Şimdi Ara

Ücretsiz Türk yapımı Android parola yönetim uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşımın Android cihazlar için geliştirmiş olduğu parola yönetim uygulamasını tanıtacağım. Uygulamanın adı "Secure Secret Password Manager". Bu uygulama ile bütün gizli bilgilerinizi cebinizde taşıyabileceksiniz ve artık SMS'lere maillere yazma derdinden yada aynı şifreleri kullanma gibi riskli işlemlerden kurtulacaksınız. Ayrıca bütün işletim sistemlerinde çalışabilen PC uygulaması ile bilgilerinizi birkaç saniye içerisinde cihazınızla senkronize edebiliyorusunuz. SD karta ve bulut sistemlere yedek alabiliyorsunuz.(Dropbox, Google Docs, Google Drive). Web tarayıcı entegrasyonu sayesinde bir tıklama ile tarayıcıdan ayrılmadan şifrenizi alabiliyorsunuz. Daha burada sayamayacağım kadar çok özelliği mevcut. Uygulama ücretsiz ve marketteki ücretli uygulamalardan daha özellikli. Telefon diliniz Türkçe ise uygulama Türkçe olarak çalışıyor. Uygulama bulut teknolojiler için oauth2 teknolojisini kullanıyor ve şifrenizi uygulamaya vermiyorsunuz. Uygulama gizli bilgilerinizi geliştirilmiş, özel bir algoritma ile şifreliyor ve algoritma AES'i de bünyesinde içeriyor. Uzmanlar için söylüyorum, uygulamayı network dinleyici ile dinleyip güvenilirliğini kontrol edebilirler. Uygulama bir kaç sitede daha tanıtıldı. İndirmek için link http://aksakallibilisim.com/secure_secret/?page_id=27

"HAYATTA YEGÂNE VARLIĞIM VE SERVETİM, TÜRK OLARAK DOĞMAMDIR."
    “BU MEMLEKET TARİHTE TÜRKTÜ, HÂLDE TÜRKTÜR VE EBEDİYEN TÜRK OLARAK YAŞAYACAKTIR.”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.