Ali eline sağlık güzel ama burayada eklemen lazım bir çok kişi orayı kullanmıyor, girmiyorlar bile, paylaşımların burdada olmalı, tabi bu benim düşüncem, gerisi sana kalmış..
Ahanda yaptım abi.
quote:
Orijinalden alıntı: UberJager
Ahanda yaptım abi.
:) teşekkürler tekrar eline sağlık, artık hangi tankta ne gibi örnekler var yararlanır arkadaşlar, aslında bu konu ve mczaganın skill/perklerle ilgili konusu üst konu olması lazım, konular alta ve diger sayfaya gecince kimse araştırmıyor, sürekli yeni konular açılıyor, dh deki bu bölümdeki moderatör bakması lazım bu bölüme daha sık..
quote:
Orijinalden alıntı: okan702
hocam benim sorum şu ıs7 de ilk skil hep kardeşler takımına verilmiş bide vantilatör var öle durumda crewler %120 oluyor bildiğim kadarıyla geriyede 3 skil kaldı şimdi benim sorum şu 3 skili %120 olarakmı kullanmak daha iyi yoksa 4 skilii %100 olarakmı kullanmak daha iyi ?
???
quote:
quote:
hocam benim sorum şu ıs7 de ilk skil hep kardeşler takımına verilmiş bide vantilatör var öle durumda crewler %120 oluyor bildiğim kadarıyla geriyede 3 skil kaldı şimdi benim sorum şu 3 skili %120 olarakmı kullanmak daha iyi yoksa 4 skilii %100 olarakmı kullanmak daha iyi ?
Tank Konfigurasyonları ve Crew Skilleri Started by UberJager , May 29 2012 05:33 PM
Page 1 of 3 1 2 3 NEXT This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic. 47 replies to this topic UberJager #1 Posted 29 May 2012 - 05:33 PM First Sergeant
Beta Tester 21680 battles 1,731 Member since: 09-09-2010 Kendimce tanklarımdaki crew skilleri ve tank modülleri.
BEN NEDEN BU FORUMA YAZI YAZAMIYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme