merhaba ben pc me denemek için ubuntu kurdum. sonra windows 7 ye geri dönmeye çalışıyorum güvendiğim bir yerden iso dosyası indirip usb belleğe yazdırmaya çalıştım iso dosyası rar ile geldi iso dosyasını çıkarmaya çalışınca boyutu büyüyor 3 gb lık iso dosyası 40 gb oluyor yardım |
Ubuntu iso dosyasını rardan çıkarınca boyutu büyümesi
-
-
İndirdiğiniz dosya sıkıştırılmış bir dosyadır ama NŞA hiçbir Windows sürümünün boyutu o kadar olmaz. O dosya ile daha fazla vakit kaybetmeyin
Kesinlikle WIN7 indirmeniz gerekmiyorsa hiç uğraşmadan direkt Microsoft üzerinden (WIN10) indirme yapabilirsiniz.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
*Bu arada hemen altta ISO dosyasıyla alakalı yorum yapılmış. Yazdıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla açmaya falan çalışmadınız sanıyorum? Sadece rardan çıkarma olarak belirtmişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Kasım 2020; 13:43:37 > -
.iso dosyasini acmayacaksiniz dogrudan usb’ye oyle yazdirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONEİndirdiğiniz dosya sıkıştırılmış bir dosyadır ama NŞA hiçbir Windows sürümünün boyutu o kadar olmaz. O dosya ile daha fazla vakit kaybetmeyin
Kesinlikle WIN7 indirmeniz gerekmiyorsa hiç uğraşmadan direkt Microsoft üzerinden (WIN10) indirme yapabilirsiniz.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
*Bu arada hemen altta ISO dosyasıyla alakalı yorum yapılmış. Yazdıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla açmaya falan çalışmadınız sanıyorum? Sadece rardan çıkarma olarak belirtmişsiniz.
ben win 7 ye geçmekten vazgeçtim zaten bilgisayarım eski win 10 kaldırmıyor şimdi ubuntudan sanal makine kurmak istiyorum iso dosyasını açmaya çalışmıyorum sadece iso dosyasını rardan çıkarmaya çalışıyorum
Benzer içerikler
- şu anda nvidia gpu"ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz laptop
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu
- alt tuşu çalışmıyor
- srttrail.txt hatası
- telefonum şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- oem açılımı
- suya düşen telefon
- root ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X