Şimdi Ara

Üçüncü binyıl akademi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy şu anda #7
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda instagram'da Üçüncü binyıl akademi ile ilgili karşıma sıkça çıkan eğitim kurumu baya araştırdım kaliteli duruyor eğitim alan kişilerden fikir almak adına bu formu açtım

bir çok eğitim verildiğini gördüm sitelerinde giden ve eğitim alan kişiler deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayşe soy -- 8 Nisan 2026; 17:45:13 >

• Ben aktif olarak Üçüncü binyıl akademiden CAD/CAM/CNC eğitimi alıyorum Kemal ALİPAŞAOĞLU hocamız konuları anlaşılır bir şekilde anlatıyor ve laboratuvar kısmında gerçekten bir sanayi ortamında olan makineler var burada uygulamalı olarak dersler işliyoruz kaliteli aile sıcaklığı ve güler yüzlü insanlar tavsiye ederim

• Ben aktif olarak Üçüncü binyıl akademiden CAD/CAM/CNC eğitimi alıyorum Kemal ALİPAŞAOĞLU hocamız konuları anlaşılır bir şekilde anlatıyor ve laboratuvar kısmında gerçekten bir sanayi ortamında olan makineler var burada uygulamalı olarak dersler işliyoruz kaliteli aile sıcaklığı ve güler yüzlü insanlar tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetagc123 -- 8 Nisan 2026; 18:30:53 >

bir çok eğitim barındırıyorlar bünyelerinde

• Ben Doğuş üniversitesi Bilgisayar mühendisliği okuyorum ekstra Üçüncü binyıl akademi tarafından Yazılım uzmanlığı eğitimi alıyorum gerçekten çok faydasını gördüm eğitim içerikleri ders konuları ve detayları çok güzel bir şekilde planlanmış İpek hanım ile görüşmüştüm kayıt sürecinde gerçekten çok yardımcı olsun tekrardan teşekkür ederim kurum sayesinde hem bilgim hem vize final notlarım yükseldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Merhaba üçüncü binyıl akademi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.