Şimdi Ara

Uçak - Otel Rezervasyonlarınız %25 İndirimle !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Uçak - Otel Rezervasyonlarınız %25 İndirimle !
    Merhabalar.

Uçak - Otel Rezervasyonlarınız, %25 net indirimle yapılır.
    Referans mevcuttur, biletlemeden sonra ödeme yapabilirsiniz.

Hayırlı Günler.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş konuyu kapatıp yeni konu açmış. Önceki konuda paylaştığımı burada da paylaşacağım ki mağdur olmasın hiç kimse !!

BU ARKADAŞTAN BİLET ALACAKLAR LÜTFEN OKUSUN

Konunun sahibi Kadir bey ile forum üzerinden iletişime geçtim. İşyerime geldi tanıştık. Genç 20 yaşlarında bir arkadaş. Kendisi "YAZILIMCI" olduğunu ve sırbistanda yaşadığını orada bir acentada çalıştığını bu acente üzerinden bilet kestiğini ve vergi ödemediği için indirim yaptığını belirtti. Rahat bir şekilde "istediğin zaman öde" istersen uçuştan sonra öde hatta yazın öde... dedi. Ya ödemessem nasıl güveniyorsun diye sorduğumda ise "hukuken alırım" diye cevap verdi. Nasıl olacaksa...

Neyse gelelim asıl noktaya. Ertesi gün arkadaşa mesaj atıp biletimi kesmesini söyledim. Yarın mesai içinde keseceğini söyledi. Sonra????? 1 hafta oldu ne telefonlarımı açıyor ne de mesajlarıma cevap veriyor. Ortada bilet falanda yok. Olan bu arkadaşı beklediğim için artan bilet parasından bana oldu.

Sizlere tavsiyem 3 kuruş için macera aramayın. Dikkatli olun.

Aklında soru işareti olan varsa bana pm atabilir.

Selametle...

Not: Konuya bu mesajı attıktan sonra arkadaş forumdan pm attı. Mesajı buraya ekliyorum ki anlayın.

Hasha8 Er 10 gün önce Merhabalar hocam kusura bakmayın telefon çalındığından dolayı whatsapptan yazmış olduklarınız haliyle aramalarınızı göremedik forumdan mesaj olarak yazsaydınız daha iyi olurdu konuya yazmanız pek iyi olmadı
    Bilet bilgilerinizi iletin işlem neyse halledelim
    Gerekli kişi hakkında işlem başlatıldı zaten
    Hayırlı cumalar
    floperx Yüzbaşı 10 gün önce Biletimi aldim. Ancak sizin yuzunuzden gec aldim ve fiyat pahalandi. Ayrica bir telefon calinirda 7 gun acik kalirmi ilginc. Calan kisi sizin hattida kullaniyor anlaşılan. Vede 7 gundur hatti kapatmadiniz. Çok ilginc gercekten

Sonrasında yine cevap yok. Baktım konu kapanmış bu konuyu açmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.