Şimdi Ara

UCUZ ET KONUSUNDA ŞİMDİYE KADAR OYUN MU OYNANDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda Et konusu açıldığında Bim ve A101 de ucuz olduğu söylenirdi veya söylemiştim. Fakat muhalefetten kişiler bu firmaların cemaatten olması nedeniyle gitmiyorlardı (hangi cemaatten olduğu önemli değil ) . O zaman aklıma gelen ithal et yada Et Süt kurumun ürünleri burdamı satılıyor acaba diye sormuştum

    Şimdi bakanlık ESK etlerini burda satılacağını açıkladı. Bakanlık bu 2 market zincirinin reklamını yaptığı gibi kazanç sağlamasına da yardım edecek gibi görünüyor. Önceden el altından yaptığını resmi yoldan yapacak sanırım (bence )

    Kurban bayramından beri bu mağazalarda et fiyatlarını bilmiyorum bayramdan önce 16.5 liraya görmüştüm istanbulda bazı mağazalarda 14.95e yarım kilo satılıyormuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumagir -- 3 Kasım 2017; 9:48:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • a101 gene neysede BİM demek kalitesiz ürün demek. sürekli BİM den alış veriş yapıp oranın ürünlerini yerseniz 50 yaşını zor görürsünüz. kanserden veya başka hastalıktan gidersiniz.
    Bim de satılan Dost süt ü ne zaman içsem isal oluyorum. yumurtalarına aşrı bembeyaz,sanki çamaşır suyunda yıkanmış gibi. Mahhale bakkalından aldığım koli yumurta ile BİM den aldığım koli yumurtanın sarısı bile farklı tonda.
  • Kasabın etiyle bim-a101 eti bir olmaz.Kasaba gidersin adam dana döşü gözünün önünde çeker.Bu ucuz etlerin içinde yağ ve sinir oranı çok yüksektir.5 lira olsa yine almam.Hem niye sadece kuşbaşı ve kıyma? Neden pirzola, bonfile...vs ithal etmediler? Yasak mı var onlarla ilgili? Piyasada 80 lira olan bonfileyi, bimde 50 liraya satın da o zaman görelim samimiyetinizi.
  • Demek ki neymiş; özel sektör, liberalizm, özelleştirmeler ve diğer kapitalist unsurlar AKP'nin övdüğü kadar iyi ve toplum yararına olan kavramlar değilmiş. AKP önce elindeki bankaları özelleştirmekten vazgeçti, şimdi de kasaplık yapmaya başlıyor.

    Ay hadi cnm inş. Devletimizi diğer sektörlerde de görmek isteriz. Ama namuslu bir şekilde ve birilerini zengin etme amacı gütmeden...
  • Bunlarin hepsi et ete degmedigi icin oluyor. Memleketin en buyuk sorunu bence bu
  • Paketlenmiş ete güven olmaz.
    Herşey bir yana a101, bim gibi yerlerde et dolabının başında görevli yok. Birisi et alıyor dolap kapağını açık bırakıyor görevlinin de umurunda değil etler bozulmuş, sıcak almış dert değil.
  • ŞOK marketlere rakip cemaatten olduğu ( Sublimal mesajlı ÜLKER grubu) için mi et verilmiyor acaba?

    Hadi MİGROSa Carreforu tahminb edebiliyoruz (!)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.