Şimdi Ara

Ubisoft, Watch Dogs 2'nin Düşük Satışları Hakkında Yorumda Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Ubisoft'un 2014 yılında çıkardığı ilk Watch Dogs oyunu fazlasıyla eleştiri alsa da oldukça iyi satış miktarına ulaşmıştı. Geçtiğimiz haftanın başlarında çıkış yapan Watch Dogs 2 ise satış anlamında iyi bir başarı sergileyemedi.
       
       Ubisoft bu konu üzerine GameSpot aracılığıyla bildirdiği açıklamasında şu sözleri sözledi.
     
    "Eleştirmenlerin ve oyuncuların Watch Dogs 2 hakkındaki olumlu tepkilerinden dolayı inanılmaz mutluluk duyuyoruz, ki bu durum oyunun uzun vadeli başarısına destek sağlayacaktır."
     
    "Watch Dogs 2'nin ilk gün ve ilk hafta satışlarının diğer büyük oyunlar ve bizim diğer oyunlarımızın satışlarından düşük olduğu doğrudur. Ancak, ikinci ve üçüncü haftasında oyunun satışlarının istediğimiz seviyeye gelmesini bekliyoruz. Watch Dogs 2'nin açık dünya macera türüne muazzam bir katkısı olduğu kabul ediliyor. Biz de eminiz ki milyonlarca kişi oyunu sevecek."
     
       Watch Dogs 2, 15 Kasım tarihinde PlayStation 4 ile Xbox One için çıktı. Oyunun PC sürümü de 29 Kasım tarihinde oyunculara sunulacak.  
     
     








  • ilk oyun yüzünden hype falan yapamadılar.. devamı gelmemesi gerekn bir seriydi.. ama alıp bakıcam ucuzlayınca.. nasıl bir oyun merak ediyorum.. beklentim yok.. ubisofttan tek beklentim for honor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ubi bunu hep yapıyor ac 1 güzel di ama 2 devrimdi , bundada öyle , far cry 2 güzeldi , ama 3 devrimdi , wd2 de aynı evrimi yaşamış
    Ama ilk oyundaki grafik muhabbeti oyunu çok baltaladı yinede zamanla hak ettiği rakama ulaşıcaktır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle alın oyun harika olmuş ilk oyunuda beğenmiştim ama bu 2 cisi olmuş
  • ilk oyunu büyük bir beklenti ile almış, hayal kırıklığına uğramıştım. gerçi ilk oyunu da bitirdim bitirmesine ama böyle boş, yalın bir oyun gelmişti. tanıtımları ile gerçek oyun arasında fark vardı. eksilik çoktu. ama bu ikinci oyun gerçekten şahane olmuş beyler. yani ben ki açık dünya oyunlarında GTA yı sürekli apayrı bir yerde tutan adamım, bu oyun hem grafik, hem doluluk, hem canlılık hemde hikaye olarak şu an çıkmış en iyi açık dünya oyunu olmuş. gerçekten bravo Ubisofta

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc'ye gelsin denemeyi düşünüyorum , zira wd1 gerçekten beklentimin çok çok altındaydı umarım yanıltır bu sefer

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalnız Ubisoft şu an çok sıkıntılı bir durumla karşı karşıya bence, AC serisi en büyük fanatiklerinin gözünde bile eskimiş bir seri firma bunun farkında ve yerine yeni bir seri yerleştirmek istiyor, Far Cry hiçbir zaman istedikleri satış grafiklerini yakalayamadı anlaşılan o ki WD ile de olmayacak bu iş. Bakalım Ubisoft yeni bir para basma makinesi yaratabilecek mi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Satışların istediğiniz seviyeye ulaşması icin fiyatları düşürün.
  • Çöpsoft sen önce kendini değil,oyuncuyu düşünürek bir oyun yap ve ücretsiz içeriklerle destekle yarım yamalak yaptığın oyunları,gel ondan sonra konuş!
  • Assassin's Creed Syndicate iyi bir AC oyunu olmasına rağmen iyi satmadı, Watch Dogs 2 oynamadım ama umarım o da iyi satmamaya devam eder ve Ubisoft akıllanır.
  • Çok sevindirici bir haber

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    ubi bunu hep yapıyor ac 1 güzel di ama 2 devrimdi , bundada öyle , far cry 2 güzeldi , ama 3 devrimdi , wd2 de aynı evrimi yaşamış
    Ama ilk oyundaki grafik muhabbeti oyunu çok baltaladı yinede zamanla hak ettiği rakama ulaşıcaktır

    Doğru ama 1. oyunlar güzel değil çöptü
  • arka arkaya çok fazla AAA yapım çıktığı için arada kaynayan oyunlar oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Assassin's Creed Syndicate iyi bir AC oyunu olmasına rağmen iyi satmadı, Watch Dogs 2 oynamadım ama umarım o da iyi satmamaya devam eder ve Ubisoft akıllanır.

    syndicate kadar sıkılarak oynadığım bir oyun olmadı. Oyun hoş, güzel ama bir süre oynadıktan sonra tüm cazibesini yitirdi. Hiç bir yenilik/farklılık yok oyunda. Black flag hariç tüm ac oyunları aynı çizgide gidince insan sıkılıyor. Her sene aynı oyun sadece teması farklı. Keşke black flag gibi bir oyun daha gelse
  • oyuntamamen hayal kirikligi benim icin hack hack hack nereye kadar adam biraz araba hasar dinemiklerini en az gta5 kadar kaliteli yapar oyuna hack harici görevler ekler bastan sona hack SIKIYO OYUN

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Far cry gibi bir oyununda ağzına s.çtılar,AC serisininde,Watch dogs zaten yarı ölü doğdu..En üzüldüğüm Far cry 3 gibi süper, insanı havaya sokan bir oyundan sonra serinin içine etmeleri..
  • kopya oyunlar yapmaya devam ettigi surece ubi istedigi rakamlara zor ulaşır. millet yokluktan aliyor.far cry,assassin matematik hep ayni.yuksek bi yere cik harita ac vs.. bu ne abi? bu kadar da kolaya kacilmaz. for honor iyi bi cikis yapacak diye dusunuyorum. umarim bu tarz farkli matematigi olan oyunlar yaparlar. evet kolay degil ama insanlar ayni tarz oyunlardan sıkıldi.
  • PoP yapsınlar artık yeter yahu. AC'den bıktı insanlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Assassin's Creed oyunları bence oynanabilir oyunlar. Benim de en sevdiğim ve hafızada kalan oyun kesinlikle Black Flag. Syndicate nasılmış oynayınca görücem artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Enis Kirazoğlu betada sevmemişti oyunu ama o bile 8.2 verdi oyuna, bu oyun alınır oynanır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.