Şimdi Ara

uçakta yaşadığım ibretlik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uçaktaydım, birden içimdeki aslan kükremesi gibi olan ses, bana pilot kabinine git diye kükredi, bende alllaaaahh diye koltuktan zıplayıp koşa koşa pilot kabinine girdim, adam arkasını döndü bana bakarken yüzüne balgam attım adamın gözlüğü tamamen balgam oldu sonra yakasından tutup geriye fırlattım onun koltuğuna oturdum, uçak simulasyonlarından öğrendiğim bilgileri test etmek için levyeyi birden ileri ittim uçak öne doğru yattı, sonra geriye çektim düzeldi, en son iyice gaza gelip bütü düğmelere basarak tekerleri açtım, levyeyi sonuna kadar ittim, uçağın her tarafından ışıklar yanıp uyarı sesleri geliyordu, ben de levyeyi geriye çektim uçak düzelince de ormanlık bir alana doğru iniyordum, ki o sırada yanımdaki diğer pilot yeter ulan diye kafama yangın söndürme tüpüyle vurdu ben noluyo falan derken bunlar toplaşıp beni uçağın kapısından atmışlar, ben de ormanlık alandaki bir ağacın dalına çakıldım, ama bunlar beni atmaya çalışırken uçağu sürmeyi unutmuşlar uçak o araziye sert bir iniş yaptı, sonra da gta tecrübelerimle yoldan geçen birinin arabasını çaldım ve en yakın internet kafeye geldim, bunları yazdım, galiba yolcular pilot hepsi toplanmış beni arıyorlarmış, ne yapmamı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıymalı Makarna -- 7 Eylül 2012; 23:43:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İTÜ - Sound Engineering & Design
  • Uçağı yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hayırlısı be gülüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı be gülüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.