Şimdi Ara

UFO VE UZAYLILAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
78.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu evrende asla yalnız değiliz, Haktan Akdoğan 2 hafta önce Saba Tümer in konuğuydu ve Bolivyalı birisini çıkardı adı SİXTO ile başlıyo, adam öle bilgiler verdi ki yalan olması imkansız gibi. Adamı çölde 2-3 defa kaçırmıslar yani isteğiyle gitmiş, bir şekilde uzaylılarla iletişime geçmiş; komik gelebilir belki ama böle şeylerin olması mümkün nedein olmasın ki? Ayrıca sixto bunları tek başına yapmamıs şahitleri de var nette bulmak lazım videosunu, sanırım konuyu başlatan bulabilir.
  • geçen arkadaşlarla ciğercideyiz uzaktan hafif esmer kamufülajlı büyük uzun saçlı bişe geliyo bi baktık kim? Predatör
  • Arkadaş Roswell olayından da bahsetmiş.Daha önceleri okuduğum Dan Brown' un ihanet Noktası kitabında bu olayla ilgili bi yazı geçiyordu.Bana gayet mantıklı gelmişti.Burda bu konuyu görünce hemen kitabı açtım ve yazıyı buldum.Yazanlar aşağıda ve bence gayet mantklı.Bu arada uzaylıların olup olmadığı hakkında bi yorum yapamıyacağım ama yinede aşağıdaki yazıyı bi okuyun derim.



    Roswell, new mexico'ya düşen sözde uzay gemisi, bugün bile milyonlarca ufo komplo teorisyeninin tapınağıydı.
    Ekstrom Pentagon'da çalıştığı yıllarda, Roswell olayının aslında moğol projesi denilen gizli bir askeri operasyon -Rus atom denemelerini dinlemek için tasarlanan bir casus balonun test uçuşu- sırasında yaşanan kazadan başka bir şey olmadığını öğrenmişti.Test sırasında bir prototip rotasından çıkarak, new mexico çölüne düşmüştü. ne yazık ki enkazı askerlerden önce bir sivil bulmuştu. Radikal sentezli neopren ve hafif metalleri daha önce gördüğü hiçbir şeye benzetemeyen masum çiftçi William Brazel hemen şerifi aramıştı.
    Tuhaf enkazın hikâyesi gazetelerde boy gösterince, halkın ilgisi hızla artmıştı.Ordu enkazın kendilerine ait olduğunu inkâr edince, muhabirler soruşturmaya başlamış ve Moğol Projesi'nin gizliliği tehlikeye girmişti.Tam casus balon meselesi ortaya çıkacakken, harika bir şey oldu.Medya beklenmedik bir sonuca vardı. Bu fütürist hurdanın ancak dünya dışındaki bir kaynaktan gelebileceğine karar verdiler; bilimsel açıdan insanlardan daha gelişmiş yaratıklardan.
    Ordunun bu olayı inkâr etmesinin tek bir nedeni olabilirdi; uzaylılarla temas kurulduğunu örtbas etmek için! bu yeni hipoteze şaşırıp kalan hava kuvvetleri, hediyede kusur aramayacaktı.Uzaylı hikâyesini alıp götürdüler; uzaylıların New Mexico'yu ziyaret ettiğinden şüphelenilmesi ulusal güvenliğe, Rusların Moğol Projesi'ni öğrenmesinden daha küçük bir tehdit oluşturuyordu. Sözde uzaylı hikâyesini körüklemek isteyen istihbarat dünyası Roswell olayını gizlilik içinde yayarak, "güvenlik sızıntıları" yaratmaya başladılar. Uzaylılarla temas kurulduğuna dair söylentiler, saklanan uzay gemileri, hatta hükümetin uzaylı cesetlerini buz üstünde sakladığı Dayton's Wright-Patterson hava kuwetleri Üssü'ndeki gizemli bir "18. hangar".
    Tüm dünya hikâyeyi yuttu ve Roswell fırtınası dünyayı kasıp kavurdu. o günden beri bir sivil ne zaman yanlışlıkla gelişmiş bir ABD askeri uçağı fark etse, istihbarat dünyası aynı eski komployu gündeme getiriyordu.

    "O bir uçak değil, uzay gemisi!
  • neden saklar dururlar bazı şeykleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

     UFO VE UZAYLILAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

    bu fake gibi.Kimse böyle bir canlıya çıplak elle dokunmak istemez


    cıplak elmi iyi bak. resim fake olabilir ama ona lafım yok.
  • haktan akdoğan?
  • Sakin ol şampiyon, daha donanımhaber'deyiz ...
  • 2009'DA Yazılmasına ragmen daha yenı okudum.
    Çok merak ettiğim bir konu , ama bu soyledıklerının doğruluk payı nedir ?
  • çok düşük ihtimal biliyorum ama bu metnin ingilizcesini bilen bulan var mıdır acaba yada çevirebilen ?
  • Kanıtlanamamış değildir insanlara gösterilmek istenmiyor bu olay yoksa İran devlet yetkilerinden tut Türkiye, ABD, Rusya hepsi biliyor onların varlığını.Ancak ne şekil bir gizlilikte yürütülüyor bu olaylar orasını bilmiyorum.
  • bunların hepsi kurmaca. baska canlılar olabilir ama dunyaya hiç ulasmadilar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.