Şimdi Ara

Ubisoft'un oyunlarında neden FPS problemi var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NinthMenderReturns

    Ben olsam ben de optimizasyon moptimizasyon uğraşmam pc için. U play tutulmadı zaten. Adamların korsan oyun kullanımı hat safhada. Ps4 ve xbox one gibi daha kırılmamış ve optimizasyon ayarı daha kolay olan platformlar varken pc'ye bu kadar uğraşmanın karşılığını alamayacaklarını biliyor adamlar.

    Ne kadar ezbere konusmalar bunlar. Aynen pcden umudu kesmisler. O sebepten denuvoya bir dunya para oduyorlar. Tek senin sucun degil ama bu konu bastan ayaga ezbere konusma iceriyor hatta. Ubisoft son cikan oyunlarinda harika isler yapiyor dediklerinizin tam tersine. RSS,For Honor,GRW,WD2 vsvs hicbirinde bir optimizasyon sorunu, fps drop takilma cart curt yasadigimi hatirlamiyorum. Rainbow Six muhtemelen yeni nesil Counter Strike olacak hatta ilerleyen yillarda bu ivmeyle devam ederse.




  • Hem benim yorumumla çelişip hem de kendinle çelişiyorsun. Denuvoya bu kadar para yatırmalarının sebebi zaten dediğim gibi korsanı azaltmak. Satış rakamlarına bakarsan kondollar olması batmıştı şimdiye zaten adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıları okudum unity de sıkıntı var. Rog r9 290x i5 4690k maximus vii gene 16 gb kingston hyperx beast 2400 mhz ssd vs vs soğutmada corsair üzerinden. Ama oyun problem.



    Assasins creed serisi sürekli oynadığım tek oyun zaten bu kasılmalarla ilgili yazı bulurum diye araştırma yaparken buldum konuyu.



    Açıkcası bu sistemi sorgulamam neden oldu sonra baktım ki genel bi durum.



    Oyun durduk yere kasıyor fps dalgalanması vs falan yapmıyor çok enteresan sanki arada saving yapar yada allta günceller gibi. Kartal bakışı attığımızda yüksek binalarda çevre kalitesi zaten bir problem olduğunu gösteriyor. Şehir kalabalıklığı vs durumların etki ettiğini düşünmüyorum. High ayarlarda 60 sabitken ultra ayarda 43 fps sabit önce dedim ki ekran kartı marka farkı diye düşündüm ama nvidia tarafındada yakın fps var.



    Uplay zorunluluk steam den satın alsamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.