Şimdi Ara

Udyr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben udyr oynarken genelde earyle de ve late de etkili oluyorum. Late de derken de mesela bir yeri pushlayıp hemen kaçma da çok iyi bence 1vs1 yapmak zorunda kalırsa da çok zayıf da değil 1vs1de . Ama mid gamede çok zayıf geliyor bana . Tam tank olamıyorum. Tank olsam çok damage atamıyorum bu sefer çok bir şey başarmadan ölüyorum tfde. Phoenix Udyr gidiyorum r-w-e-q gibi genelde bzn e ye 2-3 lvl veriyorm ama genelde w öncelikle. Plat 5im bu arada. Hadi Udyr prosu arkadaşlarım bir yardım edin

• Tank olup damage atamıyorum demişsin udyr ın gayette damage i var tank kasılsada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

Tank olup damage atamıyorum demişsin udyr ın gayette damage i var tank kasılsada

phoenix in damageinden faydalanacak kadar vuramıyorum teamfightta onu kastettim çok kite yiyorum hele tresh varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

Tank olup damage atamıyorum demişsin udyr ın gayette damage i var tank kasılsada

phoenix in damageinden faydalanacak kadar vuramıyorum teamfightta onu kastettim çok kite yiyorum hele tresh varsa

Tf de damage atmaya uğraşmak yerine bear olarak bir kaç kişiyi stunlarsan daha iyi olur aslında

• Tiger Udyr daha iyi bence?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Tiger Udyr daha iyi bence?

Damage i iyi gözüksede topta daha etkili bence tiger

• quote:

Hep trick2g midir nedir o adamdan kaptım bu hevesi o da phoenix oynuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Hep trick2g midir nedir o adamdan kaptım bu hevesi o da phoenix oynuyordu

Arada tiger da oynuyor fb videolarını izlemişsindir heralde

• ben genelde solo oynarım jungle ye hecarim vi xin zhao kha rengar gibilerini tavsiye ediyorum solo daha iyi geliyor bana iyi oynarsan rakibin yok renekton dahil ilk q fulle sonra w sonra e phonix oyunun başında kullanabilirsin ama oyun sonu fazla getirisi yok bu şekilde adc bir stun ve tiger ile anında öldürebiliyorum

eğer jung oynamayı seviyorsan oyunun başında phonix i başlarda kullan daha sonra oyun tf ye geldimi tiger
    fulle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 24 Mart 2014; 0:10:57 >
  • Udyr çok kitelanıyor jungleda sadece counter jng olarak oynanabilir onun dışında oynanmaz trick2g tarzı oynayacaksın yoksa çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyrin tf mantigi biraz farkli,objective zorlayip karsi takimi yanlis pozisyonda birakmaya ve dmg dealer yada initiator yakalamaya calismak gerek.5e5 bekleyip onden girip stun atmaya calisirsan maymun olursun.

• Bence tiger kasmalisin.once kertenkele-ninja tabi-zephyr-t force-randuin-sunfire-spirit visage cikarsan dehset oluyor udyr.suan udyrle 15 mac win streak yaptim derecelide.en kotu gank atabilecek jungle gibi duruyor skillerinden dolayi ama bence cok harika gank atiliyor udyrle.e acip bide ghost basarsaniz flashdan daha etkili oluyor.

• Phoneix oynamak istiyorsun ona göre atack speed rünlerinin falan olması gerekiyor. Trick2g o şekilde oynuyor ve masteriesleriyle rünleri as ve cdr ağırlıklı. Yani Utility kısmına daha çok veriyor.

Ben tiger oynamayı daha çok seviyorum. Her konuda daha rahat edersin tank kastığın halde yinede tatmin edebileceği kadar damagesi oluyor. zaten tank itemlerini arasına 3'lü kuvvet attığında anda çok deli şeyler yapabilirsin :)

Kule altı girip kovalamaca, kaçma gibi işleri yapmayı sevdiğim için tiger oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.