Şimdi Ara

Ukrayna Lideri Zelenski: Perşembe Günü İstanbul’da Putini Bekleyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 11 Mayıs 2025; 20:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sefer kesin savaşı bitirecekler

• Zelo: 72 yaşında korunmasız gezemeyen birinden dayak yemem

• adamın şartı var. rusya 30 gün savaşa ara verecek de sonra bu masaya oturacaklarmış.  

putin bir daha yutmaz. minsk1 ve minsk 2 de imtiyaz verdi.

ama sorsan : nato kazanıyor.

• Putin, AB'yi köşeye sıkıştırıyor.

Hadi barış görüşmesi yapalım. dedi adam.

• Özgür Özel ve İmamoğlundan Allah razı olsun , büyük emekleri var , hep onların sayesinde.

• Buradan barış falan çıkmaz. Zelenski kendini akıllı Putin'i salak sanıyor. Tek amacı orduyu biraz toparlamak ve yardım almak için zaman kazanmaya çalışmak. O barış degil ateşkes istiyor. Rusya ise savaşı kaybettiğini anlamasını ve kaybetmiş gibi davranmasını bekliyor. Savaşı kazanan taraf olarak da işgal ettiği bölgelerin hepsini ya da Kırım ile özerk olarak tanıdığı bölgeleri vermeyecek, daha sonra tekrar savaşmamak icin ukrayna'da geniş bir ordu kurulmasına, Avrupalıların Ukrayna'yı askeri yığınak yaptıkları bir sinir bolgesi gibi kullanmasına izin vermeyecek. Zelenski savaşı kaybettiğini kabul etmediği ve buna gore davranmadığı icin zaten Trump maden anlaşmasını yaptı ve geri çekildi. Trump Amerika'nın bundan sonra yardım etmeyeceğini Ukrayna'nın barış yapmazsa daha cok sey kaybedeceğini söylemesine rağmen Zelenski muhtemelen ülkesini degil kendi sonunu iyi görmediği icin kendini düşünerek Avrupa'nin desteğiyle savaşmaya devam etmek istiyor. Trump da madem oyle ben alacağımı aldim çekiliyorum ne yaparsan yap diyor. Zelenski hala Kırım'ı tanımam anlaşmamız icin Rusya işgal ettiği yerlerden çıkmalı, Avrupa'nın desteğiyle Ukrayna'da cok güçlü bir ordu kurulmalı ya da Avrupa ordusu burada bulunmalı gibi sanki Rusya Ukrayna'yı degil de Ukrayna Rusya'yı işgal etmiş gibi gerçeklerden kopuk açıklamalar yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 12 Mayıs 2025; 5:44:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.