Şimdi Ara

Ukrayna Zaporozhye giden var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Internetten bir haftadir tanistigim konustugun kizin Zaporozhye de yasadigini ogrendigimde buraya bir haftaligina kizi gormeye gitme karari aldim. Bazi sitelerde gidenler gasptan vs bahsetmis, polisiye olaylar cok var mi orada? Giden arkadaslara soruyorum! Sag cikabilir miyiz oradan? Temmuz gibi gitmeyi dusunuyorum bir haftaligina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dostum "böbrek.avi" olma ihtimali yüksek gibi. bence mutlaka görüşmek istiyorsan buraya çağır.
  • Yok daha neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu yaz ukrayna planımız var. en ucuz uçak bileti oradan olduğu için dönüşü orayı düşünmüştük. ama ölü bir şehir olduğundan bahsediyorlar. sırf uçak için geçmek mantıksız geldiği için başka bir şehire karar kıldık 20 lira oynadı zaten.

    bu arada daha geçenlerde bir grup türk genç tutuklandı. facebook grubunda rastladım baya para istemişler diretmişler falan. konsoloslukla görüşme falan sağlamalarına izin vermemişler. sonra bir şeyler oldu kurtuldular. polisler biraz yozlaşmış galiba. tren bileti almak için devlet sitesine girdim orada bile kocaman rüşvet suçtur ihbar edin falan diye reklam çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 16 Mayıs 2017; 20:36:49 >
  • Tutuklanma yoktur da sizin dediginiz gibi fakir ulke oldugu icin rusvet islemleri kol geziyor. Ukrayna'ya gemiyle cok gittim ve yerlesim plani olarak 50 sene geriden geliyor gibi dusunduren bir ulke. Ekonomi kotu ondan.



    Zaporiya da 1-2 luks otel var, Mc donalds var, iyi kotu canli muzik gece klupleri var, ee bekleyen biri de var hal boyle olunca gidilir diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.