Şimdi Ara

Uçak moduna elveda: Uçuşlarda aramalara izin verilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Wi-Fi üzerinden bağlı olduğun ISP buna izin verirse var. Her wifi gördüğün yerde yapamazsın. istanbl-new york uçuşumda parayla wifi aldım ve VoWifi asla aktifleşmedi. Zaten oldukça da yavaştı 0.1 mbps falan. Anca haber okursun. O da okyanus üstünde çalışmıyor TR'den ingiltere anakarası bitimine kadar çalıştı, sonra 3 saat kayıp sonra Kanada civarlarında geri geldi. Daha alınacak çok yol var.

  • 558memoli kullanıcısına yanıt
    Uçak moduna elveda: Uçuşlarda aramalara izin verilecek


    sağlam bir "sabır testi" olmuş sizler için... Uçak moduna elveda: Uçuşlarda aramalara izin verilecek 

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Çünkü artık telefon, bilgisayar vs. cihazların frekansları bu sistemleri etkilemeyecek şekilde tasarlanıyor ve test ediliyor. Test aşamasına örnek görmek açısından aşağıda vereceğim videonun 12. dakikasından itibaren izleyebilirsin.


    Uçak moduna elveda: Uçuşlarda aramalara izin verilecekSekizsilindiryoutube
    Otomobillerin yanında otobüslere de büyük bir ilgi duyuyoruz ve bu doğrultuda çok farklı otobüs modellerini sizlere sunuyoruz. Toplu taşımanın şehir içi kralları metrobüslere de ilgimiz ayrı bir düzeyde. Bu doğrultuda; bir şehir içi otobüs için dünyanın en zorlu şehirlerinden olan İstanbul'un metrobüsü Mercedes Capacity modelini KM Canavarları serimizde incelemiştik. Ardından da yıkık metrobüsler olarak bilinen Phileas'ları sizlere tanıtmıştık. Şimdi ise sıra herkesin çok merak ettiği İstanbul'un yeni metrobüsü Otokar Kent XL modeline sıra geldi. Yaklaşık 3 ay sonra İstanbul metrobüs hattına çıkacak olan Otokar Kent XL modelini Otokar'ın Sakarya üretim tesislerinde detaylı bir şekilde inceledik ve de test ettik. Ayrıca böyle bir aracın tasarım aşamalarını da sizlere göstereceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=Rk-G53cHHf8



    Uçaklarda neden hala telefon vs. yasak tam bilmiyorum ama muhtemelen çoğu uçağın 10-15 yıllık olmasından dolayı olabilir. Ki 20 senelik olanlar da var. Bu uçakların sistemleri yapıldığı zamanın teknolojisi doğal olarak.

  • Herkesin kulaklığı takıp uçuş boyunca konuştuğunu düşün. Kahvehane gibi gürültüden geçilmez. Uçağın içinden canlı yayın yaparlar artık.

  • faniseyler kullanıcısına yanıt

    ya yalan işte zarar falan yok. host ve hosteslerin telefonu hep açık . pilotlarda öyle . bakmayın cav cuv ettiklerine . ben bindiğimde kapatmıyordum bile .duruyor cebimde işte 1 saat konuşmasam ölmem. zaten koltuklar dipdibe bi özelin yok ne konuşacaksın.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.