Şimdi Ara

Uber daha kişiselleştirilmiş sürüş önerilerinde bulunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ülkemizde dahil pek çok ülkede kavgalara, ölümlü kazalara ve tartışmalara konu olsa da araç çağırma platformu Uber, 130 milyar dolarlık bir dev olma yolunda ilerliyor. Kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş öneriler sunmak adına tüm Uber hizmetleri bir araya getirildi.


     


    Daha akıllı öneriler


     


    Daha önce uygulama kullanıcının gideceği güzergaha göre üç farklı sürüş hizmeti öneriyordu. Şimdi ise UberX, Pool, Black, bisiklet, elektrikli scooter ve diğer tüm hizmetler öneri listesine dahil edildi. Uygulama kullanıcının sürüş geçmişini, gideceği noktayı, güzergahın uzunluğunu analiz ederek en verimli veya en uygun fiyatlı başta olmak üzere hizmetlerini sıralıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Digital Wellbeing uygulaması tüm Android One telefonlarına geliyor

    Kullanıcı bütçesine veya zamanına göre listeden seçim yapabiliyor. Veya uygulama daha spesifik öneriler yapabiliyor. Örneğin yolculuk kısa ise Jump bisiklet kiralama hizmetine veya UberX fiyatları çok yüksek ise Black araç hizmetine yönlendiriyor.


     


    Diğer taraftan çok bağlantılı yolculuklar için de Express Pool adında bir özellik hazırlanıyor. Toplu taşıma biletleri, tren biletleri, araç kiralama hizmetleri bu özellik içerisinde toplanacak. Böylece kullanıcı farklı servislerin hepsine Uber içerisinden ulaşabilecek.


     


    Kullanıcının gideceği noktaya göre örneğin önce Jump bisiklet servisi ardından tren ve son olarak Uber araç servisini uygulama içerisinde birleştirebilecek, bilet satın alabilecek. Son olarak Uber yukarıda saydığımız yenilikleri sunabilmek için Google trafik verilerine ek olarak kendi topladığı trafik verilerini de kullanacağını dile getirdi.


     







  • Bize ne? Türkiye'de uber var mı? Yok. Gelecek mi? Hayır. Neden sadece haber yapmak için haber yapıyorsunuz son 1 yıldır?

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Sarı taksicisi misin veya plakan mı var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Sarı taksicisi misin veya plakan mı var?
    alakam yok, taksicilerden nefret ederim, uber'i desteklerim, ama bu sitede son 1 yıldır inanılmaz gereksiz haberler yapılıyor.
  • türkiye'de uber yok mu? iyi uykular....

  • Bizim ülke de patlattılardı en son hala devam ediyor mu ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.