|
Ukrayna cephesi Terminator filmine döndü: Bir ayda 7 bin robot operasyonu
-
-
Bizimkilerde bundan ders çıkarmalı hem de büyük ders çıkarmalılar. Gelecek savaşların ok yaydan füze ve robotik neyden nereye erildi. Evrilmeye de devam ediyor.
-
bunlar pek bir halta yaramıyor. rusların çıkardığı yolka ilginç. tabanca gibi kullanılıyor. baya pratik görünüyor ve algılaması da çok kısa süre içinde oluyor.
Patlayıcı başlık taşıyanı da var Şahin gibi havadan sert çarpıp rakip droneları imha edeni de var. ruslar muhtemelen matematik zekaları ile bunları baraşıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ukrayna savaşı tam bir açık laboratuvar.Milyonları geçen insan kaybı,trilyon doları geçmiş savaş masrafları bu laboratuvarı kapatmaya yetmiyor.Bazen,abd - avrupa - çin'in sırf bu labotatuvar deneyimleri sürsün diye savaşa feci paralar yatırmaya razı olduklarını düşünüyorum.Ölenler zaten rus ve ukraynalı.
-
Kardeşi kardeşe kırdırdılar.
-
palyaçonun birini ülkenin başına getirdikleri günden beri huzur yok ülkelerinde
_____________________________ -
palyançoyu karşılamaya birde kaymakam göndermişler
_____________________________ -
Ülkemiz bunları zaten yapıyor, barkan var, kemankeş var, hkg82 güdüm kiti bile 150km uzaktan bırakılıyor düşmana kamikaze dron gibi süzülerek saldırıyor, baykar K2 var.. Bir sürü sistem hem var hemde yapılıyor. Türkiye teknolojiyi çok güncel takip ediyor. Nazar sistemi yapılalı seneler oldu ingilizler kendi lazer topunu yeni tamamladı.. Hükümeti yatırımları kesmezse mühendislerimiz dünyanın en çalışanları maşallah..
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Terminatör icat oldu; mertlik bozuldu.
Savaş dediğiniz gibi her zaman evrilen bir fenomen. Flavius Vegetius Renatus'un klasik Roma askeriyesi ve taktikleri üzerine yazdığı kitabı süvarilerin öne çıktığı kendi zamanında demodeydi. Ardından Avrupa'da piyade ve topçu formasyonları tekrardan önem kazanınca Renatus'un çalışması gene önem kazandı. Mekanize birlikler, hava kuvvetleri ve benzerinin gelişimiyle gene demodeleşti. Ama kayıpların öneminin daha azaldığı robotik bir çağda düşük maliyetli robot ordular tekrardan klasik Romalı tarzında dinamik formasyonlar halinde savaşmaya başlarsa gene önem kazanabilir - öyle olacaktır demiyorum, askeriyeden anlamam, sadece savaşın evrilen bir olgu gösterir şekilde spekülasyon yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Tam bunu yazacaktım. Şu an orası robotik harp teknolojilerinin deneme sahası, o yüzden arka planda tatlı tatlı devam ediyor hala. Ukrayna'da artık savaşacak pek fazla kimse kalmadığı için robotlara asılıyor.
Bence şu an robotik harp teknolojileri bu savaş sayesinde en az 2-3 kat hızlı gelişmekte.
-
savaşa gitmek isteyen erkek olmadığından olabilir mi?
_____________________________ TaTanGa -
Yahudi palyaçosu amerikanın dedıgını yapmasaydı başına gelmezdı bu kadar yıkım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazma kürekle, topla, tüfekle değil yapay zeka, otonom askerlerle…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Öldürün birbirinizi tabuta para vermeyin. İnsanlığın birlikte yaşama umutlarının son kırıntıları da toprağa düşerken...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ukrayna savaşı tam bir açık laboratuvar.Milyonları geçen insan kaybı,trilyon doları geçmiş savaş masrafları bu laboratuvarı kapatmaya yetmiyor.Bazen,abd - avrupa - çin'in sırf bu labotatuvar deneyimleri sürsün diye savaşa feci paralar yatırmaya razı olduklarını düşünüyorum.Ölenler zaten rus ve ukraynalı.
|
|
Bizimkilerde bundan ders çıkarmalı hem de büyük ders çıkarmalılar. Gelecek savaşların ok yaydan füze ve robotik neyden nereye erildi. Evrilmeye de devam ediyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler