Şimdi Ara

ULEB Cup (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
8.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    quote:

    Orjinalden alıntı: overlord

    quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    bravo telekom, bravo ercüment hoca


    hayrola , sevinmiş gibi görünüyorsun. yoksa biyerlerden acın mı var...


    la havleee.. sen kimsin birader.. benim tepkim seni mi gerdi.. yoksa senin biyerlerden acın mı var benle ilgili.. vaktinde kapak yaptıklarımdan mısın, hatırlayamadım şimdi..

    az birşey zekaya sahip olan biri benim orada ironi yaptığı anlar.. bundan sonraki kısım seninle ilgili değil, okumasan da olur.. hoş, okusan da anlamazsın zaten..

    telekom bu yatırımlara ve bu kadroya rağmen böyle bir fark yiyorsa(ki muhtemelen de elenecekler), artık şapkayı önlerine mi alırlar,yoksa rulo yapıp bi şekilde değerlendirirler mi bilmiyorum.. artık ercü son kullanma tarihi geçmiş, bu takımı taşıyamayan biri olduğu açıkça ortaya çıkmış bir antrenördür.. oyunculara bi ton para yatırmaktansa adam gibi bi antrenör getirsinler takımın başına



    Çok güzel söyledin..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drgladius

    Sezon başı yorumlarımda ercüment hocanın bu takımı taşıyamayacağını söylemiştim,birazda olsa haklı çıktım önce banvitten 125 sayı ardından ciddi bir avrupa maçında yenilen 91 sayı.Savunma yapmadan avrupada başarılı olmak zor.en basit örneği bu sezon galatasaray ,bu günlerin hepsini iyi savunmaya bağlı.ligin en az sayı yiyen takımı ,asvelden de maçı bu şekilde kurtardılar.Telekomda ercüment hoca ve el amin ayrılmalı.El amin zaman zaman çok faydalı bir oyuncu ama çoğu maçta çok atış zorluyor oysa telekom top çevirdikçe iyi oynayan bir takım



    telekom , yaklaşık 2 ay önce galatasaray maçında michael wright ın sakatlığından sonra duraklama dönemine girmişti.gs , ankarada kepez , ardından da yanlış hatırlamıyorsam ülker e yenildi. fakat atlattı o dönemi. şuan da oyle bir dönem içerisinde olduğunu düşünüyorum.geçecektir umarım. bu 2 dönem dışında çok başarılı bir takım. efes ve ülkere göre kadrosu daha düşük bir ücretle kuruldu ama onlar kadar başarılı.dolayısıyla ercüment sunter e başarız demek haksızlık olur kanımca. turkiye kupası maçlarında da onlar kadar güçlü olduğunu gösterdi.

    kazan maçına gelince. hala içimde az da olsa umut var. unics kazan takımı evinde iyi oynayıp , deplasmanda çok kötü oynayan bir takım. gruplarda , hapoel jerusalem den ilk maçta dışarda 39 sayı fark yedi , evinde ise 53 sayı fark attı. bu bakımdan biraz da olsa şansımız olduğunu düşünüyorum. ayrıca telekom un web sitesinden okuduğum bilgiye gore oyuncular , yolculuk nedeniyle( unics kazan , tataristan ın takımı , yol çok uzak) maça uyku uyumadan çıkmışlar.

    el amin konusunda ise sana katılmıyorum , ve bu takımın en gerekli oyuncularından birisi olduğunu düşünüyorum. bu maçta belki çok kendini gösteremedi.ki oyundan neredeyse hiç çıkmamış(37 dakika ile oynamış) ama birçok maçta telekomu sırtlayan adamdı.( joventut maçında tek yarıda 33 sayı atması unutulmazdı).




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    quote:

    Orjinalden alıntı: overlord

    quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    bravo telekom, bravo ercüment hoca


    hayrola , sevinmiş gibi görünüyorsun. yoksa biyerlerden acın mı var...


    la havleee.. sen kimsin birader.. benim tepkim seni mi gerdi.. yoksa senin biyerlerden acın mı var benle ilgili.. vaktinde kapak yaptıklarımdan mısın, hatırlayamadım şimdi..

    az birşey zekaya sahip olan biri benim orada ironi yaptığı anlar.. bundan sonraki kısım seninle ilgili değil, okumasan da olur.. hoş, okusan da anlamazsın zaten..

    telekom bu yatırımlara ve bu kadroya rağmen böyle bir fark yiyorsa(ki muhtemelen de elenecekler), artık şapkayı önlerine mi alırlar, yoksa rulo yapıp bi şekilde değerlendirirler mi bilmiyorum.. artık ercü son kullanma tarihi geçmiş, bu takımı taşıyamayan biri olduğu açıkça ortaya çıkmış bir antrenördür.. oyunculara bi ton para yatırmaktansa adam gibi bi antrenör getirsinler takımın başına


    arkadaşım, vaktinde kapat yaptıklarımdan mısın demişsin. seni tanımıyorum ve yazdıklarından anladığım kadarıyla tanımaya değecek biri de değilsin. iyiki tanımıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: overlord
    arkadaşım, vaktinde kapat yaptıklarımdan mısın demişsin. seni tanımıyorum ve yazdıklarından anladığım kadarıyla tanımaya değecek biri de değilsin. iyiki tanımıyorum.


    inan ki çok üzüldüm
  • tataristan da mı bağımsızlığını ilan etti, medyadan biraz uzak kalmıştım ama demekki baya uzak kalmışım. ben kazanı rus takımı diye biliyordum. neyse

    uyumadıkları belli, sahada uyumuşlar, 2 gün önceden git, gerekiyorsa 3 gün önceden git. o zaman uyumaya fırsat bulurdun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: csb

    tataristan da mı bağımsızlığını ilan etti, medyadan biraz uzak kalmıştım ama demekki baya uzak kalmışım. ben kazanı rus takımı diye biliyordum. neyse


    yok hocam tataristan özerk bir bölge.. hala rusya'ya bağlılar yani.. unics kazan rus takımı olarak geçiyor

    quote:

    Orjinalden alıntı: csb
    uyumadıkları belli, sahada uyumuşlar, 2 gün önceden git, gerekiyorsa 3 gün önceden git. o zaman uyumaya fırsat bulurdun.


    aynen.. Allah'ın günleri çuvala mı girdi
  • ULEB Kupası'nda zorlu rövanş
    ULEB Kupası'nda ikinci tur rövanş maçları bugün oynanacak. Temsilcilerimiz, Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom, rakipleriyle kendi sahalarında karşılaşacak.

    ULEB Kupası'nda mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom, bugün 2. tur rövanş maçlarına çıkacaklar.

    Beşiktaş Cola Turka, rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem İstanbul'da karşı karşıya gelecek. BJK Cola Turka Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak ve Kanal 24'ten naklen yayınlanacak.

    Grup maçlarındaki 10 karşılaşmada 10 galibiyet alarak ULEB Kupası tarihine geçen siyah-beyazlılar, 2. tur ilk maçında geçen hafta deplasmanda Hapoel Jerusalem takımına 15 sayı farkla 88-73 mağlup olmuştu. Beşiktaş Cola Turka'nın turu geçmesi için karşılaşmadan 16 sayı farkla galip ayrılması gerekiyor.

    Bu arada, siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada taraftarlar maça davet edilirken, taraftarların salona ulaşması için Beşiktaş eski Tansaş önünden saat 17.30, 18.00, 18.30 ve 19.00'da olmak üzere 4 adet servis kalkacağı bildirildi. Ayrıca maç sonrası da taraftarlar için 2 servis tahsis edildiği kaydedildi.

    Karşılaşmanın biletleri Biletix gişelerinden satışa çıkartıldı. Bilet fiyatları, protokol 25 YTL, bench arkası 20 YTL, protokol karşısı alt 15 YTL, protokol karşısı üst 13 YTL vr pota arkası 10 YTL olarak belirlendi.

    ATAMAN: TARAFTARLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
    Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, ''15 sayılık fark, Avrupa kupalarında kapatılması imkansız olan bir fark değil. Ancak özellikle Beşiktaş taraftarlarına büyük iş düşüyor. Her şeyden önce salonu bir cehenneme çevirmemiz lazım. Oluşturacağımız atmosferden takımımızın motive olması kadar rakibin ve hakemlerin de etkileneceğini düşünüyorum. Tribündekiler, benchtekiler ve sahadakilerle bir bütün olmayı başarabilirsek ULEB Kupası'ndaki bu en önemli virajı kolay geçip yolumuza devam edebiliriz'' şeklinde konuştu.

    Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ise, İsrail'de şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, ''İsrail'den hiç istemediğimiz bir sonuçla döndük ve ULEB Kupası şampiyonluğu hedefini biraz riske soktuk. 15 sayılık farkın kimseyi korkutmasını istemem, çünkü takımımız, Hapoel Jerusalem'den daha güçlü bir ekip. Ben, kenar yönetime ve oyuncularımıza güveniyorum'' dedi.

    GALATASARAY AVANTAJLI
    Galatasaray Cafe Crown ise, 2. tur rövanş maçında İstanbul'da Fransa'nın Asvel Basket takımıyla karşılaşacak.

    Galatasaray Cafe Crown ile Asvel Basket arasındaki karşılaşma Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 21.15'te başlayacak ve Kanal 24 ile Eurosport 2'den naklen yayınlanacak.

    Fransa'da oynanan ilk maçta rakibi ile 69-69 berabere kalan sarı-kırmızılılar, bu maçı kazandığı takdirde ULEB Kupası'nda son 16 takım arasına kalacak.

    Bu arada, kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşmaya davet edilirken, maça gelen taraftarlara Lescon firması tarafından hazırlanan tişörtlerin dağıtılacağı kaydedildi.

    TELEKOM TURA İNANIYOR
    ULEB Kupası'nda ilk turda başarılı sonuçlar Türk Telekom, ikinci tur ilk maçında 91-65 yenildiği Rusya'nın Unics Kazan takımını, Ankara'da konuk edecek.

    Türk Telekom-Unics Kazan rövanş karşılaşması, Atatürk Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. Mücadele CNN Türk'ten naklen ekranlara gelecek.

    Tutku Açık'ın sözcülüğünü yaptığı Türk Telekomlu sporcular, Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra bozulan ritimlerini Kazan maçında yakalayacaklarını iddia ederek, ''Unics Kazan karşısında son kozumuzu oynayacağız. 27 sayılık farka ihtiyacımız var. Çok zor ama imkansız değil. Maçın başından itibaren seyirci ile birlikte çok büyük bir baskı kurmamız gerekiyor, bu baskıyı centilmence ve kurallar çerçevesinde hakemlere de hissettirebilirsek, tur şansımızı yaratabiliriz'' diye konuştu.

    Basketbol şube genel menajeri İrfan Yücesoy ise ULEB Kupası'nda eleme sisteminin adil olmadığını belirterek, ''Şans faktörü büyük etken. Kazan'da oynadığımız ilk maçta, seyahat ve hava koşulları nedeniyle sahaya çok yıpranmış olarak çıktık. Hakemler de çok hatalı bir yönetim gösterdi ama bunları kesinlikle mazeret olarak göstermiyoruz. Biz takım olarak çok kötü oynadık ve maçın kırılma noktalarında büyük hatalar yaptık. Bu takım sezon başından beri çok zor maçları bile kolay kazanmayı bildi. Ankaralı basketbolseverleri salona bekliyoruz. Gelin ve bizi Atatürk Spor Salonu'nda destekleyin'' diye konuştu.



    İLK MAÇLAR
    • Telekom zora soktu: 91-65
    • Galatasaray kapıyı araladı: 69-69
    • Kartal İsrail'de uçamadı: 88-73


    http://www.ntvspor.net/Pages/20519.ASP




  • İnşallah 3 takımda turlar..

    Telekom ve Bjk maçları çakışıyor malesef. Bakalım öncelik Bjk da tabi.Ama eğer Telekom un gidişatı iyi olursa zaplayarak seyretmeli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyoruk

    İnşallah 3 takımda turlar..

    Telekom ve Bjk maçları çakışıyor malesef. Bakalım öncelik Bjk da tabi.Ama eğer Telekom un gidişatı iyi olursa zaplayarak seyretmeli.


    Ben TT maçına bakıcam genelde. Çünkü 27 sayı fark yapmak için müthiş bi mücadele gerekiyor. Çok hoşuma gider bu belli farkla kazanmak gereken maçlar ve saolsun TT bu rakamı bayaa yukarıda tuttu...




  • Bu akşam İstanbul ve Ankaralı arkadaşlar salonlarda geri kalan arkadaşlar da tv başında takımlarını desteklemeli. Ancak görüyorum ki Bilet fiyatları seyirciye adeta "ne işiniz var salonda oturun evinizde izleyin" diyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: greenflash

    Bu akşam İstanbul ve Ankaralı arkadaşlar salonlarda geri kalan arkadaşlar da tv başında takımlarını desteklemeli. Ancak görüyorum ki Bilet fiyatları seyirciye adeta "ne işiniz var salonda oturun evinizde izleyin" diyor.


    bende onu dicektim insan bari bu maça mahsus bilet fiyatlarını 5 ytl yapar neyse bjk yönetimini allaha havale ediyorum
  • Aslında seyirci konusunda bilet filyatları falan değil sorunumuz..Seyirci kültürümüzn olmamasında..
    1-5 ytl yaparsan herkes gelir a maç varmış falan diye... İlgisi olmaz takımla öyle takılır,küfür eder gs,fb,bjk a falan gider..
    Gerçekten desteklemek isteyen 10 da olsa 15 de olsa 30 da olsa gider izler destekler diye düşünüyorum...
    ( Tabi imkanı olanlar için. )
  • Hadi inşallah 3 takımla turlarız..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyoruk

    Aslında seyirci konusunda bilet ****atları falan değil sorunumuz..Seyirci kültürümüzn olmamasında..
    1-5 ytl yaparsan herkes gelir a maç varmış falan diye... İlgisi olmaz takımla öyle takılır,küfür eder gs,fb,bjk a falan gider..
    Gerçekten desteklemek isteyen 10 da olsa 15 de olsa 30 da olsa gider izler destekler diye düşünüyorum...
    ( Tabi imkanı olanlar için. )


    Bi bakımdan doğru ama bence öğrenciler için fiyat indirimi olmalı. Zaten çok pahalı bi şehir ve öğrenciler için bir maç bileti fiyatı çok yüksek( bu rakamlar)...
  • Galatasaray bu akşamki maç + perşembe günkü bayan avrupa kupası basket maçını kombine bilet olarak sattı, 10 ytl ye Bayanlarda GS deplasmanda 5 sayı farkla kazandı, burada 4 sayı farkla yenilse bile yarı finalde
  • Evet ögrenciler için haklisin ..Indirim olabilir...

    Bu arada fena baslamadik seyirci de telekomum canim feda bagirmalari disinda etkili.
  • Dış atışlarımız girmiyor..Ama elbet girecek ,hep böyle sürmez...
    Yeneriz yenmesine ama 27 yakalamk için El Amin'in devreye girmesi kendini bulması lazım...
    Belli bir ritim yakalarsak hücumda iş olur
  • Telekom inanmış, ilk yarıyı 49-37 önde geçti Telekom
  • İlk devre 49-37 bitti...

    Fark iki defa 15'in üstüne çıkıyor gibi oldu ama toparladı rakip. Haluk çok kötü dış şutlarda. Chris Williams ise tam EL oyuncusu. Ne işi var uleb cup'ta...
  • Çok kötü başladık. Maalesef fark 5 e kadar indi, çok zor çok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.