Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir site derken? :D Gameekstra Hyperx markasının iş ortağıdır ayrıca cok kaliteli bir mağzadır sorun yok yani.https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-fps-mechanical-gaming-keyboard
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugia

    Böyle bir site derken? :D Gameekstra Hyperx markasının iş ortağıdır ayrıca cok kaliteli bir mağzadır sorun yok yani.https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-fps-mechanical-gaming-keyboard

    pardon hocam ben bunu da siz attınız sandım

    https://www.qpbilisim.com.tr/cheery-mx-board-3-0-blue-mekanik-klavye




  • hmm anladım:D ben beğenmedim o klavyeyi keycapleri küçük gibi duruyor, tabi kullanıcak olan sensin ama ses kadar önemli bence görüntüsü..




  • Valla keyfin bilir daha uygun fiyatlı halli var diye attım. Ki site güvenilir gerçek mağazalarıda var e ticaret dışında.
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    En uygun diyorsak en uygun klavye bu Türkiye şartlarında. Bazı eksikleri olacaktır tabi ama fiyatıda 200TL yani ve Cherry ürünü sonuçta :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mttzn

    Valla keyfin bilir daha uygun fiyatlı halli var diye attım. Ki site güvenilir gerçek mağazalarıda var e ticaret dışında.

    Tamamdir bilmiyordum tskler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    uygun ama bir oyun klavyesi değil.
  • mttzn kullanıcısına yanıt

    Bu iyiymiş
    Nota atışı dedikleri bu olsa gerek
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Yav oyuncu klavyesi dediğinde aklında ne canlanıyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 21 Ekim 2017; 2:23:35 >
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Senin Cherry Mx diyince aklında ne canlanıyor? O klavyeyi yapanlar bile iş odaklı tasarlanmış ki altında cetvel var:) Sen mekanik klavyelerin Cherry mx veya sırf mekanik olduğu içinmi alındığını düşünüyorsun? laptop keycapleriyle cherry mx olsa ne zevk vericek? anti-ghosting için istiyorsan daha ucuza anti ghosting özelliği olanlar belki mekanik değil ama şık. sırf mekanik diye veya sırf cherry mx diye klavye alınmaması gerektiğini düşünüyorum. bukadar para veriyorsan kullanırken zevk almalısın.
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Cherry MX denince aklımda anahtar üretici firmanın en popüler anahtar serisi geliyor başka ne gelmesi gerekiyor. Cetvel derken düz olmasını mı diyorsun çünkü öyle bir özelliği yok klavyenin. Daha ucuz Anti ghosting kısmında da 26 tuşlu max var mekanik olmayıp her türlü mekanik klavyede fulldür bu sayı. Ayrıca bu kadar para dediğin 180tl mekanik hissli corsair k55 230 240tl buyrun rgb veya makro çok daha önemliyse onuda tercih edebilir alacak kişi ama yorumunuz ciddi anlamda saçma. Oyuncu klavyesi diye bir şey yok sadece satış stratejisi vardır. Buda bu kadar basit.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    para verdiğin şeyden zevk almandan bahsediyorum. cetvel dediğim o klavyenin altındaki kırmızı yukseltme cıkıp cetvel oluyor iş için yani oyun zevki icin değil haber editörleri tasarımcılar gibilerin isine yarar. klavye'nin mekanik olması ile bitmiyor iş oyun oynıyacaksan zevk verecek. önerdiğin klavyenin özelliklerini bilmiyosun daha.
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş neyi tartışıyon hala? Bravo en iyisini sen biliyorsun o zaman o alt kısım kaydırmaz yüzey neyin cetvelinden bahsediyosun kimden gördüm bi link atta bizde görelim. Editörün işine yararmış hala ayrı şeyi savunuyor! Bak şimdi bende kendi kullanımım için gider rgb klavye alır kullanırım ama gelip bana ucuz mekanik lazım ışık falan önemsemem diyene bildiğim en uygun klavyeyi öneririm o yüzden lütfen hayatına devam et boş konuşmaya gerek yok burada. Tartışacak bişeyde yok bazı kavramların hayatımıza ne zaman girdiğine aç bak o zaman ne dediğimi anlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/product/B01LXD7TP9/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 10 gün içersinde geliyor fiyatı 143 lira ben dün sipariş verdim istersen kırmızı ışıklısı 157 liraya denk geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    https://www.amazon.com/gp/product/B01LXD7TP9/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 10 gün içersinde geliyor fiyatı 143 lira ben dün sipariş verdim istersen kırmızı ışıklısı 157 liraya denk geliyor.

    teşekkürler hocam ama numpadli alacağım bir de bu ingilizce
  • HyperX alloy Blue Switch var almadım ama mağazadan deneme imkanım oldu dilersen gidip dene gameekstra kadıköy şubesinde var fiyatı sana uygun gewlir mi bilmem ama şu anda 470 tl indirimi de bekleyebilrsin :D:Dhttp://www.gameekstra.com/HyperX-Alloy-FPS-Blue-Switch-Gaming-Mekanik-Klavye-HX-KB1BL1-UKA2-,PR-5765.html




  • https://m.n11.com/frisby-gamemax-fk-g550qu-mekanik-isikli-gaming-oyuncu-klavyesi-P196637143

    Bir de buna bak istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Cherry sadece switch üretsin, HyperX Alloy Fps Blue Switch modelini almanızı tavsiye ederim!

    http://www.gameekstra.com/HyperX-Alloy-FPS-Blue-Switch-Gaming-Mekanik-Klavye-HX-KB1BL1-UKA2-,PR-5765.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.