Şimdi Ara

Ücretsiz (freeware) Panda Cloud Antivirus Paylaşımı - Özellikler, Sorunlar ve Çözümleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
15.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaptan oturu tesekkur ederim.

    Insallah 3-4 gun icinde simdilik Mcafee yi kaldirip Panda cloud'u deneyecegim...Kurtukdan sonraki izlenimlerimide yazarim ins.

    Iyi forumlar
  • burada okuduğumda kurdum pandayı ve 4 bilgisayarı da pandaya emanet ettim. çok başarılı buldum.

    herkese tavsiye ederim...
  • Antivirüs yazılımına para vermeye karşı olan biri olarak uzun süredir Avira Antivir Personal kullanıyorum çokta memnunum. Panda Cloud kullanan herkes öve öve bitiremiyor onuda bi ara deniyeceğim
  • Bende microsoft essentials kurulu bir yanlışını görmedim. Ama bunuda denerim bir ara.
  • bende avira fanatiklerindendim panda kullanana kadar.... farkı göreceksiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

    bende avira fanatiklerindendim panda kullanana kadar.... farkı göreceksiniz...

    Bende öyleydim bir zamanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

    bende avira fanatiklerindendim panda kullanana kadar.... farkı göreceksiniz...



    imza cümle uyumsuzluğu diyorum
  • Ben de az önce yükledim, deneyeceğim ve sonuçları paylaşacağım
  • sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim

    not:kötü web sitelerinden korunmak için panda security toolbar ile birlikte yükleyiniz !

    aman ha toolbarı yükleyim demeyin internete bağlanmada sorun yaşayabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Nisan 2011; 15:27:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim

    not:kötü web sitelerinden korunmak için panda security toolbar ile birlikte yükleyiniz !

    hocam truva atı olan bir dosyayı tarattım ve buldu ancak sil diye bir seçenek çıkmadı, sadece dosya yolu ve virüs ismi yazıyordu
  • @hopelephant

    1 dosya silindi/etkisizleştirildi dedimi ? , silince hemen siliyor etkisizleştirirse ya o dosya çalışıyor yada bir sonraki "yeniden başlatmada" silecektir olmadı silebiliyorsanız yolu izleyip el ile silmeyi deneyiniz.

    el ile silemezseniz "unlocker" programı ile silebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    @hopelephant

    1 dosya silindi/etkisizleştirildi dedimi ? , silince hemen siliyor etkisizleştirirse ya o dosya çalışıyor yada bir sonraki "yeniden başlatmada" silecektir olmadı silebiliyorsanız yolu izleyip el ile silmeyi deneyiniz.

    el ile silemezseniz "unlocker" programı ile silebilirsiniz.

    Ben ordaki yoldan dosyayı bulup el ile sildim. Program silmedi ben de programa sildiremedim çünkü öyle bir seçenek yoktu.
  • o zararlıda panda logosu varmıydı çünkü panda cloud artık karantinaya yada etkisiz kıldığını kilitliyor ve çalışmasını engelliyor!.
  • Programı kurdum hiç bir işe yaradığı yok trainer'ı virüslü olarak gördü silindi dedi trainer olduğu yerde duruyor yediden başlattım belki siler diye (ki zaten antivirüs programı virüs buluyorsa bulduğu an silmesi gerekir restarttan sonra silcekse ne anladım ben o işten) yine silmedi inanmayanlara ss gönderebilirim Free antivirüslerde kral Avira kim ne derse desin buluyor ve çatır çatır siliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NéGRo

    Programı kurdum hiç bir işe yaradığı yok trainer'ı virüslü olarak gördü silindi dedi trainer olduğu yerde duruyor yediden başlattım belki siler diye (ki zaten antivirüs programı virüs buluyorsa bulduğu an silmesi gerekir restarttan sonra silcekse ne anladım ben o işten) yine silmedi inanmayanlara ss gönderebilirim Free antivirüslerde kral Avira kim ne derse desin buluyor ve çatır çatır siliyor

    Trainer nedir biraz açabilirmisiniz avira antiviri bende kullandım ama çalışan virusleri silemiyordu pandada restartan sonra siliyor yada önemli bir programdır diye kendi içeriğinde bulunan geri dönüşüm kutusunda tutuyor ama o programı çalıştırmıyor yada içerisindeki zararlı kodu siliyor .
  • trainerdan kastım oyun için hile yani trainer çalıştırırken virüs silindi yazısı çıktı baktım trainerı virüs olarak görmüş ancak trainer olduğu yerde duruyordu kendi geri dönüşüm kutusuna girdim ordan silersem silinir diye düşündüm sildim baktım yine olduğu yerde duruyor restart attım hala silinmemişti etkisiz halede getirmemişti trainer hala çalışıyordu panda cloud virüs bulma açısından Aviradan başarılı ona bir lafım yok ama iş virüs silmeye gelince çuvallyor avira en azından bulduğunu affetmiyor. 2. silmeme vakasıda office yazılımının ilacında başıma geldi yine virüs silindi dedi ama silmedi.
  • @NéGRo hocam o dosyayı bir daha antivir gibi zararlı olarak gördümü ? çünkü panda cloud'un zararlı kodu temizleme özelliği var yani silmiyor bazen temizliyor istersen bir kontrol et birde antivire tarat sonuçları yaz sana zahmet.
  • Sistemin format zamanı gelmişti.Format attım.Panda'yı kurdum.Ancak bir yerden trojan bulaşmış ve makinem beni deli etmeye başladı. Tekrar format atacağım. Panda'nın yanına kurulması gereken (firewall dışında) hangi yazılım var acaba? Advanced systemcare programındaki IObit Security 360 yı düşünüyorum. Sizce yeterli olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Ocak 2011; 12:02:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

    Sistemin format zamanı gelmişti.Format attım.Panda'yı kurdum.Ancak bir yerden trojan bulaşmış ve makinem beni deli etmeye başladı. Tekrar format atacağım. Panda'nın yanına kurulması gereken (firewall dışında) hangi yazılım var acaba? Advanced systemcare programındaki IObit Security 360 yı düşünüyorum. Sizce yeterli olur mu?


    iobit sec 360 ile çakışır panda ve pandada firewall var galiba 1 trojan silmek için format atmayın emisoft kur tarat
  • @kaleci07 arkadaşımızın dediği gibi iobit 360 bir antivirus programıdır ve çakışır bunun yanında comodo firewall kurabilirsiniz ama çokta önemli değil sanırım,

    kişisel yorumum ; size göre bilmemde ben firewall kurmuyorum sadece yanına ccleaner programını kuruyorum taratmadan önce bir temizlik yapıp öyle taratıyorum daha hızlı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 25 Ocak 2011; 12:10:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.