Şimdi Ara

Üçdörtbeş 12li Türkçe Denemesinin İleri Seviye Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yayın denizi,bilgi sarmal,çap,bes gibi yayınların genel denemelerinde türkçede 35in altına düşmememe rağmen üçdörtbeşin ileri seviye denemelerinde 25 26 net geliyor.Ortalar yine aynı 35-36 civarı geliyordu fakat ileri seviye deneme hem süre olarak hem net olarak çok çok zorladı beni.Çözenler kaç net yaptığını yazabilir mi?Sizce de sınav ayarının çok üstünde değil mi?



  • ya ne gerekiyor birader? Balkan devletlerini sayıp bunlar hangi bölgede bulunur diye soru sormuşlar. Böyle bir sorunun sınavda türkçe bölümünde çıkma ihtimali var mı? Dil bilgisi soruları zaman aldığı için kasıntı. 3 dakika sürüyor bazı sorular. Bazı sorularda divan edebiyatından tanzimat edebiyatından osmanlı türkçesiyle paragraf verip onun üzerinden dil bilgisi sorusu sormuşlar. Neye göre kaliteli diyosunuz anlamıyorum ki? Bir denemeyi kalitesiz yapacak başka ne gerekli? Bu arada deneme sınavı seni geliştirmek amaçlı değil sınav senaryosunu sınavdan önce yaşatmak içindir. Kendileri de aynı şeyi söylüyor zaten. Deneme sınavı alırken ilk dikkat edeceğimiz şey sınava yakınlığıdır zaten.
  • Normalde 32-36 aralığında yapıyorum. Üç Dört Beş'in 12. sinde 24 yapmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çözmedim mesajım bulunsun
  • 3-4-5 in türkçe denemeleri balondur. Sınavla hiçbir alakası yok. Daha önce de yazdım ama yine yazayım. Coğrafya soruları, genel kültür soruları, resim soran sorular falan var. Bazılarında dil bilgisi aşırı kasıntı, 1 sorunun içerisine 3 soru sıkıştırmışlar falan.
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Harbi mi bu sene tr zordu ama
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    abartmayalım. o resimli sorulardan 2 tane mi ne var. dil bilgisinde kasıntı soru hiç göremedim, evet zaman alıcı sorular var ama kasıntı değil. coğrafya sorusu genel kültür sorusu da yok nerede gördün ki. bi testin sonunda öyle bir şey vardı balkanlardı cevap galiba, onu bilmek için de genel kültür sahibi olmak gerekmiyor. bence gayet iyi denemeler, çözülmeli.
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Denemenin amacı zaten sınavla birebir olması değil , seni geliştirmesi. O zor dil bilgisi sorularını çözerken çoğu dil bilgisi konusunu tekrar etmiş oluyorsun . Ayrıca eksiklerinin de farkına varıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    ya ne gerekiyor birader? Balkan devletlerini sayıp bunlar hangi bölgede bulunur diye soru sormuşlar. Böyle bir sorunun sınavda türkçe bölümünde çıkma ihtimali var mı? Dil bilgisi soruları zaman aldığı için kasıntı. 3 dakika sürüyor bazı sorular. Bazı sorularda divan edebiyatından tanzimat edebiyatından osmanlı türkçesiyle paragraf verip onun üzerinden dil bilgisi sorusu sormuşlar. Neye göre kaliteli diyosunuz anlamıyorum ki? Bir denemeyi kalitesiz yapacak başka ne gerekli? Bu arada deneme sınavı seni geliştirmek amaçlı değil sınav senaryosunu sınavdan önce yaşatmak içindir. Kendileri de aynı şeyi söylüyor zaten. Deneme sınavı alırken ilk dikkat edeceğimiz şey sınava yakınlığıdır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.