[ÜCRETSİZ ] 5 TL ekstra Yemek İndirim Kodu

-
-
Bildiğimiz 5₺ mi indirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben şirket çalışanı olsam bile , 5 tl için bu kadar uğraşıp konu bile açmazdım utancımdan
-
gelen yemek indirimlerini bile kullanamıyoruz pide kebapçılar vs. öyle bir zam yapmış ki aman yarabbi...
-
Çok sıcak fırsat bu tutanın eli yanar aman dikkatli olun . Stok yaptım 5-10 adet çok sıcak firsat kaçırmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Trebuchet55 @mhmmd.dmr20 @dekareme uygulama üzerindeki fiyatlar, gerçek menü tutarı üzerinden yapılan indirimli fiyatlar , bu ekstra 5 TL indirim kodu😏
-
Açtığın konular hep kapatılıyor var bir çıkarın bu uygulamadan da sadece fırsat paylaşıyoruma getiriyorsun.
-
5 Türk Lirası eşittir 0,34 ABD Doları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yemek sepetinde 50/30 Doğum günü indirimli kodu 7.5 TL ye alıyorum, vodafonepay ile ödeyip %25 + %2 geri ödeme alıyorum. Kısacası 60 tl lik siparişe (doğum günü indirimiyle) 23 TL felan veriyorum kupon dahil. 5 TL nedir xDD
+ banabi indirimi var tabi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo487 -- 13 Mart 2022; 17:7:59 > -
reklama giriyomuş, o yüzden kapatıldı ben de sade olarak böyle paylaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolpaçino Özgür -- 13 Mart 2022; 17:41:28 > -
ne güzel
-
Konuyu açana kadar 6 liralık elektrik harcadın zaten.
-
Matematikcilerin gözü yaşlı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bildiğimiz 5₺ mi indirim?
|
ben şirket çalışanı olsam bile , 5 tl için bu kadar uğraşıp konu bile açmazdım utancımdan |
Çok sıcak fırsat bu tutanın eli yanar aman dikkatli olun . Stok yaptım 5-10 adet çok sıcak firsat kaçırmayın
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X