Şimdi Ara

Ukrayna'ya Gidiyom 4 gün güncelleyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
8
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçuşuma 10 dakika var, her gün bi güncelleme atarım zamparalık yapmaya değil gezmeye gidiyoruz 2 arkadaş bakalım :) Gece 02.30 gibi Lviv'deyiz inş :) 1600 grivnaya lvivde ev tuttuk 4 gün lakin giriş saatimiz 13.00 o saate kadar ne yapacağız bakalım. İlk kez yurt dışına çıkıyoruz.

1. günün sonu edit: @Pink Floyd hocamın dediği gibi inince sorguya alındık. İçerde agresifleştikçe tatlılaşan melek gibi bi hatun belgelerimi istedi, Türkçe de öğrenmiş birkaç kelime, bena belgelerr gosterr, caabuk caabuk deyip duruyor biraz stresliydi açıkçası uzun sürdü tüm uçağın geçebilmesi.
    Sabaha kadar havalimanında bekledik inince, bekleme salonunda başladık melek gibi hatunları görmeye. O soğukta maşallahları vardı valla çok cesur giyiniyorlar yakışıyor da Sabah 6 gibi Uber çağırıp 10 tl gibi bir rakama Lviv merkeze indik baya ucuza geldi açıkçası. Başladık ufaktan turlamaya çünkü check-in saatimiz 13.00 idi. Şehir açıkçası avrupai bir görünüme sahip lakin bir yandan da 2. dünya savaşından kalmış gibi eski. Yolda yürürken sabahın 6'sında kucak dansı yapan bir kız görmemizle siftahı yaptık sayılır. Hava ciddi anlamda soğuktu ama giyimleri görseniz sanki 40 derece hava.
    Evimizi görmeye gittiğimizde çok keko bi sokakta olduğunu görüp o evden vazgeçtik, parayı ödememiştik zaten. Bu gün için başka bi otel aramaya başladık lakin her yer doluydu, o sırada Taksim Restoran'ı gördük nargile içenler ince belli çay karıştırma sesleri vs. daldık içeri zaten türküm demeden hoşgeldiniz dediler. Saolsunlar çalışanlar çok iyi insanlar bundan daha sonra da bahsedeceğim.

Çok yoruldum editleyemiyorum belki yarın belki tr'ye dönünce devamı. otel bulacaz da gidecez de diye az daha ölüp gidecektik hepsine değineceğim belki birilerine yararı dokunur. İnsanlar çok ırkçı türküm deyince google translate'den küfür yazıp ben gülüp geçince karı satmaya çalışanlar mı dersin, public duvara yaslamalı götürenler mi dersin, meydanın ortasında sevişen lezbiyenler mi dersin hepsinden bahsedeceğim Türk abilerin bize taaruza geçtiniz mi diye sorması da epey güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 13 Ağustos 2017; 23:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dırek dısco ya gıt :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 13 Ağustos 2017; 1:0:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 grivnaya 4 günlük mü tuttunuz? 1 Günlük mü anlayamadım. 4 Günlükse fazla süper değil mi?
  • Varsa sorun sorabilirsin 24 gün kaldım ukraynada lviv+kiev+kharkiv yaptım.

Ekleme: lviv havalimanında muhtamelen sorguya gireceksin şimdiden haber vereyim ilk girişinse ukrayna ya, o yüzden uçak dönüş biletin, rezervasyonların çıktı olarak yanında dursun ispatlamanı isteyecek sorgulayan kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 13 Ağustos 2017; 1:41:51 >

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

(Ukraynadaki hurilere gördükten sonra foruma giriş yapmayı unuttu)

Keşke sebep o olsa hocam neler çektik detaylıca anlatacağım şimdi edit geliyor

• Yerimizi alalım da çok yavan bir konu olacak gibi. Yorgunluğunuza veriyorum. Ülkeye dönünce şöyle bol ssli güzel bir konunuzu bekliyorum.

Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk...
  • Ben 18 inden sonra gitmeyi planlıyorum. Lviv. E gidip ordan diğer şehirlere gideceğim ama hiç plan yapmadım. Gece hayatı bir yana doğasını da gezmek istiyorum. Değişik bi aksiyon deneyimi olurda güzel olur. Geçenlerde bi eleman kısa bi eğitimle paraşütle atlamıştı. . Birde Ukrayna da cep telefonlari pahalı mı

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

(Ukraynadaki hurilere gördükten sonra foruma giriş yapmayı unuttu)

Keşke sebep o olsa hocam neler çektik detaylıca anlatacağım şimdi edit geliyor

Bende almanyadayım 45 gündür,açıkçası zerre keyfini çatamadım kalacak yer sıkıntısı çekmekten,paranın olmamasından mütevellit

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,iyi bir editle coştur buralarl hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 14 Ağustos 2017; 11:25:22 >

• Olaylara gel Yerimi aldım hocam bekliyorum.
    Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Cougar AQUA 360 Li Rgb - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Razer Huntsman V2 TKL - Endgame Gear OP1 8K - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - Razer Atlas
  • takip

BRYLER MİLŞİ LLDUM ANLATCAM VALMA KAFAM İYİ ŞARJM DA AZ asla üminidzi ksybetleneyin ::) Şarj sıkıntısı çekiyorux baya poeet bank zşmamışıя krşkr alaudık

Bir genç daha Ukrayna semalarında titremiş beyler

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • Arkadaşın böbrekleri gazeteye almışlar herhalde

Umudunu kaybettiğin zaman Türk olduğunu hatırla.(Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

BRYLER MİLŞİ LLDUM ANLATCAM VALMA KAFAM İYİ ŞARJM DA AZ asla üminidzi ksybetleneyin ::) Şarj sıkıntısı çekiyorux baya poeet bank zşmamışıя krşkr alaudık

3 gün oldu anlatsanıza hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

3 gün oldu anlatsanıza hocam

2 saat önce geldim hocam eve, çok şey yaşadık böyle anlatması zor olacak yarın sorularınızı alırım konuyu editleyip

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.