istanbulda yaşadıgımdan burası için konuşuyorum normal içinde yaşanabilir temiz 3+1 evin kirası az merkeze yakınsa asgari ücretin üzerinde merkezden uzak yerlerde bile çogu kira asgari ücret seviyelerinde merkezi yerlerde kiralar 50 binle 100 binleri görüyo bu insanların ekonominin kötüye gittigini görmesi için ne olması lazım aceba çok merak ediyorum bu insanları ekonominin iyi olduguna ikna eden şey fakirlige alışmakmıdır aceba yani artık fakirligi özümseyip kabul ettikleri içinmi ekonomi iyi diye düşünüyorlar bu insanların nerdeyse %90 ı avrupaya 1 haftalık gidip gelecek şekilde tatil bile yapamazlar hatta tek yönlü uçak bilet alabileceklerinden bile şüpheliyim fredinin kabusu filmi gibi uykudan uyanamayan tek kişi degil busefer tüm ülke < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 19 Aralık 2023; 16:9:19 > |
ülke insanının birtürlü uykudan uyanamaması

-
-
Deveyi dikeni insanı seveni yaranır demişler. Çok iyi oluyor aynı şartlara maruz kalıyoruz fakat ben razıyım. Daha da beter olur umarım belki belli bir kesimin gözleri açılır.
Başka türlü iflah olmaz bunlar. Ama birde bir kesim var ki onların hiç bir türlü iflah olma durumu yok ümitsiz vakalar nasıl GS'li bir fanatiğe FB'li ol diyemez isen bunlarda o kafa var takım tutar gibi tutuyorlar.
İlla hayatına cebine dokunacak yaşayacak tecrübe edecek ki sonra diyecek aaaa bu yanlışmış. Yapacak hiç bir şey yok boşuna yormayın kendinizi güzel oluyor iyi taraflarından bakın İstanbul'da barınamayanlar köyüne geri dönüyor, Suriler ekonomik savaş yerine ülkelerinde ki savaşı tercih edip geri dönüyor vs. işte biraz nüfus da rahatlama olur İstanbul arınır.
-
Herkesin keyfi yerinde çevremdeki en mutsuz kişi benim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke 21 yıl önce uyandı .sen uyumaya devam et iyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elliki uyuşturulmuş durumda herhangi bir şeyi sorgulama gibi bir durumları bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 19 Aralık 2023; 18:17:14 >
Uyanmaktan kasıt ne? Ülkenin iribaş partileri yılda yüzmilyarlarca TL gider oluşturan EYT'yi çıkarttı. Destekçileri dedemin/reisimin canı sağolsun dedi. İki kesimin taraftarlarına göre karşıdaki uyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daima İleri -- 19 Aralık 2023; 20:17:31 >
İstanbul'da muhalefet çoğunlukta ( o kadar Karadeniz ve Güneydoğu göçüne rağmen) Karadeniz güneydoğu ağır fark yaratıyor birde ic bolgeler için emekli maaşı -asgari ücret yeterli oluyor muhtemelen
ne yapmaları gerekiyor.?
-
Yahudi sempatizanı bu DH istemiyorum.
Bknz. Siyonist babus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X