Şimdi Ara

Ubisoft, Watch Dogs'un Çözünürlüğünü Savundu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Hayır böyle bir oyunun ne yapılıp edilip 1080p olması gerekirdi bu kadar iddalı bir oyunun neden 1080p yapılmadığı anlaşılır gibi değil..

    Adamlar maliyet diyor ne demekse artık . . Nerde duydum bilmiyorum ama geliştirici ler için fullhd oyunlar lüks olmuş muş...
    E3 gelse de bir

    Böyle bir oyuna zaten bir dünya para dökmüşler az daha para harcanıp yapılabilirdi gibi geliyor bana paraya kıyamadı Ubisoft demek ki..
  • Sadece sayi diye savunmami olur lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelediğimize deydi diyorlardı. Ertelemeseler herhalde 480p de falan mı oynayacaktık :D Pc ye oyun almak istemiyorum dedikçe zorla pcye aldıracaklar bana ya. PS4 te oynamak istiyorum ben pof :@

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yav bu konsolcular daha ne istiyor anlamıyorum ? Adamlar kıt donanımlara bile 900P sunmuş, kos koca açık dünya, muazzam grafiklere rağmen. Sen hala yok ama o yok ama bu ? 1080p mi istiyorsun ? O zaman konsoldan vazgeç. Asıl platforma gel. Bu çözünürlüğe şükredin. Sanki herkes FPS ile doğmuş. Yok 'yieaa neden 60 değil yok neden 30' oyna işte yahu.
  • Atış oyunu nedir nasıl çeviridir arkadaş önüne gelen editör oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

    Gorende PC kullanicalarinin 1080P 60 FPS de acacak sistemleri var sanir <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" alt="" align="middle" border="0">


    AC4'de 1080p yüksek ayarlarda 270x'de min 31fps oralama 48 max 61ps kapak olsun sana.
  • ubisoft oldu kaziksoft bu oyunu o kadar ovdulerki insanlari kendilerine cekmeyi basardilar ustune kandirdilar buda pre order satisi yapmalari icin yeterliydi ve basardilar 1 ay kaldi oyunun cikmasina hala alan insanlar olacaktir enayi insanlar cokya buda ubisoftun yuzunu gulduruyor
  • GTA 5 540p'idi ps3'te ve WATCH DOGS 720p ps3'te sorun nedir arkadaslar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

    Gorende PC kullanicalarinin 1080P 60 FPS de acacak sistemleri var sanir <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Sistemim imzamda yazıyor, ki emin ol bu oyunu 60 fps'nin üzerinde oynayacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun budur...
  • PS4: 1080p/30fps
    Xbox One: 960p/30fps
    PC: up to 4K/framerate varies

    Vay be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Yav bu konsolcular daha ne istiyor anlamıyorum ? Adamlar kıt donanımlara bile 900P sunmuş, kos koca açık dünya, muazzam grafiklere rağmen. Sen hala yok ama o yok ama bu ? 1080p mi istiyorsun ? O zaman konsoldan vazgeç. Asıl platforma gel. Bu çözünürlüğe şükredin. Sanki herkes FPS ile doğmuş. Yok 'yieaa neden 60 değil yok neden 30' oyna işte yahu.


    Anlamanda sorun var herhalde ? Adamlar kendisi açıklama yapmış cahil troll.Suç konsollorda değil suç Ubisoft'un.Bakın o kadar eleştirdiğimiz Call of Duty:Ghosts Xbox One'da 720p düşün birde yeni nesilde.Ama bu konsolun suçu mu ? Tabi ki hayır eğer konsolun suçu olsa BF4 480p olurdu herhalde.Xbox fanı değilim tam tersi PS4 kullanıyorum ama gerçekten oyunların konsol sürümlerine gerçek yatırımlar yapılmıyor.256mblik konsollora GTA V gibi bir oyun geldi.Öyle böyle bir oyun da değil hele hele grafik konusunda.Yok bilmem konsollar şöyle yok konsollar böyle diyerek işler yürümüyor..E3 te süper exc oyunlar duyururlarsa da böyle dersin artık.

    Ama benim gibiler boşuna konuşuyor biz ne desek yalan dolan değil mi ? Azıcık araştırıp düşünün.

    Tipik PC kullanıcısı.Bir de resminde R* logosu var dikkat ettim.. GTA V PC'ye beklersin
    artık :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • aslında benim için pek önemli değil 1080p 60 fps falan...

    ama artık mide bulandırdılar önce bi downgrade yedi oyun şimdi de çıkmış konuştuğu lafa bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gagiloglu52

    yaş aralığı nedir 10-12 ?

    Dur sana bi türkü söylim...

    Türk pırasasından yermisin bu grafiğin derbisi vede hiç kan akıtmaz fps si beni görebilecekmisin abisi... ow yea man

    Yaş 29
    Umduğunun aksine evimde ps4 hariç o oyunu ultra ayarda 60 fps çokta rahatlıkla oynatacak birde masa üstü high-end donanımlı bir sistemim mevcut, ha ben o çöpü vaktimi boşa harcayıpta oynar mıyım? Tabi ki hayır, baştan beri söylüyorum zaten bu oyun balon bir geliştiricinin en çok şişirilmiş balonu..
    Unutmadan pırasa yemem zira sebzeyle aram yok ama ağzına layık en kralını servis ederim istersen abisi.. Kapiş? ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu neyin kapışması anlamıyorum ki.Tek bir oyun ile birden ooo PC mükemmel demek bir diğerinin çıkıp tek bir exc. oyun ile PC yi yerlere vurması nedir arkadaşlar.Hiç şüphesiz her iki platformun da birbiri üzerinde artısı eksisi var.Bari oyun güzel bir şey olsa.Milyon tane asılsız(!) haberin çıkıp hemen ardından Ubisoft un çıkıp açıklama yapması ile oyunun bir güzel reklamını da yaptılar ya çaktırmadan ne diyeyim.Ubisoft vb. para göz şirketler oldukça asla oyun sektörü gelişmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dingo egret!

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: gagiloglu52<br><br> yaş aralığı nedir 10-12 ? <br> <br> Dur sana bi türkü söylim...<br> <br> Türk pırasasından yermisin bu grafiğin derbisi vede hiç kan akıtmaz fps si beni görebilecekmisin abisi... ow yea man <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" alt="" align="middle" border="0"><br></blockquote><br> Yaş 29<br> Umduğunun aksine evimde ps4 hariç o oyunu ultra ayarda 60 fps çokta rahatlıkla oynatacak birde masa üstü high-end donanımlı bir sistemim mevcut, ha ben o çöpü vaktimi boşa harcayıpta oynar mıyım? Tabi ki hayır, baştan beri söylüyorum zaten bu oyun balon bir geliştiricinin en çok şişirilmiş balonu.. <br> Unutmadan pırasa yemem zira sebzeyle aram yok ama ağzına layık en kralını servis ederim istersen abisi.. Kapiş? ;)


    90 tane ödül alan oyuna balon dedin helal olsun.




  • Bu oyun balon olmaz bence. Nedeni ise Ubisoft'un yaptığı oyunların ilk serilerine bakın hepsi kraldır yaratıcı oyunlardır. Türleri farklıdır (Watch Dogs'ta öyle). Ama bu firmanın en kötü hatası serilerin sonradan suyunu çıkarmasıdır.
    Bu habere gelince bence herşey grafik değildir. Bir düşünün derim. Ortalık zaten grafik çöplüğü oyunlarla dolu. Ama Ubisoft'un da kızdığım tarafı milyonlarca oyuncuyu umutlandırıp sonra tükürdüğünü yalamasıdır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu konsollar oyun piyasasının kanseri resmen. Güzelim oyun tahta konsollara uyumlu olacak diye çamura çevrildi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim gözümde PC oyuncusu = Korsan. Hala ne yüzle oyun sektörü hakkında hüküm verip ahkam kesebiliyorlar. Steamda indirim kovalayın,Humble Bundle'lar peşinde koşun siz. adamın 750$'lık sistemi var havası beyde yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesukru

    Benim gözümde PC oyuncusu = Korsan. Hala ne yüzle oyun sektörü hakkında hüküm verip ahkam kesebiliyorlar. Steamda indirim kovalayın,Humble Bundle'lar peşinde koşun siz. adamın 750$'lık sistemi var havası beyde yok.

    Bir şey söyleyeceğim, hayattaki kurallara ne derecede uyuyorsunuz? Kırmızı ışıkta karşıya geçiyor musunuz? Çöplerinizi vaktinde mi çıkarıyorsunuz? Herkesin koyduğu kurala uyuyorsanız eyvallah. Ama gelip de oyunu yapan sizmişsiniz gibi cebinde beş kuruşu olmayan öğrencilerin, oyuna para veremeyecek güçte olan gençlerin, aile geçindirmek zorunda olan büyüklerin beş kuruşluk oyun zevkine dil uzatamazsınız. Evet korsan oynuyoruz. Size dokunan ne? Ben öğrenciyim, param olmayabilir. Crysis serisini ücretli aldım, Titanfall oyununu da. Ama her önüme geleni almıyorum. Ki bundan size ne. Biz sizin gözünüzdeki değeri önemsemiyoruz. Gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz da bir oyuna 150-200 lira vereceğime yine korsana çevirir yükletirim. Salak değilim. Parayı ağaçtan toplamadık. Millete fakir gibi aşağılayıcı davranışlarda bulunmayın topladığım sistem senin aldığın konsolu üçe katlar. Ödediğim internetle her ay orijinal oyun alırım. Abidik gubidik konuşup insanı sinir ediyorsunuz. Her şeyi en iyi siz bilirsiniz zaten. Yazdıklarınız kağıt üstünde doğru ancak pratikte öyle olmuyor işte.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.