Şimdi Ara

Ücretsiz Olan ve Fiyatı Düşen Udemy Kursları [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
721
Favori
283.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • poet2626 yine paylaşılan kursları paylaşıp araya reklamını sıkıştırıyor. Bir yetkili ilgilensin lütfen. Kendi konusunu açsın. Konunun içine etmekten vazgeçmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozturkkayahan

    Bu mesaj silindi.
    Geçici olarak ücretsiz yapsanız güzel olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Sjgmsnfnangma ya bıktım artık bu adamı görmekten.Laftan da anlamıyor piyasada excel kursundan bol bişey yok hâlâ reklam derdinde.1 kere yaparsın tamam bitti uzatmanın ne alemi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Forumda 20 yıla doğru gidiyorum, bunu ilk kez yazıyorum: Sanırım torpilli bu arkadaş. Bunca şikayete rağmen sürekli kendi reklamını yapan birine bunca müsaade enteresan. Yönetim çare bulur diye inandım ama bir şey yapmadılar. Blokladım şimdi. Umarım favori ışığını yakmıyordur bloklu birinin yaptığı reklam flood'u.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicomedian kullanıcısına yanıt
    Hocam ben firma yetkilisi harici reklam konusu açmak yasak direk banlanir bu arkadaş diyordum ama dediğiniz gibi ya torpilli ya da görmüyor adminler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nicomedian kullanıcısına yanıt
    daha ikinci mesajında engelledim
    engelle geç
  • Learn Python Programming Masterclass for Beginners - This Python For Beginners Course Teaches You The Python Language Fast.

    Build a 2D Unity Game for Beginners - Learn how to utilize the Unity asset store to learn how to create, and to create stunning 2D games!

    The Complete Unity 2D Games in C# Development Course - Anyone Wanting To Learn The Basics of Building a 2D Unity Game From Scratch.

    Complete Unity Developer 3D Course for Beginners - 3D Unity game development you want, Learn how to make first 3D Unity Game From Scratch.

    Packaging Design and 3D Mock-up Using Adobe Illustrator 2020 - For Basic and Intermediate Users.

    Android Developer Course using Android Studio for Beginners - Android Studio Masterclass: Learn Android Studio from Top to Bottom and Become a Better Android Developer!

    The Complete Python Course for Beginners from scratch - This Python For Beginners Course Teaches You The Python Language Fast.

    Python Coding Challenge Bootcamp: 2020 - Get to solve coding challenges using Python and let's elaborate your problem solving skill.

    The Complete Unity 2D Game Development from Scratch - Learn how to utilize the Unity asset store to learn how to create, and to create stunning 2D games!

    German Beginners Course - Learn German with a native teacher - fast and easy.

    Merhaba arkadaşlar, bu kurslar hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Ben tamamen paylaşım yapan birisiyim ve paylaşım yaparken sadece herkesin öğrenmesi ve ülkemiz için çok önemli olan bilişim konusunda gerekli gelişmenin sağlanması niyetindeyim. Paylaştığım kursların tamamını daha önce linklerini verdiğim adreslerden seçerek alıyorum. Amacım evde olduğumuz bu günlerde yeni bir şeyler öğrenilmesini sağlanmak, yeni keşifler ile yeni imkanlar ve teknolojilere ulaşılmasını kapısını açmaktır.

    Öncelikle burada linkleri verilen kurslar korsan, hack edilmiş, kırılmış yada yasa dışı değildir. Çünkü bu kursları kurs sahipleri kupon ile yada ücretsiz veriyorlar. Dolasıyla, kursların telif hakları sahibi tarafından dağıtıldığı için yasa dışı hiçbir durum söz konusu olmuyor. Rahatça kullanabilirsiniz. Sadece internetten indirmek yasal olmuyor ama bunu genelde pek fazla yapan yok sanırım.

    Ayrıca elbette kuponu özel olarak verip sonra paylaşım sitelerinde paylaşılanlar olabilir. Ama kurs sahibi bu kuponları hemen etkisiz hale getirebiliyor yada üye alımını engelleyebiliyorlar. Burada kurs sahiplenin amaçladığı hedef kursiyer sayısını arttırıp böylece daha fazla kişiye hitap etmek ve tekrar ücretliye geçince kurs alımına olumlu katkı sağlamak.

    Ücretli kurslar hakkında, ücretli kursların hepsi kaliteli yasa kalitesiz diye ayırmak çok zor. Zira ücretli olup kalitesiz olanlar olduğu gibi ücretli olup ustalık derecesinde sizi bilgilendiren kurslarda mevcut. Bunu anlamak için ilk olarak kursa verilen puanlar, öğrenci sayısı, kursiyer yorumları ve genelde ücretsiz olan ilk derse dikkat etmeniz gerekiyor. Ücretli aldığınız bir kursu belli bir süre içerisinde geriye iade etmek hakkınızda var. Udemy'nin bu konuda çok esnek olduğunu söyleyebilirim. Şahsi hesabımda 60'dan fazla ücretli satın aldığım yerli ve yabancı kurs var. Bunlardan 2 tanesini daha önce iade ettim ve Udemy neden diye hiç sormadan kabul etti. Ücretli kurslar kurs sonunda size sertifika veriyor.

    Son olarak, genel olarak kabul ettiğim bir görüşten bahsedeceğim, takdir tamamen size aittir. Öğrenci olabilirsiniz, çalışan olabilirsiniz yada üretici olabilirsiniz. Aldığınız kurslardan eğer önemli bir şeyler öğrendiyseniz ve bu sayede para kazandıysanız lütfen satın alarak kurs öğretmenlerine destek olunuz. Emeğe saygı bir erdemdir ve bir zaman gelir sizde en kutsal mesleklerden birisi olan öğretici olabilirsiniz. Dolasıyla imkanı olan, takdir eden ve bu konulardan belli bir gelir elde edenlerin bu kurslardan alarak destek vermelerini tavsiye ederim. Hatta Udemy içinde kurs hediye etme sistemi var. Bunu kullanarak yakınlarınızın çocuklarına yada arkadaşlarınıza kurs hediye de edebilirsiniz.

    Herkese yararlı olması dileklerimle, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpcmsx -- 26 Mayıs 2020; 10:14:53 >




  • dpcmsx kullanıcısına yanıt
    hepsi paralı hocam bunların
  • İlk 5 tane linki kontrol ettim ve hepsi şu anda ücretsiz. Başka bir tarayıcı ile deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpcmsx -- 26 Mayıs 2020; 12:41:55 >
  • dpcmsx kullanıcısına yanıt
    Almanca kursu ücretli çıkıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zapiekankarz

    Almanca kursu ücretli çıkıyor
    Maalesef süresi bitmiş demek ki, ben eklerken ücretsizdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zapiekankarz

    Almanca kursu ücretli çıkıyor
    Ayrıca hocam sadece ücretsizler değil, fiyatı düşenler de paylaşılıyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir Türk öğretmen tarafından hazırlanan ücretsiz - kuponsuz Almanca ve Fransızca kursu (İngilizce olarak):

    German Vocabulary Course (Free) - Improve Your German By Easily Learning New Words.

    French Vocabulary Course (Free) - Learn New French Words Easily.




  • Teşekkürler @dpcmsx

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek Projeyle Scratch Öğrenin

    Unity C# 2019 ile 2D ve 3D Oyun Tasarlama

    Bazı bazı sitemde de paylaşıyorum, linkimden de ulaşabilirsiniz








  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.