< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edion994137 -- 25 Ağustos 2022; 14:13:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ücretsiz Findeks Notlu Risk Raporu (hangikredi.com)
-
-
Teşekkürler faydalandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler .
-
TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad ve Doğum Tarihi bilgilerinizden en az biri hatalı olduğu için doğrulama adımını geçemezsiniz.
-
bende de aynı hatayı veriyor
-
aynı hatayı veriyor
-
Eşleşme hatası veriyor son adımda.
-
Bende de aynı hata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendi hatamı cevaplıyayım mernis (KPS ) doğrulama sisteminde hata var nüfustan kaynaklı
sigorta acentesi olarak bizim sistemlerdede doğrulama yapmıyor düzelir birazdan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 25 Ağustos 2022; 15:7:41 > -
Teşekkürler ben de faydalandım.
-
Aynı hata
-
Eşleşme hatası vermekte.
-
merniste problem var sitede değil sonra deneyelim
-
-
Sağolun teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üye olmadan da yapılıyor fakat cep telefonuma 24 ay boyunca notlu risk raporu talebi yapılabilmesi diye kod geldi. kredi kartı bilgisi girmediğim için önemsemedim ama girenler dikkat etsin.
-
Şu an denedim rapor findeks mobil uygulamaya sms onayı sonrasında yansıdı. 24 ay risk raporu talebini findeks mobil uygulamasından Menü/Ayarlar/İstisna ayarlarından risk raporu istisnaya tıklayıp üstteki seçeneği seçip kaydedip sonra alttakini seçince hangikredi istisnası kaldırılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hata veriyor yine aynı şekilde
-
Teşekkür ederim istifade ettim.
Ama en düşük Denizbank 1,79 faiz çıktı.
Halbuse mayış müşterisi olduğım için Vakıfbank 1,69 faizle ihtiyaç kredisi veriyor...
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- shell ücretsiz yağ değişimi
- ceat lastik yorumları
- azar referans kodu
- bargello 561 orjinali
- letgo komisyon alıyor mu
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X