Şimdi Ara

Ubisoft, 2017-2018 Mali Yılı Arasında 4 AAA Oyun Çıkaracak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar The Crew Ultimate edition indirime girmiş. 90 tl fiyatı. Bende ps- plus yok. Acaba oyunun alsam solo olarak keyifle oynayabilir miyim?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni Prince of Persia, Beyond Good Evil 2, Rayman ve XIII'nın yeni oyununu bekliyorum ama sonuncusu zaten imkansız gibi, POP için düşünmüyoruz demişlerdi zaten yaptıkları bir POP oyununu AC'ye çevirdiler söylentisi vardı. Rayman'i de AAA oyundan saymıyor olabilirler belki bir ihtimal Beyond Good Evil 2 olabilir. Fakat bir tanesi kesin yeni AC'de Far Cry 5 yetişirse o da olabilir. Bu arada arkadaşların tahminlerine baktım herkes Watch Dogs 3 ve The Division 2 yazmış. Ubisoft öyle bir firmaya dönüşmüş ki yeni çıkmış oyunların bile hemen devamı gelir diye düşünüyoruz ve arkadaşlar da haksız değil sonuçta her sene AC yapıp biz bunu 3 senedir yapıyoruz diyen bir firma.

    Birinin kesin AC olacağını biliyoruz çok bile dayandılar ve Syndicate'i beğenmiş biri olarak umarım yine 600 tane collectible ile doldurmazlar. Dövüş sistemi Unity'e döner de iki vuruşta öldüğü için karakterimiz stealth oynamanın bir anlamı olur. Syndicate güzel oyun ama stealth değil ne yazık ki çünkü 20 kişiyi bile dövüş sistemi ile kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Darwin, Marx'ın yan görevleri gibi daha çok görev olur umarım ve 600 tane collectible ile doldurmasınlar bu sefer.




  • Diğeri de far cry 5
  • merakla bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.