birde bir şeyi kabullenseler ya hep iyii her alanda iyiyiz ... bilmesek kanacağız .. |
|
Fiber internet mahallede yok, VDSL kullanıyorum ve santrale olan mesafe 2.7km. Binadaki ankastreden modeme cat6 hat ile aldığım hız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Trol diyen şahıs. Yazdığımı senin anlayabildiğin kadarı üzerinden polemiğe girmeyeceğim. Sadece şikayet ettim, hakettiğiniz sadece o sizin gibilerin. Kaale bile almaya değmezsiniz. İşyerindekki interneti 50 Mbit Superonline fiberden Turknet 100 Mbite kadar tarifeye geçirdik. Bağlandığı ilk gün alabildiği hız 25 Mbit görünüyordu. Şu an alınabilcek hız 123 Mbit yazıyor 88 alıyoruz. Adamların elinin altında herşey iki tuşla neler halledebiliyorlar... Niye kendimi yoruyorsam ben de laf anlatıcam diye.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Kasım 2020; 21:20:47 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
5 senedir aynı adresteyim hiçbir firmadan fiber alamadım. İnanın gelişen tek şey 5Mbps seviyelerinde olan hızın 7Mbps olması. Muhtemelen hiçbir şey gelişmedi, artan o 2Mbps hıza, eve çektiğim Cat6 kablo ve kullandığım modem sebep olmuştur |
Dedim acaba Adsl mi bu. Çünkü upload hızı adsl e göre yüksek geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |