Şimdi Ara

Ücretsiz (freeware) Panda Cloud Antivirus Paylaşımı - Özellikler, Sorunlar ve Çözümleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
15.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Bu program her taramada netden o anki databaseyimi indiriyor ? Yani deepfreeze ile kursam iyi olur mu ? Normal antivirüsler sürekli güncelleme yapıyor yani deepfreeze kurunca her açılışta aynı güncelleştirmeyi tekrar kuruyor panda cloud'da öylemi ?
    Birde pro sürümü kursak ''usb disc security'' kurmaya gerek kalmıyor herhalde ?
    Son olarak direk yazılımlarla uyumlumudur bu ? Zemana Antilogger, Keyscrambler gibi programlarla ?
  • Her dosyanın bir kimlik bilgi vardır. Panda Cloud bu dosyayı oluşturup kendi server'ına gönderiyor. Server dosyayı kendi database'inde karşılaştırıp cevabı sana yolluyor. Böylece PC'ne de yük binmemiş oluyor. Yani database hiç indirmiyor.

    Bence diğer programları kullanmamalısın çünkü her yüklediğin program PCye ayrı ayrı yük bindiriyor.

    Panda Cloud Antivirus Free kullanacaksan USB koruması için bir program kurman gerekiyor. Ama Pro sürüm için gerekli değil çünkü pro sürümde zaten mevcut.
  • panda free versiyonda otomatik yürütmeyi zaten devre dışı bırakıyor internet cafelerin kullanmasıda uygundur ama bazen program guncelleme yapıyor ve o zaman deepfreezenın açılması gerekiyor.
  • interneti olmayan bi pc ye kursak etkili olacak midir hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lyldz

    interneti olmayan bi pc ye kursak etkili olacak midir hocam?

    onu tam deneyemedim ama bir antivir gibi (internetsiz) siler , yinede internetin bağlı olması programın daha iyi çalışacağı anlamına gelir.
  • o zaman bu bulut koruma mi adi herneyse internet olmadiginda bana guven vermiyor.su update olayinida anlamadim gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 30 Mayıs 2011; 17:05:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lyldz

    o zaman bu bulut koruma mi adi herneyse internet olmadiginda bana guven vermiyor.su update olayinida anlamadim gitti



    bulut teknolojisi bana göre adi değil çok daha iyi ama tabi daha iyi koruma için internet bağlantısına ihtiyacınız var.
  • tel den yazdigim icin ADI kelimesini adi diye yazmisim afedersin :D
  • Ben bile yükledim :D Hayati54 biraz test edicem bakalım yanına da iobit 360 yükledim. Antikeylogger vb desteği var. Bilgisayar kasılmıyo ne güzel:) İnternetteki incelemelerde olumlu bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lyldz

    tel den yazdigim icin ADI kelimesini adi diye yazmisim afedersin :D


    Bende yanlış anlamşım


    evet yeni kullanmaya başlayan gençler nasıl program iyimi ?
  • bende yeni kurdum bu toolbarla url filteringi kaldırmak mı lazım acaba ilk önce google a girişte sorun yaşadım firefoxta eklentilerden kaldır deyince girebildim ama sorgu tahminlerini göstermiyo google da bunla bi alakası var mı ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrsmith&5

    bende yeni kurdum bu toolbarla url filteringi kaldırmak mı lazım acaba ilk önce google a girişte sorun yaşadım firefoxta eklentilerden kaldır deyince girebildim ama sorgu tahminlerini göstermiyo google da bunla bi alakası var mı ki?

    üstte belirttiğim gibi panda sec. toolbar'ı ve url filtresini kaldırırsanız sorun yaşamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54


    quote:

    Orijinalden alıntı: jrsmith&5

    bende yeni kurdum bu toolbarla url filteringi kaldırmak mı lazım acaba ilk önce google a girişte sorun yaşadım firefoxta eklentilerden kaldır deyince girebildim ama sorgu tahminlerini göstermiyo google da bunla bi alakası var mı ki?

    üstte belirttiğim gibi panda sec. toolbar'ı ve url filtresini kaldırırsanız sorun yaşamazsınız.


    sağolasın hocam kaldırıyorum
  • Denemek için tekrar kurdum ilk kurduğumda bir virüsü silememişti ama bir şans daha vermek istedim uzun zamandır avira free kullanıyorum memnundum aslında ama gereksiz uyarıları ve çıkan reklamlardan sıkıldım değiştirmeye karar verdim dünden beri kullanıyorum pc'de antivirüs varmı yok mu belli değil o açıdan çok iyi ama virüs yakalama ve silme açısından ne derece başarılı görücez ayrıca merek ettiğim birşey var Pro sürüm ile free arasındaki fark nedir
  • proda sanirim usb asilama var ek olarak hocam.
  • hep avast kullanırdım sonra baktım olmuyo ıobıt 360 ı indirdim 2 virüs buldu sonra onu bıraktım mcafeye 1 virüs buldu sonra kaspersky hiç bişey bulamadı pcyi kasmaktan başka işe yaramadı en son olarakda avg 1 virüs buldu hemde hepsinin bulamadıgı virüsü ama onuda silicem kasıyor bayagı 15 bin bellek ne demekla inşallah işime yararda her ay bir antivirüs programı daha eskitmiş olmam gerekmez
  • 1.9 sürümünde ek özellikler gelecek galiba cloud free ye
  • arkadaşlar benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim internette oynarken birden virüsle ilgili bişey geldi bişeylere bastım sonra operayı mozillayı falan kapattı vista home security 2012 alert diye br program sadece internet explorer (eklenti yok) dan girebiliyorum bide ikide bir o programla ilgili dosyalar geliyo ekrana ingilizce hiçbişey yapamıyorum bu programı nasıl kapatıcaz?yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami.34

    arkadaşlar benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim internette oynarken birden virüsle ilgili bişey geldi bişeylere bastım sonra operayı mozillayı falan kapattı vista home security 2012 alert diye br program sadece internet explorer (eklenti yok) dan girebiliyorum bide ikide bir o programla ilgili dosyalar geliyo ekrana ingilizce hiçbişey yapamıyorum bu programı nasıl kapatıcaz?yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.



    Lütfen şu bölümden yardım alınız :http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm




  • Bir dönem bir ay kadar bu programı denemiştim.
    -Bir defa, tek başına yeterli bir program değil kısıtlı tarama yapıyor. Başka güvenlik yazılımlarıyla takviye etmek gerekiyor. Hafifliği, fazla kasmaması bu durumda fazla önemli değil.
    -Yakaladığı virüsü direkt siliyor. Silemedikleriyle (Silly,kido,sality türevleri) ilgili ise bilgi vermiyor. PC'de neler olup bittiğini anlayamıyorsunuz.
    -Bu tarz ücretsiz güvenlik çözümleri daha çok bilgisayarın başında kısıtlı süreler kalan, fazla dosya indirmeyen, daha çok bilindik sitelerde gezenler için geçerli olabilir. Ekranında gördüğü herşeyi indiren, p2p,torrent,emule ne varsa kullanan kişiler için(örneğin ben) tam bir hayalkırıklığı olacaktır.Kasma, garip reklamlar, araç çubukları bir kaç gün içinde pc'yi istila edecektir.
    -Bir çok zararlıyı neredeyse bütün güvenlik yazılımları temizleyebiliyor. Önemli olan top 10'a girmiş zararlılarla mücadele edebilmek.
    -Ben Norton İnternet Security'i öneriyorum. Kötü anıların aksine bu yılki yazılımları çok hafif. Fazla da rahatsız etmiyor. Tabii en azından 1 gb ram olması gerekli.İlla ücretli kullanmak zorunda değilsiniz. 60 gün, 90 günlük ücretsiz promosyonlar yapılıyor. Onları takip edebilirsiniz. 90 gün sonunda formatı at, tekrar Norton'u kur. Ya da bir sonraki yıla ait betaları kullanabilirsiniz. 15 günde bir yenileniyor. Aylardır tek kuruş ödemeden kullanıyorum.
    -Bunca yıldır her çeşitten zararlıyı yemiş biri olarak 2-3 aydır pc'de çökme endişesi yaşamıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.