Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (897. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.688
Cevap
2.083
Favori
2.377.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Amazon Prime sahiplerine ücretsiz. Amazon Prime Gaming veya Amazon Games üzerinden alabilirsiniz.


    [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU]
  • Red Wings: Aces of the Sky Oyunu steam üzerinde ücretisiz :)


    https://store.steampowered.com/app/1140630/Red_Wings_Aces_of_the_Sky/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Amazon Prime sahiplerine ücretsiz. Amazon Prime Gaming veya Amazon Games üzerinden alabilirsiniz.


    Şu amazon prime oyunlarını paylaşıp durmayın. Amazon prime ücretli bir üyelik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

    Amazon prime genel olarak bir üyelik, prime gamingte onun bir kısmı, bu oyunlarda orda verilen bedava oyunlar. Mesela prime video veya bedava kargo için abone olup bu özelliği bilmeyenler, oyunu almayı unutanlar veya bu bedava oyunu görüp 8 tl ye abone olmak isteyenler için paylaşmanın faydalı olduğunu düşünüyorum. Evet teknik olarak tamamen bedava diyemeyiz ama zaten konuda haftada bir sayfa doluyo nerdeyse en azından bi canlılık katıyo prime oyunları.

  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt

    güzel güzel kibarca medeni bir şekilde yazmışsın da... birileri bedava steam key atsın diye pusuya yatmış insanlar bu yazdıklarından anlar mı, hiç sanmıyorum. ben bu paylaşan arkadaşlar sayesinde bir sürü amazon prime oyunu ekledim sağolsunlar.

  • Ninika N kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz verilecek dememiş. Epic games'e özel olacak steame gelmeyecek demiş.

    Epic bedava oyun vermesiyle ünlü olduğu için haberin yazarı kendince şaka yapmaya çalışmış sadece

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shad0w

    güzel güzel kibarca medeni bir şekilde yazmışsın da... birileri bedava steam key atsın diye pusuya yatmış insanlar bu yazdıklarından anlar mı, hiç sanmıyorum. ben bu paylaşan arkadaşlar sayesinde bir sürü amazon prime oyunu ekledim sağolsunlar.

    Şimdi ne alaka bu söylediklerin? Ben keyleri yazmaya uğraşmıyorum bile. Sadece bedava olan oyunları burdan öğrenip kütüphaneme ekliyorum. Amazon prime ücretli bir üyelik ve bu konuda bedava olan oyunlar paylaşılıyor. Konunun ismini ve ilk mesajını okuyabilirsiniz.

  • sendeki sabrın yarısı keşke bende olsaydı, gerçekten ayakta alkışlıyorum.


    hele hele yazana bak, "amazon prime oyunu paylaşıp durmayın" yazmış, rica da etmiyor, emretmiş paşa. 6 senelik konudaki emre bak, üsluba bak hele hele. sanki gözünün gördüğü bit başına fatura ödüyor. başkaları faydalansın diye zaman harcayanlara saygısızlık etmeyi şiar edinmiş kendisine.


    senin prime'ın yoksa, ağlayarak günlüğüne "off forum ölmüş ya, kimse steam key vermiyor" falan yazabilirsin sonra da scroll down yap geç kardeşim. tanım çok açık, "ücretsize düşen" denmiş. bahsi geçen ve diğer prime gaming'te oyunlar şu an ücretsiz mi? ücretsiz. amazon prime'a genel olarak aylık 8 lira veriyor olman oyunun ücretsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. tıpkı amazona aylık 8 lira verince "buna kargo ücretsiz demeyin omozon ocrotlo bor oyolok" diyemeyeceğin gibi buna da diyemezsin. amazon bileşenleri olan hizmet sunuyor. adam xbox'ın gamepass'ine eklenen oyunu yazsa anlarım bir nebze anlarım şu serzenişini. ama bu durum bambaşka. şimdi burada marketing sisteminin temel taşlarından kampanya ve promosyon olgusunu mu tartışacağız şimdi sen istiyorsun diye?


    gerçekten daha neler yazmak lazım da nasıl olsa silinecek, uğraşmak istemiyorum.


    prime gaming'teki ücretsiz oyunları paylaşan, haber veren herkese, başta @Hudson51 hocam olmak üzere teşekkürler. @shad0w hocam gibi ben de birçok kez burada görünce fark edip kütüphaneme ekledim. hiçbir kazancı olmamasına uğraşıp paylaşan insanlara saygısızlık yapmadan önce, ya gerçekten bunu beyan etmeme gerek var mı diye durup düşünmeli insan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 26 Mart 2021; 0:4:53 >




  • E7IFQ-AYZWB-Y07LD

  • lethele kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah hocam. Güzel mesajınız için teşekkürler. Evet buradan bir şey kazanmamamıza rağmen ben dahil birçok kişi paylaşım yapıyor ve sizin bu güzel mesajınız dahi paylaşıma devam edecek şevki bulmaya yeter benim için. Üstte paylaşmayın diyen arkadaşı da kaale almamayı seçiyorum hani şahsi olarak bir sıkıntım yok ama böyle diyen arkadaşlar yüzünden konuda adam kalmadı paylaşım yapacak, paylaşım yapan arkadaşların da şevki kırıldı. O yüzden sallayın takılmaya lüzum yok. Paylaşımlara yine devam edilir, ölücüler de her ellerini ovuşturarak geldiğinde elleri boş kalır [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FT0ZR-4ZDP2-HNP92

  • lethele kullanıcısına yanıt

    Öyle demeyin. Kendisi buranın avukatı oluyor.

  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Prime değilsen ücretli prime isen ücretsiz sonuç olarak bir kısma ücretsiz veriliyor ki bu çoğunluk çok fazla burda polemik yaratmayin artık ben " prime haberlerini duymak istemiyorum " sanki görende sürekli paylaşılıyor sanicak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VKMLP-PNAM7-QINDC

  • "Red Wings: Aces of the Sky" oyunu Steam'de ücretsiz şu an.


    27 Mart tarihine kadar ama stoklar bitene kadar diyor.

  • Uzun zamandır almak istediğim blasphemous twitch prime kullanıcılarına ücretsiz olmuş. Çok sağlam bir oyundur kesinlikle tavsiye ederim kaçırmayın. Sadece bu oyun için bile prime alınır.

    [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behemodh -- 26 Mart 2021; 23:32:44 >
  • JJBRH-GTG4C-QTYM2

  • Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine ben bir paylaşayım dedim.

    Abzu, Enter The Gungeon, REZ Infinite, Subnautica, The Witness, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper ve Paper Beast 22 Nisana kadar PS Store da ücretsiz. Hemen kendinize bir Playstation hesabı açıp alabilirsiniz. Neden alayım demeyin bence çünkü ilerde bir PS5 veya PS4 hatta PSVR sahibi olursanız en azından boş kütüphane ile başlamamış olursunuz.

    19 Nisan da da Horizon Zero Dawn verilecek ayrıca PS Store da.

    [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Mart 2021; 1:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler,

    Abzu, Enter The Gungeon ,Astro Bot Rescue Mission u ekledim . diğerlerini bulamadım.

  • geecce kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.