Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.475
Cevap
1.292
Favori
1.469.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerıka ıcın bılet arayan arkadaslar expedia.com bakmadan almayın duzenlı olarak her gun kontrol edın. Ben gecen sene cok komık bı ucretle(489 dolara) gıdıs gelıs uctum NYC ye. Brıtısh Aırlınesla.Ikram olarak yemek olarak gayet memnum kaldım sınırsız sarap ve bıra var.Heathrow aktarmalı ucuyor.Yemeklerı de guzel.Londraya kadar bı ogun,Londradan sonra 2 ogun ve (sınırsız ıcecek her zaman).Yıne new yorktan panama cıty beache (Florıda) 120 dolara uctum her yerde 250 dolardı.15 hazıranda ucmustum bıletı 1 mayısta aldım. Her gun duzenlı olarak kontrol et Turkıyedekı cogu sıteden ucuz fıyat verıyorlar
  • Arkadaşlar,
    Uzakdoğu için (Hong kong yada Çin) bilgisi olan arkadaşlar var mı? En uygun fiyatla nereden bilet alabilrim acaba?
  • emiratesle dubai yap ordan hongkonga geç dostum en ekonomşk yollardan biri
  • Londraya git gel en ucuz nasıl olur arkadaşlar? Temmuz ve sonrası için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jlozde

    Londraya git gel en ucuz nasıl olur arkadaşlar? Temmuz ve sonrası için.


    www.easyjet.com
  • konu çok faydalı otel için bookinturkey.com a bakılabilir
  • Arkadaşlar irlandaya en ucuz nasıl gidilir THY 800-850 arası uçuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars

    konu çok faydalı otel için bookinturkey.com a bakılabilir

    Tüm dünyada ki oteller için agoda.com benim için vazgeçilmez
  • Araştırmalarım sonucu Rusya' ya gitmek için en uygun fiyatı Pegasus veriyor. Krasnodar' a 1 kişi gidiş-dönüş 400TL istiyorlar. Ama THY aynı mesafede ki Rostov için gidiş-dönüş kişi başı 575TL istiyorlar.
    Daha iyi alternatifler varsa açığım
    Volgagrad için...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Araştırmalarım sonucu Rusya' ya gitmek için en uygun fiyatı Pegasus veriyor. Krasnodar' a 1 kişi gidiş-dönüş 400TL istiyorlar. Ama THY aynı mesafede ki Rostov için gidiş-dönüş kişi başı 575TL istiyorlar.
    Daha iyi alternatifler varsa açığım
    Volgagrad için...

    Valla süper fiyat bulmuşsun ben setur.coma bağlı olarak bakıyorum 1100TL den aşağı Krasnodar'a bulamadım. Geçen ay Hong Kong'a Rusya aktarmalı Aeroflot ile gitmiştim çok memnun kalmıştım ama dediğim gibi onda bile 1100TL den aşağı bulamadım. Gerçi tarih haziran gibi baktım:((
  • Aeroflot 1 kişilik Moskova aktarmalı Volgagrad-İstanbul uçuşu(Gidiş/Dönüş) için benden geçen mart ayında 580TL almıştı.
    Şimdi 680TL istiyor.
    Sanırım bu durumda en iyisi Krasnodar' a Pegasus ile gidip oradan 14 saat tren yolculuğuna katlanmak oluyor.
    Bu arada halen sayın Başbakanımızın "Vize sorunu kalkacak" haberinin umuduyla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 23 Nisan 2010; 16:35:54 >
  • Demin hazirn ayı için, Pegasus' dan, 1 kişilik Krasnodar gidiş/dönüş uçak biletini 384TL ye rezerve ettim.
  • Gerçekten çok iyi fiyat, kazasız belasız inşallah. Herhangi bir karşılaştırma sitesi var mı yoksa acentadan mı araştırıyorsun?
  • Teşekkür ederim.
    Direkt flypgs.com' dan aldım.
    Karşılaştırma sitesi bulamadım.
  • almanya köln e en ucuz hangi siyle gidilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavi_panter

    Arkadaşlar irlandaya en ucuz nasıl gidilir THY 800-850 arası uçuyor


    hangi irlanda olduğu önemli. irlanda cumhuriyeti ise istanbuldan easyjetle londra stansted. ordan ryanairle dublin, cork, shannon nereye gidilcekse. eğer kuzey irlanda ise yine stansted üzerinden easyjet ile belfast.
    ingiltere ve irlanda için ayrı ayrı vize alınması gerekiyor ama. vize problem olacaksa en iyisi thy direk dublin ya da belfast.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badfan -- 25 Nisan 2010; 3:21:41 >
  • arkadaşlar,

    bütün batı avrupa, baltık, iskandinavya, akdeniz havzası ve kuzey afrikayı minimum maliyetle gezmiş biri olarak diyorum ki;

    - ilk problem vizedir bir türk vatandaşı için. şu an geçici olarak fransada oturma iznim olduğu için çok rahat gezebiliyorum.
    - ülkeden ilk çıkış önemli. türkiyeden yurt dışına çıkan low cost firmaları takip etmek gerekiyor.

    1 germanwings*: hiç binmedim ama binenlerin de pek memnun olduğunu duymadım. yorum yok.
    2 easyjet*: şu an sadece istanbul çıkışlı basel ve londra seferleri var. ancak bildğim kadarıyla yazın dalaman ve bodrum da koyuyor. severim sayarım. uygun biletler denk getirebilirsiniz.
    3 ryanair: en kral havayolu gözümde budur. yanılmıyorsam 30-35 civarı uçuşum oldu. en büyük dezavantajları bagaj paralı, el bagajı 10 kg a kadar ücretsiz. benim gezilerim ortalama 10-15 günlük kısa geziler olduğu için hiç bagaj satın almadım hep el bagajıyla uçtum. şubat ayında 7 tane bileti herşey dahil sadece 43 euroya aldığımı da ekleyeyim. f/p oranı +sonsuz benim gözümde. en son mayıs ayı için 3 bileti de 30 euroya aldım. şaka gibi. bu ara londra stansted çıkışlı biletleri 3 sterlin.
    4 vueling*: ispanyol hava yolu. genelde ispanya çıkışlı batı avrupa uçuşları vardı. haziranda barcelona-istanbul direk uçuşa başlıyorlar. 70 euro civarı galiba.
    5 blu-express*: myair in kaldığı yerden başlayan bir italyan firması. milano ve roma çıkışlı istanbul uçuşları var. geçen ay kampanyası vardı istanbul 44 euroydu+5 euro kredi kartı masrafı. gayet ucuz.
    6 transava*: pek bilinen bir firma olmasa da candır. geçen ay, haziran ayı için izmir-paris gidiş, paris-antalya dönüş biletlerini herşey dahil 38 euroya aldım şaka gibi. bagaj kısıtlaması da yok.
    7 wizzair: özellikle doğu avrupa için inanılmaz fiyatlar bulunabiliyor. hiç binmedim ama binen arkadaşlarım çok memnun.

    sonuç olarak kendinizi avrupaya attıktan sonra iyi bir planlamayla çok ucuza bilet bulabilirsiniz. yurt dışına gitmek için de benim bildiğim en uygun havayolları bunlar. aklıma gelen olursa ekleme yaparım. türkiyeye seferi olanlarıa * koydum bunları yurt dışına çıkmak için, diğerlerini avrupa içinde kullanabilirsiniz. yine bütün yurtdışı uçuşları için travelocity.com u kullanabilirsiniz. ucuz bilet bulmakta bir numara. bir arkadaşım volkan patlamadan önce paris-boston arasını tek yön 175 dolara aldı. izlanda aktarmalı. ucuz biletin nerden geleceği belli olmaz.

    ekleme: asya ve uzakdoğuya gidecek arkadaşlar için duyduğum kadarıyla en ucuz fiyatı turkmenistan havayolları veriyormuş. asyaya düzenli olarak uçan bir arkadaşım vardı daima bu firmayla uçardı ve diğerlerinin yarı fiyatı olduğunu söylerdi. tek dezavantajı aktarma için uzun süre aşkabatta beklemek gerekebiliyormuş. dediğim gibi hiç bilgim yok ancak o tarafa gitmeye niyeti olanlar için araştırmaya değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badfan -- 25 Nisan 2010; 3:29:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: badfan



    Güzel bilgilendirme, teşekkürler.
  • ALMANYA KÖLN YADA DUSSELDORF İÇİN UYGUN HAVAYOLU ÖNEREBİLECEK VAR MI?
  • wizzyair ve ryanair türkiyeden uçuşları yok gozukuyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.