Şimdi Ara

UBER sürücüsünün önü 7 taksi tarafından kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esenyurt’ta içinde yolcusu bulunan UBER aracının önü 7 taksi şoförü tarafından kesildi.



    DHA’da yer alan habere göre; Olay Esenyurt’ta meydana geldi. İddiaya göre taksiciler, Esenyurt’ta müşteri alan bir UBER aracının önünü kesti. 7 taksi şoförü UBER aracının etrafını sardı ve araca vurdu. Bu sırada araçta bulunan yolcular da taksi şoförüne tepki gösterirken, taksiciler müşterileri araçtan indirmek istedi. Ancak UBER şoförü ise aracın kapılarını kilitledi . Yaşanan o anlarda cep telefonuna yansıdı. İSTANBUL
    http://medyablok.com/gundem/uber-surucusunun-onu-7-taksi-tarafindan-kesildi/







  • su taksiler yasaklanmali.

    ne vergi oduyorlar, ne de hizmet sunabiliyorlar. tamamen zarar.
  • İyi yapmışlar korsan taksiye binip hakyerken düşüneceklerdi onu. Şüphesiz onları (hak yiyenler) hesap vakti büyük bir azap beklemektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bu taksiler tedavülden kalkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle çakma delikanlıları görünce hem acıyıp hem sinir oluyorum ya it sürüsü gibi sürü halinde 4-5 kişiden aşağı gezmezler ya tek olursa ondada en az elinde levyeyle iner sonra adamım diye meydanda gezerler. Bunları tek tek bulup yalnız yakalayıp birader derdin ne desen mırın kırın edecek sümsük tipler



    İstanbula gittiğimde 8-10 defa binmişimdir taksiye hiçbirinde düzgün tipe denk gelmedim nerde manyak eşkiya maganda çakal tipli adam var onlar duruyor birde üstüne binmeden kısa mesafe diyince başka taksi bul diyen kaç tane taksici gördüm trafik kuralı tanımazlar ters yön kırmızı ışık ne ararsan var sen böyle yaparsan millette sana bunu yapar dolmuşçularda aynı familyanın başka ürünü



    Ülkede genel olarak adalet olmadığından bu tarz hareketleri bu dalkavuklar gönül rahatlığıyla yapar ülke ülke olsa şu ön kesenlerin plakalarına ceza+trafikten meni bir çakar akılları kayar diğer magandalara örnek olur en azından nolcak 1 saat karakolda ifade verir çıkarım kafasında takılmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu zorbalardan ne zaman kurtulacağız , über kullanıyorum çok keyifli ve rahat.
    Denemeyenlere öneririm.
  • Müşteriye de dönüyorlar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu olaylar hep uber reklamı gibi geliyor. Kanunlar belli ticari taşıma için belli izinler alınması gerekiyor. Yakında mahkemeler sonuçlanır. Umarım uberi yasaklarlar. ABD kaynaklı herşeye gıcığım. Adam burda direksiyon sallıyor uberin sahibi oturduğu yerden para kazanıyor. Toplaşıp kendi korsan taksi uygulamanızı yapın baride paranın hepsi size kalsın.

    Bide anlamadığım mesela şöförlü araç kiralama var, bu sistemi kullandığın kadar öde gibi bi abonelik sistemiyle birleştirip uber e rakip bi korsan taksi uygulaması yapılabilir belki.
  • Bir gün bu über sürücülerinden birinin silahı olacak, hemde taşıma ruhsatlı, taksiciler saldırdığında sıkacak hepsine. Ama bizim adalet yoksunu, insanın kendi kendisini bile savunmasına izin vermeyen guguk sistemi yüzünden emin olun ceza alır.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    bir de istanbul'a geldigimden beri goruyorum cogunun arkasinda koca koca emek hirsizligina hayir yaziyor. saka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle bir olay olmasını bekliyorlar ki, uber sürücüleri silahlı teröristtir deyip komple yasak söz konusu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 21 Mayıs 2018; 8:11:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UBER büyük nimet, hizmet konusunda çok üst bir konumda. Taksiciler ağlamakta çok haklılar çünkü meslekleri ellerinden gidiyor. Beter olsunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.