Şimdi Ara

Ücretli Hukuk Okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.girişim bu sene. Hedefim hukuktu ama ygs çok kötü geçti. Şimdi ise gazi iktisat maliye içm çalışıyorum.

Babam ise hukuk okumamı çok istediğimi bildiği için özele verim seni dedi. Hatta internetten araştırmış baya üniversite.durumumuz iyi çok şükür ama ben hem aileme fazla yük olmak istemiyorum hemde özelde hukuk okuyan tüm tanıdıklarım pişman. Sadece diploma veriyorlar diyor. Onlarda atılım,mevlana,bahçeşehirde okuyorlar.

Siz ne diyorsunuz arkadaşlar devlette gazi iktisat gibi bir bölümmü yoksa özel hukuk mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bir universitede hukum 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

İyi bir universitede hukum 👍

Hocam araştırmalarına göre en iyisi bilkent ama o da 400 puan. Zaten o puanı alsam erzurumdada okurum.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Koc, ve tobb'da bakabilirsin. Veyabu sene erzurum hukuk icin calis olmasea mezuna kal senete daha iyi hazirlanirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Koc, ve tobb'da bakabilirsin. Veyabu sene erzurum hukuk icin calis olmasea mezuna kal senete daha iyi hazirlanirsin

Hocam tobb geçen sene 380 le kapattı galiba tm2 olarak. Doğrusu çok zorlarsam 370 anca gelir. 3. Seneyi düünüyorum ama ailem izin vermiyor bu sene kesin gitmemi istiyorlar. Şuan hedefim gazide iktisat yada maliye. Ailem git oraya eper beğenmezsen orda hazırlan diyorlar. Ama okul puanıda kırılıyor.

• Para varsa oku tabi.Bir sene daha çekilmez bu çile

• Paran varsa oku kimse gittiği avukatın diplomasına bakmıyor nereden mezunsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Para varsa oku tabi.Bir sene daha çekilmez bu çile

Dostum okuyan tüm arkadaşlarım sadece diploma veriyorlar diyor. Staj işinde çok zor seni alıyorlarmış. 1 sene dahada harbiden çekilmez. Neyse ben çalışıyorum tercih döndmi düşündcem illaki. Kimse sorsam bilkent ve koçun hukuğu iyi özellerden diyorlar.

• Bende %75 burslu tıp var mı diye bakıştımda %50 bile 15k dan kapatıyo oda devlet puanları zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Merhaba arkadaşlar 2.girişim bu sene. Hedefim hukuktu ama ygs çok kötü geçti. Şimdi ise gazi iktisat maliye içm çalışıyorum.

Babam ise hukuk okumamı çok istediğimi bildiği için özele verim seni dedi. Hatta internetten araştırmış baya üniversite.durumumuz iyi çok şükür ama ben hem aileme fazla yük olmak istemiyorum hemde özelde hukuk okuyan tüm tanıdıklarım pişman. Sadece diploma veriyorlar diyor. Onlarda atılım,mevlana,bahçeşehirde okuyorlar.

Siz ne diyorsunuz arkadaşlar devlette gazi iktisat gibi bir bölümmü yoksa özel hukuk mu?

Bence önce lys çalış elinden gelenin en iyisini yaptım bu puanı aldım diye düşün ondan sonra mesleğe karar ver
    Özelde veya Devlette o kadar fark etmiyor Tek fark eden o derslerden ve o bölümde kendini nasıl geliştirdiğin İstediğin bölüm hukuk ise git o bölümü oku Ama en iyi puanı yaparak Elinden geldiği kadarını yap sonrası Allah kerim Ama o çevrende duydukların kendini ne kadar geliştiriyor bir sormak gerek Herşey Üni. olmuyor kendin kalkıp bir şeyler yapmak gerekiyor Eğer gerekirse Özele git 1 sene sonra yatay geçiş ile başka okula geçersin Şahsen bende öyle düşünüyorum Devlette psikoloji gelme ihtimali az Ailem özele gönderelim diyorlar Başlarda senin gibi gurur yapıyordum Ben yük olmak istemiyorum kendi emeğimle yapmak istiyorum diye Ama sonra düşündüm Onların parası benim param Onları zorlamıcak bir miktar Boşuna gurur yapmanın gereği yok Ben neresi gelirse oraya giricem 1 sene sonunda da devlete geçmek planım

• quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Merhaba arkadaşlar 2.girişim bu sene. Hedefim hukuktu ama ygs çok kötü geçti. Şimdi ise gazi iktisat maliye içm çalışıyorum.

Bence önce lys çalış elinden gelenin en iyisini yaptım bu puanı aldım diye düşün ondan sonra mesleğe karar ver
    Özelde veya Devlette o kadar fark etmiyor Tek fark eden o derslerden ve o bölümde kendini nasıl geliştirdiğin İstediğin bölüm hukuk ise git o bölümü oku Ama en iyi puanı yaparak Elinden geldiği kadarını yap sonrası Allah kerim Ama o çevrende duydukların kendini ne kadar geliştiriyor bir sormak gerek Herşey Üni. olmuyor kendin kalkıp bir şeyler yapmak gerekiyor Eğer gerekirse Özele git 1 sene sonra yatay geçiş ile başka okula geçersin Şahsen bende öyle düşünüyorum Devlette psikoloji gelme ihtimali az Ailem özele gönderelim diyorlar Başlarda senin gibi gurur yapıyordum Ben yük olmak istemiyorum kendi emeğimle yapmak istiyorum diye Ama sonra düşündüm Onların parası benim param Onları zorlamıcak bir miktar Boşuna gurur yapmanın gereği yok Ben neresi gelirse oraya giricem 1 sene sonunda da devlete geçmek planım

Aynen hocam çalışıyorum puanı alayım düşünücem. Başka bölme gidip beğenmezsem tekrar hazırlanıcam.

• Özel üniversite ya da devlet üniversitesi Hukuk'ta hiç farketmez. Avukat ünvanıyla mezun oluyorsun sonuçta. İmkanınız varsa hiç düşünmeden gidin bence. İktisat ya da maliyeden mezun olup diplomalı işsizler kervanına katılacağınıza avukat olursunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Aynen hocam çalışıyorum puanı alayım düşünücem. Başka bölme gidip beğenmezsem tekrar hazırlanıcam.

Hocam bölüme gidip beğenmemeyi düşünmeyin Yani tekrar hazırlanırsan okul puanınız kırılıyor yine siz bilirsiniz Gerekmedikçe ben mezuna kalmayı önermiyorum Ona sarfediceğin enerjiyi hukuk derslerine sarfet daha iyi yine siz bilirsiniz kolay gelsin başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.