Şimdi Ara

'uA Yılmaz Başkan' diye bahsedilen kişi kimdir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cezaevinden çıkıyormuş sanırım. Kimdir pek bilmiyorum. Birisi anlatabilir mi? Neden cezaevine girdi?

• Yilmaz Tutus, iceri gireli cok olmadi. Kasap Gokhan'in da alindigi zaman onu da aldilar iceri Leeds davasindan. Birkac yildir icerdeler. Mobildeyim eve gidince detay veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Yilmaz Tutus, iceri gireli cok olmadi. Kasap Gokhan'in da alindigi zaman onu da aldilar iceri Leeds davasindan. Birkac yildir icerdeler. Mobildeyim eve gidince detay veririm.

Tamamdır bekliyorum
  • Hocam Yılmaz başkan yani Yılmaz Tutuş, tribünde Sebahattin Şirin'den sonra gelen isimdir. Tayfada olanlar çok sever kendisini, ben tanışma fırsatı bulamadım hiç bir zaman. 2011 sonlarında Leedslilerin öldürülmesiyle ilgili davada Kasap Gökhan'la birlikte bir kaç kişinin içinde bulunduğu grup hapis cezası aldı. Şimdi bitti bu ceza ve tahliye oldular. uA içinde söz sahibi olduğu için bu kadar beklenen bir şahıs.
  • Bu herifin cezaevine kombinesimi var anlamadımki ne zaman isimini duysam cezaevinde.Bir çıkıyor bir giriyor oyuncak etti orayı.Benim bildiğim kendisi deplasman otobüslerindse şofördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Bu herifin cezaevine kombinesimi var anlamadımki ne zaman isimini duysam cezaevinde.Bir çıkıyor bir giriyor oyuncak etti orayı.Benim bildiğim kendisi deplasman otobüslerindse şofördü.

Koltuğa geçtiği çok zaman olmuştur ama şoför denemez. Hatta beste vardır;

"Hayatımız otobüste, trenlerde geldi geçti. Bu taraftar bir gün olsun hiç uçağa binemedi. Yılmaz başkan! Duy bu sesi, uçak kaldır uçur bizi."
  • quote:

Hocam Yılmaz başkan yani Yılmaz Tutuş, tribünde Sebahattin Şirin'den sonra gelen isimdir. Tayfada olanlar çok sever kendisini, ben tanışma fırsatı bulamadım hiç bir zaman. 2011 sonlarında Leedslilerin öldürülmesiyle ilgili davada Kasap Gökhan'la birlikte bir kaç kişinin içinde bulunduğu grup hapis cezası aldı. Şimdi bitti bu ceza ve tahliye oldular. uA içinde söz sahibi olduğu için bu kadar beklenen bir şahıs.

sebo reyisten sonra bir tane daha mı çıktı başımıza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Hocam Yılmaz başkan yani Yılmaz Tutuş, tribünde Sebahattin Şirin'den sonra gelen isimdir. Tayfada olanlar çok sever kendisini, ben tanışma fırsatı bulamadım hiç bir zaman. 2011 sonlarında Leedslilerin öldürülmesiyle ilgili davada Kasap Gökhan'la birlikte bir kaç kişinin içinde bulunduğu grup hapis cezası aldı. Şimdi bitti bu ceza ve tahliye oldular. uA içinde söz sahibi olduğu için bu kadar beklenen bir şahıs.

sebo reyisten sonra bir tane daha mı çıktı başımıza?

Zaten vardı bu adam yeni birisi değil. Sebahattin Şirin kadar aktif değil tabi tribünlerde.

• Dünya kulübü oluyoruz diyoruz tribün liderletine bakın,hapisten çıkan yılmaz reis,kashap gökhan ,sebo reis.kasap reis ne güzel lakaplar bunlar....

• leedsli pıçakladı sanırım bu adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Dünya kulübü oluyoruz diyoruz tribün liderletine bakın,hapisten çıkan yılmaz reis,kashap gökhan ,sebo reis.kasap reis ne güzel lakaplar bunlar....

Ne olsun sen söyle?

"Yılmaz beyler tribünümüze teşrif etmiş buyursunlar efendim"

Sırf birşey yazmak için yazı yazmayın. ALLAH RIZASI için.
  • Deplasmana giderken yemek paralarımızı veren kişidir.
  • Sağol beyler bilgiler için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Dünya kulübü oluyoruz diyoruz tribün liderletine bakın,hapisten çıkan yılmaz reis,kashap gökhan ,sebo reis.kasap reis ne güzel lakaplar bunlar....

Ne olsun sen söyle?

Devam edin yaşasın reisler kasaplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Ne olsun sen söyle?

• haydarpaşa62 kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyordu yılmaz başkan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Otoparkçı,değnekçi filandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Otoparkçı,değnekçi filandır.

İspark'ta çalışıyor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.