Şimdi Ara

Ücretsiz Pug Sahiplendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin dostlar abiler ablalar.

    Uzun süre düşündükten sonra evde ufak bir köpek türü beslemeye karar verdim. Yaşım 18 oldu olacak, sınava hazırlanıyorum ve benim için iyi bir uğraş olur diye düşündüm. Hem gezdirirken stres atmış olurum vs.

    Aklımdaki köpek türü ufak olmasından, az yemesinden, eve uygun olmasından ve tüylerinin çok dert olmamasından dolayı Pug'dan yana. Eğer başka bir tavsiyeniz varsa elbette ki duymak isterim. Garip gelse de Bulldog tarzı yüzü buruşuk ırklardan hoşlanıyorum

    Elbette ki parayla hayvan satışını doğru bulmuyorum fakat sahiplendirme ilanlarında doğal olarak bulamadım. Daha sonra fiyatlara baktığımda beynimden vurulmuşa döndüm desem yeridir Öğrenciyim ve bir köpeğe 1.500-2.000TL vermek için bütçe? Nerde gezer! Bir anda bütün hevesim kursağımda kaldı.

    İsteğim imkansıza yakın, biliyorum, fakat yavru pug sahiplendirmek isteyen biri, tanıdığı olan vs. olursa almaya hazırım. Antalya'da ikamet ediyorum fakat il genel olarak fark etmez, bir otobüslük yol sonuçta.

    Bu konuyu gün gün uplamaya çalışacağım. Nasrettin Hoca'nın da dediği gibi, ya tutarsa?







  • Hocam buradan bulman çok zor maalesef.Sosyal medyada sahiplendirme yapan topluluklara yada çevrendeki hayvan barınaklarına bakman da fayda var.Pug bulamazsın belki ama bir çok yavru bulacağına eminim.Onlarında bir yuvaya ihtiyacı var ve belkide gün geçtikçe yaşama şansları da düşüyor.Bu durumu da göz önüne alarak sahiplenme yap bana kalırsa.
  • ücretsiz yavru pug imkansız.1-2 yıllık bulabilirsin belki ama yavru dediğim gibi çok zor.
    ayrıca puglar az yemez boyut yanıltmasın ve yeteri kadar ilgilenilmezse ilerde hırçın oluyorlar.o yüzden sınav dönemi sonrasında sahiplenmek daha uygun olabilir.
  • ailende destek veriyorsa barınaktan sahiplen. çünkü heves ile alınan köpekler ormana bırakıyor millet hayvansever bir aile yada insan olmadıktan sonra alınması kötüdür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.