Şimdi Ara

Ücretsiz Sid Meier's Civilization VI (PC) - Epic Games (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
9.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat343434

    Arkadaşlar oyunu indirdim ama indirirken gta dan sonra 9 gb görmek oyunu gözüme az gözüktü. Sizde de öylemi? Birde oynamak için karakter seçme kısmında osmanlıyı göremedim, bu versyonunda osmanlı yokmu acaba ?
    Ek paketlerinde osmanlı var, kanuni ile birlikte. 3-4-5 ve şu aralar da 6 ya sarmış durumdayım. Sadece domination modunu açıyorum. Turn mantıklı oyunlar, age of ve rise of nation gibi oyunlara alışkın olanlar için farkl gelebilir.

    Eski bir heroes might and magic fanatiği olarak ben çok seviyorum. Ama multiplayer pek zevkli olur mu şüpheliyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bir haftadır oynuyorum, bugün D diskinde yüklü olan oyunu açmaya çalışında c'ye veri yazmaya başladı oyun klasörü açıp, 50gb kadar yazıp ssd dolunca fark ketim başka başına gelen var mı? Sildim dosyaları tekrar oyunu açmaya çalışınca aynısı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi East998 -- 25 Mayıs 2020; 23:45:58 >
  • aldık teşekkür ederiz arkadaşlar
  • Bir sorum olacak ben epic games den civ 6 indirdim falan . oyun indi açarken bana uyumlu grafik cihazı bulunamadı hatası verdi. bende biraz internette araştırdım directx ile ilgili olduğunu öğrendim, windows umun directx sürümü 12 ama ekran kartım directx 10 oyunu nasıl açabilirim.
  • East998 E kullanıcısına yanıt
    evet bende de aynısı oldu oyun D:sürücüsünde yüklü hdd'de ama oyunu başlattığımda sistemin yüklü olduğu 128gb ssd C:sürücüsüne belgelerimde 40gb bir save dosya oluştu be C:sürücüde yer kalmadı şuan buna nasıl bir çözüm bulabiliriz bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.