arkadaşlar öğrenci işi çamaşır makinesi lazım. sıfır alacağız ve devir sayısı, yıkama kapasitesi enerji sınıfı vs.. gibi özellikleri hiç önemli değil. ucuz olsun yeterki.. tavsiyelerinizi bekliyorum.
1000 devir ve 6 kg, üstelik a enerji sınıfı. Sitede yok gözüküyor ama mağazaları arasanız belki ellerinde olan vardır.
Ancak küçük bir sorun var, vestel tarafından imali yapılan bir makine. Haliyle kalitesi ile çok tavsiye edilmiyor. Gerçi sonuçta 2 yıl garantisi olacak, evladiyelik bir makine istemediğini içinde iş görecektir. İstanbul içerisinde nakliye ve kurulumu bedava, diğer illere de 15 tl gibi bir ücret alıyorlar. Üstelik cardfinansa 5 taksitle zorlanmdan da ödeyebilirsiniz kanımca.
Bunu alıp servisle uğraşıp sinir krizi geireceğinize eli yüzü tutulur 2. el makine alın daha iyi. Sıfırda Profilo CM0601TR öneririm.
arçeliğinde ucuz modelleri vardı
Spotçulardan da alabilirsin hacizli mallardan. . .
ben bi micro dalga buldum şansıma güzel denk geldi memnunum markası pek duyulmamış
quote:
Orjinalden alıntı: candogan62
Bunu alıp servisle uğraşıp sinir krizi geireceğinize eli yüzü tutulur 2. el makine alın daha iyi. Sıfırda Profilo CM0601TR öneririm.
vestel servis istatikleri arkadaş tarafından incelendi ise ayrı, ancak bu mesaj biraz iddaalı olmuş gibi
arçelik bayisi size yardımcı olablir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme