Şimdi Ara

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.106
Cevap
96
Favori
92.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim ilaçlı windows 7 ye de rezerve geldi. Şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

    quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    quote:

    Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

    win7 den revize oluşturan var mı ? 10 pro için ultimate wi7 kurmayı düşünüyorum da elimde orjinal ultimate var. şu an 8,1 kullanmaktayım.

    evet orjinalse sp1 win 7 ye de oluyor kurun rezerve gelir

    teşekkür ederim yarın kurayım bari beleş windows sonuçta. Acaba ilerde format atma durumunda ne olacak çok merak ediyorum. ultimate keyi ile 10 kurulabiliyor mu yoksa iso mu verecekler belirsiz herhalde şu an için.

    önceki sayfada paylaştım sıfır format atılacak key çevrim içi aktifleştirilecek yani kurarken key sormayacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver000007

    quote:

    Orijinalden alıntı: i.y4114

    yönlendirilen sayfadaki soru cevaplardan biri bu alta linki verdim isteyen linkden bakabilir
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-y%C3%BCkseltmesiyle-ilgili-merak/82f5a151-e12f-417f-93e1-50d64c79f685
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/win_upgrade?tab=Threads
    Tartışma

    Önemli konu
    Bu konu gelecek yanıtlara karşı kilitlendi

    Aytaç Suat Gültekin başlangıç tarihi

    | 2765 görüntüleme
    Microsoft Forum Moderatörü
    Windows 10 yükseltmesiyle ilgili merak edilenler

    Merhaba,

    Windows 10 işletim sistemini yalnızca Windows 7 Service Pack 1 ve Windows 8.1 Update sürümlerini çalıştıran bilgisayarınız üzerine bir yıl süreyle ücretsiz yükseltme yapabilecek ve edindiğiniz Windows 10 işletim sistemini cihazınızın ömrü boyunca kullanabileceksiniz. Lisansınızın süresi bir yıl sonunda dolmayacak ve sizden ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

    Windows 7 Service Pack 1 veya Windows 8.1 çalıştıran bilgisayarınızı Windows 10’a yükseltme yaptığınızda dosyalarınız ve programlarınızın çoğu korunacaktır. Ancak her ihtimale karşı özel dosyalarınızın yedeğini almanızı önemle hatırlatmak isteriz.

    Windows 10 yükseltmesi yaptıktan sonra eski işletim sisteminize geri dönmek isterseniz, bilgisayarınızın üretici firmasıyla görüşerek fabrika ayarlarına döndürme konusunda destek alabilirsiniz.

    Windows 10 yükseltmesi lisanslı işletim sistemi (bir bilgisayar üzerinde beraber satın alınmış veya sonradan ücretli olarak satın alınmış) sahibi kullanıcılara belirli koşullar kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır. Windows 10 yükseltmesini yaptıktan sonra önceki işletim sisteminizi özellikle oem bir işletim sistemi ise (bilgisayarınızla beraber yüklü geldi ise) farklı bir bilgisayarda kullanamazsınız. Ancak bilgisayarınızı fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde eski işletim sisteminizi tekrar kullanabilirsiniz. Eski işletim sistemini ve Windows 10'u aynı anda kullanmanın mümkün değildir.

    Eski işletim sisteminize ait ürün anahtarı Windows 10'u etkinleştirmez. Ancak Windows 10'u Windows Update üzerinden kurduğunuzda, otomatik olarak kendiliğinden etkinleşecektir.

    Windows 10 yalnızca Windows Update üzerinden güncellemelerle kurulabilecektir. Yükseltme için bir İso dosyası verilip verilmeyeceği ile ilgili bir açıklama henüz yapılmamıştır. Ayrıca kullanıcılara yükseltme için bir ürün anahtarı sağlanıp sağlanmayacağı da henüz açıklanmamıştır.

    Windows 10'un yeniden kurulumuyla alakalı Windows ana başlığı altında yeni bir sabitlenmiş konu başlığı açılmıştır. İncelemenizi rica edeceğim.

    Windows 32 bit işletim sistemlerinden Windows'un 64 bit türündeki sistemlerine hiç bir şekilde geçiş ve yükseltme yapılamaz. Windows 7 veya Windows 8.1 işletim sisteminiz hangi bit türündeyse Windows 10 o bit türünde (32->32, 64->64) yüklenecektir.

    İşletim sisteminizin orijinal dili neyse Windows 10 o dilde yüklenecektir. İşletim sisteminiz Türkçe ise Türkçe, İngilizce ise İngilizce dilinde yükseltme yapılacaktır.

    Windows 7 işletim sisteminiz Ultimate veya Professional sürümdeyse Windows 10 Pro olarak, daha alt bir sürümse Windows 10 Home sürümüne yükseltilecektir. Windows 8.1 işletim sisteminiz Pro ise Windows 10 Pro sürümüne, düz Windows 8.1 veya Single Language sürüm ise Windows 10 Home sürüme yükseltilecektir.

    Programlarınızın ve donanım sürücülerinin bazıları Windows 10 uyumlu olmayabilir. Windows 10’u Alın (görev çubuğunda beliren Windows simgesi) uygulamasını çalıştırdığınızda uyumsuz program ve donanımlarla alakalı uyarı verecektir. Uyarı veren program ve sürücülerin üretici firmalarıyla görüşerek Windows 10 uyumlu sürümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı ile alakalı bilgi alabilirsiniz.

    Donanım üreticilerinin Windows 10 uyumlu sürücüler geliştirmesini ve program yazılımcılarının Windows 10 için yeni sürüm veya güncellemeler yayınlamasını beklemeniz gerekebilir. Daha detaylı bilgi için program geliştiricileri ve donanım üreticileriyle görüşebilirsiniz.

    Bilgisayarınızdaki donanımlar Windows 10 uyumlu ise sürücüler otomatik olarak yüklenecektir. Ayrıca Windows Update üzerinden de eksik kalan sürücüler güncellenecektir. Ayrıca donanım üreticilerinin yayınlayacağı sürücüler de yüklenebilir.

    Windows 8.1 üzerinde yüklü olan uygulamalar korunacaktır ancak Windows 10 uyumlu olmayan uygulamalar kaldırılacaktır veya varsa yeni sürümlerine güncellenecektir.

    Windows 10 yükseltmesi için hatalı e-posta adresi girişi yapanlar, Windows 10'u Alın simgesine tıklayarak açılan pencerede sol üst köşedeki menü simgesine tıklamak suretiyle Onayı görüntüleyin sayfasına giderek buradan iptal gerçekleştirebilir ve yeniden rezervasyon yaptırabilirler.

    Rezervasyon cihaza özel yapılmaktadır. Bir e-posta adresi girme zorunluluğu yoktur. E-posta girmeniz ayrıca bir onay e-postası almanızı ve gelecekte diğer Microsoft haberleriyle alakalı e-postalar almanızı sağlar. Onay e-postasının gelmesi biraz zaman alabilir.

    Windows 10 için bildirim almak istemeyenler Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmına giriş yaparak Windows 7 için KB2990214, Windows 8.1 için KB3044374 numaralı güncelleştirmeyi bularak üzerinde sağ tıklayabilir ve kaldırabilir. Güncelleştirme paketini kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp güncelleştirmeleri denetlediklerinde tekrar sunulan bu güncelleştirmelere sağ tıklayarak gizleyebilirler.

    Windows Industry Pro (Embedded) işletim sistemleri normal bir işletim sistemi gibi değil, endüstriyel cihazlar üreten firmaların cihazlarına yükleyerek özelleştirdikleri ve bu cihazlarla beraber belirli bir amaca göre kullanılan işletim sistemleridir. Bu nedenle bu sistemler Windows 10'a ücretsiz geçiş yapamazlar.

    İnternet Servis Sağlayıcı (ISS) ücretlendirmesi ile alakalı uyarı, Windows 10 yükleme dosyalarının bilgisayarınız indirilmesinden doğabilecek ücretlendirmeleri belirtmektedir. Örneğin kotalı internet paketi kullanan bir abone için yaklaşım 3gb boyutunda olacak Windows 10 yükleme dosyaları kota aşımına ve ek ücretlendirmeye neden olabilir. Bu konuyla alakalı olarak İnternet Servis Sağlayıcınızla görüşerek bilgi alabilirsiniz.

    Windows Insider Programı katılımcısı olan ve Windows Insider Önizleme kullanan kullanıcılar, Windows 10 çıkışından sonra da Insider programı devam edeceğinden son kararlı sürüme yükseltme yapabilecek ve bunu kullanmaya devam edebileceklerdir. Ancak bunun da bir son kullanma tarihi olacaktır. Bu son kullanma tarihi henüz belirlenmemiştir. Bu doğrultuda Insider Önizleme sürümü kullanıclarının ücretsiz olarak sürekli bir Windows 10 lisansına sahip olmayacağını söyleyebiliriz.

    Bu sorular dışında Windows 10 Sık Sorulan Sorular sayfasını inceleyebilirsiniz.

    Ayrıca bilgisayarınızın uyumluluk raporuyla alakalı olarak Windows 10 için uyumluluk raporu: SSS sayfasını inceleyebilirsiniz.

    Eğer yukarıda özetlenenlerin

    Saygılarımla,
    Aytaç Suat Gültekin

    Arkadaşlar orijinal elimde bir adet windows 7 home premium tr,üç adet yükseltme windows 8 pro tr lisans anahtarı var.Windows xp yüklü netbook a windows 7 h.p. kurdum ve yükselme aldım.Yine sıfırdan aynı netbook a windows 8 pro lisansın birini kurup güncelledikten sonra tekrardan windows rezerv alamadım.Ekrana windows rezervli ekranı geliyor.Microsoft tr yi aradığımda windows 10 sadece tek bilgisayara rezerv edlilebileceğini söyledi.
    Şimdi yukardaki üç adet windows 8 pro lisansları daha sonra başka bilgisayarlarda windows 10 olarak kullanmak için ne yapılabilir...Bilgisi olan varsa yazabilir mi...Elinde birden fazla windows 7,8 lisansı olan nasıl windows 10 rezerv yapabilir?

    acronis true image yada norton backup programlarından biri ile ile her lisans için bir kopya oluşturabilirsin.

    Kardeş nasıl yapılacağı ile ilgili biraz daha açıklayıcı yazarmısın...




  • geçen gün ben de win7 ultimate 'ı kurdum rezerve alırım diye. 3 gündür güncelleme yapıyorum harıl harıl daha rezerve zımbırtısı çıkmadı. MSDN keylere gelmeyecek mi acaba anlamadım. Boşu boşuna 5 6 GB kota yedik ya. Hem win7 indirdim hem güncellemeler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    geçen gün ben de win7 ultimate 'ı kurdum rezerve alırım diye. 3 gündür güncelleme yapıyorum harıl harıl daha rezerve zımbırtısı çıkmadı. MSDN keylere gelmeyecek mi acaba anlamadım. Boşu boşuna 5 6 GB kota yedik ya. Hem win7 indirdim hem güncellemeler

    quote:

    Windows Teklifi Ayrıntıları

    Windows 10, uygun Windows 7 ve Windows 8.1 cihazları (sahip olduğunuz cihazlar da dahil olmak üzere) için sınırlı bir süre boyunca sunulacak ücretsiz bir yükseltmedir. Amacımız bu cihazların çoğunun yeterli olmasıdır, ancak bazı donanım/yazılım gereksinimleri nedeniyle özelliklerin kullanılabilirliği cihaza göre değişiklik gösterebilir. Windows Phone 8.1 cihazları için Windows 10 yükseltmesinin uygunluğu OEM, mobil operatör ya da taşıyıcıya göre farklılık gösterebilir. Cihazlar Internet bağlantısına sahip olmalı ve cihazlarda Windows Update etkin olmalıdır. ISS ücretleri geçerli olabilir. Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Update gereklidir. Hariç olan bazı sürümler: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ve Windows RT/RT 8.1. Toplu lisanslamadaki Etkin Yazılım Güvencesi müşterileri, bu teklifin dışında Windows 10'a yükseltmek için kurumsal tekliflerden yararlanabilir. Uyumluluk ve diğer önemli kurulum bilgilerini kontrol etmek için cihaz üreticinin web sitesini ve Windows 10 Teknik Özellikler sayfası ziyaret edin.


    kaynak

    http://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-faq?ocid=win10_auxapp_context#ui-id-15

    reddit te tartışılmış ama kesin bir bilgi yok. Yukarıdaki kısma göre yükseltme yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_alone

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    geçen gün ben de win7 ultimate 'ı kurdum rezerve alırım diye. 3 gündür güncelleme yapıyorum harıl harıl daha rezerve zımbırtısı çıkmadı. MSDN keylere gelmeyecek mi acaba anlamadım. Boşu boşuna 5 6 GB kota yedik ya. Hem win7 indirdim hem güncellemeler

    quote:

    Windows Teklifi Ayrıntıları

    Windows 10, uygun Windows 7 ve Windows 8.1 cihazları (sahip olduğunuz cihazlar da dahil olmak üzere) için sınırlı bir süre boyunca sunulacak ücretsiz bir yükseltmedir. Amacımız bu cihazların çoğunun yeterli olmasıdır, ancak bazı donanım/yazılım gereksinimleri nedeniyle özelliklerin kullanılabilirliği cihaza göre değişiklik gösterebilir. Windows Phone 8.1 cihazları için Windows 10 yükseltmesinin uygunluğu OEM, mobil operatör ya da taşıyıcıya göre farklılık gösterebilir. Cihazlar Internet bağlantısına sahip olmalı ve cihazlarda Windows Update etkin olmalıdır. ISS ücretleri geçerli olabilir. Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Update gereklidir. Hariç olan bazı sürümler: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ve Windows RT/RT 8.1. Toplu lisanslamadaki Etkin Yazılım Güvencesi müşterileri, bu teklifin dışında Windows 10'a yükseltmek için kurumsal tekliflerden yararlanabilir. Uyumluluk ve diğer önemli kurulum bilgilerini kontrol etmek için cihaz üreticinin web sitesini ve Windows 10 Teknik Özellikler sayfası ziyaret edin.


    kaynak

    http://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-faq?ocid=win10_auxapp_context#ui-id-15

    reddit te tartışılmış ama kesin bir bilgi yok. Yukarıdaki kısma göre yükseltme yok.

    Hımm demin bir bat dosyası buldum. Bütün güncellemeler bitmesine rağmen bir güncelleme eksikti onu gösteriyordu. Buldum güncellemeyi elimle yükledim rezerve uyarısı çıktı rezerve ettirdim bakalım ne olacak :)

    Açıklama karışık gibi. OEM ve toplu satış içine laptopların işletim sistemleri de giriyoronlar da topluca lisanslanmıyor mu ? zaten lisans anahtarı yok yeni sistemlerde. Kardeşimin laptop da (W 8.1) çıkmadı rezerve güncellemesi. Elle yapmayı düşünüyorum bende kendimde olduğu gibi. Bakalım ne olacak.

    Çok soru işareti var. Yazıları okudum ama hala hah şöyle şöyle olacak garanti şu diyemiyorsun. laptopta yükseltme geldi diyelimi recovery 8.1 format atmak istediğimizde ne olacak ? recovery kurarsak eski lisans patlayacak mı soru işareti hep en çok merak edilen de bu herhalde anladığım kadarıyla :)) Gerçi dreamspark 'a falan gelir oradan indiririm de ben. Laptop'u düşünüyorum, lenovo gibi üreticiler mi sağlayacak acaba güncelleme desteğini, böyle olsa daha güzel olur aslında.




  • ula enterprise kurmuştum bana çıkmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    quote:

    Orijinalden alıntı: m_alone

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    geçen gün ben de win7 ultimate 'ı kurdum rezerve alırım diye. 3 gündür güncelleme yapıyorum harıl harıl daha rezerve zımbırtısı çıkmadı. MSDN keylere gelmeyecek mi acaba anlamadım. Boşu boşuna 5 6 GB kota yedik ya. Hem win7 indirdim hem güncellemeler

    quote:

    Windows Teklifi Ayrıntıları

    Windows 10, uygun Windows 7 ve Windows 8.1 cihazları (sahip olduğunuz cihazlar da dahil olmak üzere) için sınırlı bir süre boyunca sunulacak ücretsiz bir yükseltmedir. Amacımız bu cihazların çoğunun yeterli olmasıdır, ancak bazı donanım/yazılım gereksinimleri nedeniyle özelliklerin kullanılabilirliği cihaza göre değişiklik gösterebilir. Windows Phone 8.1 cihazları için Windows 10 yükseltmesinin uygunluğu OEM, mobil operatör ya da taşıyıcıya göre farklılık gösterebilir. Cihazlar Internet bağlantısına sahip olmalı ve cihazlarda Windows Update etkin olmalıdır. ISS ücretleri geçerli olabilir. Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Update gereklidir. Hariç olan bazı sürümler: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ve Windows RT/RT 8.1. Toplu lisanslamadaki Etkin Yazılım Güvencesi müşterileri, bu teklifin dışında Windows 10'a yükseltmek için kurumsal tekliflerden yararlanabilir. Uyumluluk ve diğer önemli kurulum bilgilerini kontrol etmek için cihaz üreticinin web sitesini ve Windows 10 Teknik Özellikler sayfası ziyaret edin.


    kaynak

    http://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-faq?ocid=win10_auxapp_context#ui-id-15

    reddit te tartışılmış ama kesin bir bilgi yok. Yukarıdaki kısma göre yükseltme yok.

    Hımm demin bir bat dosyası buldum. Bütün güncellemeler bitmesine rağmen bir güncelleme eksikti onu gösteriyordu. Buldum güncellemeyi elimle yükledim rezerve uyarısı çıktı rezerve ettirdim bakalım ne olacak :)

    Açıklama karışık gibi. OEM ve toplu satış içine laptopların işletim sistemleri de giriyoronlar da topluca lisanslanmıyor mu ? zaten lisans anahtarı yok yeni sistemlerde. Kardeşimin laptop da (W 8.1) çıkmadı rezerve güncellemesi. Elle yapmayı düşünüyorum bende kendimde olduğu gibi. Bakalım ne olacak.

    Çok soru işareti var. Yazıları okudum ama hala hah şöyle şöyle olacak garanti şu diyemiyorsun. laptopta yükseltme geldi diyelimi recovery 8.1 format atmak istediğimizde ne olacak ? recovery kurarsak eski lisans patlayacak mı soru işareti hep en çok merak edilen de bu herhalde anladığım kadarıyla :)) Gerçi dreamspark 'a falan gelir oradan indiririm de ben. Laptop'u düşünüyorum, lenovo gibi üreticiler mi sağlayacak acaba güncelleme desteğini, böyle olsa daha güzel olur aslında.

    yine tartışılanlara göre sistem sıkıntılarında çözüm olarak kurtarma diski sunulmuş.


    kaynak.http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-free-upgrade-what-happens-if-i-format/9c8f7609-8c2e-426b-89b2-791bc0a25579?auth=1


    --win10 içinde Linkteki gibi bir sf yapılıp bütün sorular cevaplandırılsa çok iyi olacak.

    http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-from-windows-7-tutorial




  • Merhabalar, bütün güncelleştirmeler yüklü olduğu halde görev çubuğunda Windows simgesinin belirmedi.

    Windows 8.1 Update için:
    KB3035583
    KB2976978 yüklü olması lazımmış, denetledim yüklü her ikiside.

    Sistemim 8.1 industry pro idi.

    ve Windows forumda şöyle bir yazı okudum moralim bozuldu, şimdi hiç alamayacak mıyız biz nedir durum?

    quote:

    Windows Industry Pro (Embedded) işletim sistemleri normal bir işletim sistemi gibi değil, endüstriyel cihazlar üreten firmaların cihazlarına yükleyerek özelleştirdikleri ve bu cihazlarla beraber belirli bir amaca göre kullanılan işletim sistemleridir. Bu nedenle bu sistemler Windows 10'a ücretsiz geçiş yapamazlar.


    Düzenleme 1:

    Kaynak link:http://answers.microsoft.com/thread/82f5a151-e12f-417f-93e1-50d64c79f685

    Düzenleme 2:

    Ayrıca elimde win10 geliştirici sürümü var. birkaç önce indirmiştim bir yerlerden, eğer industry update olmayacaksa bunu kursam nasıl olur durum.




    teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 5 Temmuz 2015; 3:55:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirklyc

    Merhabalar, bütün güncelleştirmeler yüklü olduğu halde görev çubuğunda Windows simgesinin belirmedi.

    Windows 8.1 Update için:
    KB3035583
    KB2976978 yüklü olması lazımmış, denetledim yüklü her ikiside.

    Sistemim 8.1 industry pro idi.

    ve Windows forumda şöyle bir yazı okudum moralim bozuldu, şimdi hiç alamayacak mıyız biz nedir durum?

    quote:

    Windows Industry Pro (Embedded) işletim sistemleri normal bir işletim sistemi gibi değil, endüstriyel cihazlar üreten firmaların cihazlarına yükleyerek özelleştirdikleri ve bu cihazlarla beraber belirli bir amaca göre kullanılan işletim sistemleridir. Bu nedenle bu sistemler Windows 10'a ücretsiz geçiş yapamazlar.


    Düzenleme 1:

    Kaynak link:http://answers.microsoft.com/thread/82f5a151-e12f-417f-93e1-50d64c79f685

    Düzenleme 2:

    Ayrıca elimde win10 geliştirici sürümü var. birkaç önce indirmiştim bir yerlerden, eğer industry update olmayacaksa bunu kursam nasıl olur durum.




    teşekkür ederim.

    msdn sürüm için linkteki mesaja göre rezervasyon alınabilmiş.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107615904




  • Rezerve etmek kolayda rezerve ettikten sonra bilgisayarımızdaki önemli dosyalar veriler falan ne olacak gidecek mi bunu kimse söylemiyor bilen varmı arkadaşlar
  • güncelleme uyarısı çıkmayanlar şu bat dosyasını çalıştırsın yönetici olarak. Hangi güncellemeler eksik söylüyor. İndirip yükleyin kurcalyın yöntemleri bakmışınız pat diye çıkmış. Bende öyle oldu, windows 7 ultimate MSDN Keyli.

    https://mega.nz/#!3tlGlSwQ!d44Xs6CM5qiLwBn7vGyBYswEabGlWFLKswmdh_Aiv1I
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helll_599

    Rezerve etmek kolayda rezerve ettikten sonra bilgisayarımızdaki önemli dosyalar veriler falan ne olacak gidecek mi bunu kimse söylemiyor bilen varmı arkadaşlar

    ilk mesajda gerekli bilgiler mevcut.

    quote:

    Uygulamalar, dosyalar ve ayarlar yükseltme işleminin bir parçası olarak taşınacaktır ancak bazı uygulama ya da ayarlar taşınmayabilir.

    Anti virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma için yükseltme işlemi sırasında Windows Anti virüs ya da Kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma aboneliğinizin güncel olup olmadığını kontrol edecektir. Windows ayarlarınızı koruyarak uygulamayı kaldıracaktır. Yükseltme işleminin tamamlanmasının ardından Windows mevcut en son sürümü yükseltme işleminden önceki ayarları kullanarak kuracaktır. Aboneliğiniz güncel değilse yükseltme işlemi sonunda Windows Defender etkinleşecektir.
    OEM tarafından ürününüz ile sunulan bazı uygulamalar yükseltme işleminden önce kaldırılabilir.
    "Get Windows 10" uygulaması bazı üçüncü şahıs uygulamaların uyumluluğunu tarayacaktır. Yükseltme işlemini engelleyen bilinen bir sorunun söz konusu olması halinde bilinen sorunlara sahip uygulamaların bir listesi tarafınıza sunulacaktır. Kabul etmeyi tercih ederseniz uygulamalar yükseltme işleminden önce kaldırılacaktır. Uygulama kaldırma işlemini kabul etmeden önce listeyi kopyalamayı unutmayın.


    kaynakhttp://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-specifications




  • m_alone kullanıcısına yanıt
    alttaki resimi de konu başına koyarsan iyi olur soran çok oluyor.

    Kaynakhttp://windows10sss.blogspot.com.tr/2015/06/yukseltme-yaptgmda-hangi-windows-10.html?m=1

     ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2015; 4:44:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    alttaki resimi de konu başına koyarsan iyi olur soran çok oluyor.

    Kaynakhttp://windows10sss.blogspot.com.tr/2015/06/yukseltme-yaptgmda-hangi-windows-10.html?m=1

     ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi


    bu ilk sf da var, sizin yüklediğiniz görüntü benim bir ay önce foruma yüklediğim görüntü.




  • m_alone kullanıcısına yanıt
    zaten buradan aldım ilk sayfada göremediğim için demiştim varsa tamam ozaman
  • Orjinal windows 8.1 li laptopum win 10 home alırken, şuruplu win7 ultimateli masaüstüm daha özellikli olan win 10 pro alacak. saçmalığa bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun nesi sıcak, zaten otomatik onay yapılıyor , isteyen alacak, istemeyen almayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürekli win8.1 var, ucuza win7 falan bulsam iyi olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    Orjinal windows 8.1 li laptopum win 10 home alırken, şuruplu win7 ultimateli masaüstüm daha özellikli olan win 10 pro alacak. saçmalığa bak

    Lisansı olmayan masaüstüne yine lisans vermeyeceklerine göre saçma olan bir durum yok, yine kırmak zorunda kalacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.