Şimdi Ara

Ufc Trainer Move Fitness düşünüyorum Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Ufc Trainer Move Fitness almayı düşünüyorum...... almadan önce de move starter pack alıcam......... kullanan arkadaşlar var mı bu oyunu .. yada herneyse oyun dedim ama bir yazı da okumuştum ps3 versiyonun da 2. move kolu öneriyorlar siz ne dersiniz ?? ayrıca oyun nasıl biraz düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz ?

• Valla mükemmel bişeye benziyo ama daha çok kinect odaklı bi oyuna benziyo.Youtube'dan izlediğim kadarıyla bacak kaldırma hareketleri , oturup kalkma hareketleri falan var.Aslında move , kinect'e göre farklı bi algılama mekanizması var.Kinect direk vücut hareketlerini algılarken move elimizdeki lolipopları algılıyo.Ancak yazılım yoluyla algılama sağlandıysa orasını bilemem.Youtube'dan iyice videoları incelemeden almamak lazım bence.

Orijinalden alıntı: kingman29

Valla mükemmel bişeye benziyo ama daha çok kinect odaklı bi oyuna benziyo.Youtube'dan izlediğim kadarıyla bacak kaldırma hareketleri , oturup kalkma hareketleri falan var.Aslında move , kinect'e göre farklı bi algılama mekanizması var.Kinect direk vücut hareketlerini algılarken move elimizdeki lolipopları algılıyo.Ancak yazılım yoluyla algılama sağlandıysa orasını bilemem.Youtube'dan iyice videoları incelemeden almamak lazım bence.

benim bildigim playstation eye de geri kalan bolgeleride algiyabiliyordu move da onu tamamlamak icin cikmisti
  • xbox da kinect ile oynadım bu oyunu cok cok ıyı bır oyun.Kendınıze bır aylık 3 aylık programlar hazırlayarak duzenlı olarak spor yapıyorsunuz.Hareket algılama kınect de cok ıyı gercekten.Buna benzer olarak your shape fitness evolved 2012 ve my self defence coach oyunları da var.Bunları da denedım.Iclerınde en ıyısı UFC trainer bana gore.Elımde ıkı konsol da var.Ilk basta move almıstım sonra oyun azlıgından dolayı satıp kınect aldım.Move ıle ne kadar basarılı bır oyun bılemıyorum.AMa kınect de gercekten cok ıyı.Buarada oyunda ellerden baska ayaklarınızı dızınızı dırsegınızı belınızı vs da kullanıyorsunuız.Bunları move da nasıl yaparsınız artık bılemıyorum.Bunları goz onune alarak oyunu alın bence.Umarım yardımcı olmusumdur

Orijinalden alıntı: re-public!

xbox da kinect ile oynadım bu oyunu cok cok ıyı bır oyun.Kendınıze bır aylık 3 aylık programlar hazırlayarak duzenlı olarak spor yapıyorsunuz.Hareket algılama kınect de cok ıyı gercekten.Buna benzer olarak your shape fitness evolved 2012 ve my self defence coach oyunları da var.Bunları da denedım.Iclerınde en ıyısı UFC trainer bana gore.Elımde ıkı konsol da var.Ilk basta move almıstım sonra oyun azlıgından dolayı satıp kınect aldım.Move ıle ne kadar basarılı bır oyun bılemıyorum.AMa kınect de gercekten cok ıyı.Buarada oyunda ellerden baska ayaklarınızı dızınızı dırsegınızı belınızı vs da kullanıyorsunuız.Bunları move da nasıl yaparsınız artık bılemıyorum.Bunları goz onune alarak oyunu alın bence.Umarım yardımcı olmusumdur

move da oyunun yanında ayak bandı çıkıyor ve 2. move kolunu da sanırım oraya bağlıycaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

xbox da kinect ile oynadım bu oyunu cok cok ıyı bır oyun.Kendınıze bır aylık 3 aylık programlar hazırlayarak duzenlı olarak spor yapıyorsunuz.Hareket algılama kınect de cok ıyı gercekten.Buna benzer olarak your shape fitness evolved 2012 ve my self defence coach oyunları da var.Bunları da denedım.Iclerınde en ıyısı UFC trainer bana gore.Elımde ıkı konsol da var.Ilk basta move almıstım sonra oyun azlıgından dolayı satıp kınect aldım.Move ıle ne kadar basarılı bır oyun bılemıyorum.AMa kınect de gercekten cok ıyı.Buarada oyunda ellerden baska ayaklarınızı dızınızı dırsegınızı belınızı vs da kullanıyorsunuız.Bunları move da nasıl yaparsınız artık bılemıyorum.Bunları goz onune alarak oyunu alın bence.Umarım yardımcı olmusumdur

move da oyunun yanında ayak bandı çıkıyor ve 2. move kolunu da sanırım oraya bağlıycaz

O zaman olur ama youtube'dan video arattım hiç move'la oynayan yok.Herkes kinectle oynuyo.Bende aslında böyle sağlam bi fitness oyunu arıyorum ama bi ara ea sports active 2 alsam mı diye düşünmüştüm.Onun da sensörlerinde bazı kullanıcılarda arıza çıkmış diye duydum.O yüzden vazgeçmiştim.Şimdilik günde 1 saat Fight oynuyorum.1 saatte baya ter attırıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 10 Aralık 2011; 20:52:44 >

• quote:

quote:

quote:

O zaman olur ama youtube'dan video arattım hiç move'la oynayan yok.Herkes kinectle oynuyo.Bende aslında böyle sağlam bi fitness oyunu arıyorum ama bi ara ea sports active 2 alsam mı diye düşünmüştüm.Onun da sensörlerinde bazı kullanıcılarda arıza çıkmış diye duydum.O yüzden vazgeçmiştim.Şimdilik günde 1 saat Fight oynuyorum.1 saatte baya ter attırıyo.

ufc daha çok yönlü birşey,.. sence move starter paketi en uygun nereden alabilirim , link atar mısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ufc daha çok yönlü birşey,.. sence move starter paketi en uygun nereden alabilirim , link atar mısın.

Ben move starter pack + start the party oyun kargo dahil 175 TL'ye aldım.Aynısını migros da gördüm 200 TL idi.

• hocam,move starter pack ve start the party oyunu 129 lira,oyunun fiyatı 40 lira civarı,cihaz 90 liraya falan geliyor,kaçırma eğer almayı dusunuyorsan

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=150727
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad
  • konu hortlatmak gibi olacak ama napalım... 2. move oyunda gerekiyor. çünkü sağ yumruk sol yumruk atarken elinizde move olmayan elinizi cihaz anlamakta güçlük çekiyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.