Şimdi Ara

Ücretsiz AVG Internet Security (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
4
Favori
2.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

68 gün lisans kalmıştı kodu kullandım 374 oldu, teşekkürler

bende böyle bir görüntü var lisansı nerede yapacağız da uzayacak
    destek kısmında yeni lisan satın aldınızmı yeniden etknileştire gir diyip
    lisans kodunu kopyala yapıştır diyorum gün sayısı değişmiyor ?

Ücretsiz AVG Internet Security

seçeneklerde etkinleştir diyince eski lisans yazıyor altta, onun yerine yapıştır
    eskisinide bir kenara yaz derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

quote:

68 gün lisans kalmıştı kodu kullandım 374 oldu, teşekkürler

bende böyle bir görüntü var lisansı nerede yapacağız da uzayacak
    destek kısmında yeni lisan satın aldınızmı yeniden etknileştire gir diyip
    lisans kodunu kopyala yapıştır diyorum gün sayısı değişmiyor ?

seçeneklerde etkinleştir diyince eski lisans yazıyor altta, onun yerine yapıştır
    eskisinide bir kenara yaz derim

Alıntıları Göster
    inanır mısınız bilmem ama az önce yükleyip tam tarama yaptırdım KENDİ setup dosyasını virüs olarak gördü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

fark nedir tam olarak ikisi arasında?

Birisi sadece Pc yi Taşınabilir HDD , usb bellek yani pc ye dışarıdan bağlanan aygıtlardaki virüslerden korur . Birisi ağırlık olarak İNternetten gelen tehditlere karşı korur. Fakat İnternet Security , normal antivirüsünde işlevini görür ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 2 Haziran 2014; 21:10:06 >
  • bit defender 8 saati var demişsinizde sitesinde 8 gün var yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

inanır mısınız bilmem ama az önce yükleyip tam tarama yaptırdım KENDİ setup dosyasını virüs olarak gördü.

Jerusalem benzeri bir virüs varsa bilgisayarınzıda bu virüsler exe dosyalarına bulaştıkları için setup dosyasına bulaşmış olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

bit defender 8 saati var demişsinizde sitesinde 8 gün var yazıyor

En son baktığımda öyleydi

İnternet kullanıcı değilseniz antivirüs kullanmanıza bile gerek yok harici flash belleklerinize felan virüs bulaşmamışsa ve farklı cihazlarda kullanmazsanız virüsün giremeyeceği yer yoktur. Yinede antivirüs kullanırsanız virüslerin bulaşma ihtimali sıfırdır.
    İnternet kullanıcısıysanız antivirüs kullanmanız hata. Virüsler internetten bulaşıyor. İnternet security kullanmak şart.

• Internet Download Manager i engelliyor bu virüs programı yüklediğime yükleyeceğime pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Internet Download Manager i engelliyor bu virüs programı yüklediğime yükleyeceğime pişman oldum

hocam onu düzeltmek için firewall kısmından programlar listesine idmyi veya kullanacağınız başka programı oraya ekleyin ve izin verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

İnternet kullanıcısıysanız antivirüs kullanmanız hata. Virüsler internetten bulaşıyor. İnternet security kullanmak şart.

Arkadaşım kafan mı iyi? Antivirüs bütün internet trafiğini izler ve zararlı bir şey bulursa bloke eder. Temel koruma açısından internet securitylerden hiçbir eksiği yoktur. Internet securitynin tek farkı güvenlik duvarı, parola yöneticisi ve ebeveyn kontrolü tarzı göz boyayan zımbırtılar içermesidir. Güvenlik duvarı da virüs falan engellemez, sadece ağ trafiğini görüp, hangi programın nete bağlanıp bağlanmayacağını kontrol etmeni sağlar. Ki windowsun kendi güvenlik duvarında da bu özellikler zaten vardır ve normal bir kullanıcı için gayet yeterlidir.

Şu çöp program için lisans almakla uğraşacağınıza avira free antivirus kurun, kat kat daha iyi koruma alırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Arkadaşım kafan mı iyi? Antivirüs bütün internet trafiğini izler ve zararlı bir şey bulursa bloke eder. Temel koruma açısından internet securitylerden hiçbir eksiği yoktur. Internet securitynin tek farkı güvenlik duvarı, parola yöneticisi ve ebeveyn kontrolü tarzı göz boyayan zımbırtılar içermesidir. Güvenlik duvarı da virüs falan engellemez, sadece ağ trafiğini görüp, hangi programın nete bağlanıp bağlanmayacağını kontrol etmeni sağlar. Ki windowsun kendi güvenlik duvarında da bu özellikler zaten vardır ve normal bir kullanıcı için gayet yeterlidir.

Şu çöp program için lisans almakla uğraşacağınıza avira free antivirus kurun, kat kat daha iyi koruma alırsınız..

araştırmalarım sonucunda yukarıda yazdığım sonuca vardım. Diğer detayları konusunda bilgim yok. Fırsattan yararlanın diye linki paylaştım iyilik olsun diye keyi bulup yazdım. yükleyip yüklememek konusunda serbestsiniz.

• takip
  • Güncel. lisans hala çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.