen emeklisiyle, olması gerekenin 3 misli memur sayısıyla, sosyal yardım alanlarıyla devlet en az 25 milyon kişiye aylık ödüyor.
Dileyen popülizm yapmaya ve mucize beklemeye devam edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Kasım 2025; 9:47:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aç gözlü , menfaatçi , ahlaksız , hak hukuk tanımayan , torpilci, hep bana rabbena anlayışı hakim bir topluluk için yine iyi durumdayız
Bunun sebebi de senin geçmişten gelen medya sağolsun çalışacak misin oğlum kısa yoldan köşeyi don torpil ile devlete atla , milleti güzelce yönlendirme yaptılar
Özel sektördeki sömürü düzeninin de insanların devlete kapak atmaya çalışmasında etkisi var. Özel sektör seni köle gibi sömürür acımaz ve tökezlediğinde kapının önüne kor. Ülkedeki işçi hakları da zaten kağıt üstünde, göstermelik. Kısayoldan zengin olma motivasyonu da buradan geliyor. He devlette devlet aracılığıyla bunu yapanlarda kronik olarak bir ahlaksızlık var. Bunu n sorumlusu sadece medya diyebilir miyiz ondan emin değilim.
Oyle diyorsun da itibarimiz ne olacak peki? Amariga gibi itibarsiz mi olalim?
Aferin lan aktrollere cevap vermemeyi yavas yavas ogreniyorsunuz. Siz cevap verdiginiz surece maas alacaklar.
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Özel sektörde çalışkan olunca karşılığını alamıyorsan ne olacak? Çalıştıkça daha çok iş yüklerler. Sadece iş yükün artar maaşa etkisi olmaz.
çalışkanlık=1 saatlik işi 2-3 saatte yapmak
Özel sektör kazanç temelli zaten, kazanç sağlamıyorsa çalışanı da atar kapıya da kilidi vurur. Özel sektördeki işletme hem memur maaşını , hem emekli maaşını hem uçak -tank -silah masraflarını hemde faiz giderlerini hem de 5li çetenin havuz paralarını ödemek zorunda . Bunlardan kalan parayla da çalışanına ödeme yapacak sence iyi para kalır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Benim vurgulamak istediğim kısım çalışanların neden özel sektörden kaçmaya çalıştığı ve neden devlete kapak atmaya çalıştığı ya da kısa yoldan zenginlik peşinde koşmaya çalıştığı. Bunların ardındaki motivasyonunu yazdım. Çünkü alıntıladığım adama bakarsan bütün mevzuyu medyaya bağlamış.
Özel sektör bu masrafların hepsini vergi olarak ödüyor doğru ama bunun da hıncını işçiden çıkarıyor. 10 farklı iş yaptırıyor, hayvan gibi mesai yaptırıyor, baskı yapıyor. O maliyeti işçinin burnundan getiriyor. Bir de işsiz kalma stresi de yaşıyorsun. Bazı sektörlerde işçi hakkın filan yok. Fazla mesai yaparsın babayı alırsın, vazifen olmayan işi yaptırırlar karşılığını da vermezler. Daha yazmaya üşendiğim pek çok neden var. Memur olmak varken neden böyle şeylere saçlarını dökesin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ben etrafı gözlemliyorum çalışanlarımıza bakıyorum hep diyorum. Türk genci gerçekten çok çalışkan. Bu şartlarda bu eforla çalışıyorlar. Aynı eforu hırsı emeği x bir yerde verseydiler aşırı refah olurlardı.
Cidden Türk genci aşırı çalışkan sabırlı. |
Benzer içerikler
- ay ışığı plaj yorumlar
- atik ailesi vergi
- migpack apk
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- gerçek atatürk
- togg renkleri
- yeni clio 2026
- togg v2l adaptör
- turkcell hediye internet 2222
- numara taşıma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt