Şimdi Ara

u600 mü u700 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
23.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu burada tartışırsak daha güzel olur diye düşünüyorum forum daha derli toplu olur
    sizce u700 beklemeye değermi temmuz ayı gibi gelicekmiş.

artılarına eksilerine bakıcak olursak:
    u700 ün tek artısı 3g yi desteklemesi ama şu andA bu özellik Türkiye de kullanılamıyor

u600 ün artıları ise u700 e göre daha fazla dahili hafızasının bulunması daha ince ve şık görünmesi

bence u600 alınır u700 ü beklemeye gerek yok

ben u600 ün fiyatının kolay kolay düşmeyeceğini düşünüyorum bence çıkış fiyatı uçuk değildi d900 ün 1 milyardan çıktığını düşünürsek

sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz

• görüntülü konıuşma bize daha zor geleceğine göre, bence u600. hem radyo var, hem daha ince hem de 60mb dahili hafıza ile geliyor.

Samsung U700 Üstünlükleri (U600e göre):

- HSDPA 3.6 Mbps
    - İkinci VGA kamera sayesinde görüntülü görüşme imkanı
    - İlave olarak WMDRM (Windows Media Dijital Haklar Yönetimi) ve MPEG4/H.263/Real format ilavesi
    - Html web gezinti
    - Wheel key (ekseni etrafında dönebilen tuş)
    - Arkaplanda müzik çalabilme

Samsung U700 Dezavantajları (U600e göre):

- 60MB yerine 20MB dahili bellek
    - U600 10.9mm kalınlıkta iken U700 12.1mm kalınlığında
    - 3.2 Megapiksel kameraya karşın 3.0 Megapiksel çözünürlüklü kamera
  • Bence de beklemek saçma olur.Abartılacak kadar fark yok.
  • ARKADAŞLAR U600 DE ARKAPALNDA MÜZİK DİNLEYEBİLİYORUZ DİYE BİLİYORDUM BEN
  • ya samsnugun bunu d900le aştığını sanıyordum u serisinin bitelefonuna koymasması saçma olur
  • evet arka planda müzik çalabiliyorsunuz.bu arada da diğer işlerinize bakabilirsiniz.
  • ARKAPLANDA MP3 VEYA RADYO DİNLEYEBİLİYORMUYUZ?VE DİNLERKEN MESAJ ATABİLİYORMUYUZ?
    quote:

Orjinalden alıntı: febahadir

evet arka planda müzik çalabiliyorsunuz.bu arada da diğer işlerinize bakabilirsiniz.
  • BENCE TARTIŞMASIZ U600
    ÇİFT KAMERA FALAN HİKAYE

U600
  • HSDPA 3.6 mbps tam olarak nedir
  • arkadaşlar samsung u600 de de İlave olarak WMDRM (Windows Media Dijital Haklar Yönetimi) ve MPEG4/H.263/Real format ilavesi varmış ariyeten arkaplanda müzik dinlemede varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ARKAPLANDA MP3 VEYA RADYO DİNLEYEBİLİYORMUYUZ?VE DİNLERKEN MESAJ ATABİLİYORMUYUZ?
    quote:

evet arka planda müzik çalabiliyorsunuz.bu arada da diğer işlerinize bakabilirsiniz.

birader sendeki bu arkaplandaki müzik takıntısı nedir heryerde aynı seyi sorup aynı yanıtı almana rağmen tatmin olmuyosun. hayır sora sora calan telefonlar calmamaya baslıycak ondan korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aposr

arkadaşlar bu konuyu burada tartışırsak daha güzel olur diye düşünüyorum forum daha derli toplu olur
    sizce u700 beklemeye değermi temmuz ayı gibi gelicekmiş.

artılarına eksilerine bakıcak olursak:
    u700 ün tek artısı 3g yi desteklemesi ama şu andA bu özellik Türkiye de kullanılamıyor

u600 ün artıları ise u700 e göre daha fazla dahili hafızasının bulunması daha ince ve şık görünmesi

bence u600 alınır u700 ü beklemeye gerek yok

ben u600 ün fiyatının kolay kolay düşmeyeceğini düşünüyorum bence çıkış fiyatı uçuk değildi d900 ün 1 milyardan çıktığını düşünürsek

sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz

ARKADASIM EGER FİYAT KONUSUNU DÜŞÜNMAZSEK BİRAZ DAHA BEKLE
    U900 CIKICAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cano_798 -- 22 Mayıs 2007; 19:45:22 >

• u900 falan beklemeyin arkadaslar o kadar beklerseniz telefon melefon alamazsınız, u700 e gore u600 bence daha guzel bir ürün... u700 de işe yaramaz 3g gibi bir kaç ıvır zıvır koymuşlar tipi de daha kalın
  • u600 ü ensonunda aldım u900 ü beklersek telefonsuz kalırız gerçeketen çok güzel bi telefon tavsiye edderim
  • ARKAPLANDA SADECE RADYOMU DİNLEYEBİLİYORUZ?YOKSA MP3TE DİNLEYEBİLİYORMUYUZ??
    quote:

Orjinalden alıntı: ata72

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ARKAPLANDA MP3 VEYA RADYO DİNLEYEBİLİYORMUYUZ?VE DİNLERKEN MESAJ ATABİLİYORMUYUZ?
    quote:

birader sendeki bu arkaplandaki müzik takıntısı nedir heryerde aynı seyi sorup aynı yanıtı almana rağmen tatmin olmuyosun. hayır sora sora calan telefonlar calmamaya baslıycak ondan korkuyorum

• ikisininde birbirne göre artıları eksileri var bence u600 alınır kamerası daha iyi zaten görüntülü konuşmanın türkiye'ye gelecek hali yok bu benim görüşüm boşuna u700 beklemeye gerekde yok
  • Peki U600'da menüye şifre koyma özelliği varmı?
  • @warsaw
    menüden kastın dosyalar mesajlar mp3 ler resimlerse evt şifre koyabiliyoruz
  • menu derken tuş kilidini açmak için girilen şifreden bahsediyorum.Yani telefonu eline alan kurcalamasın istiyorum bunda varmı bu özellik?
  • menu derken tuş kilidini açmak için girilen şifreden bahsediyorum.Yani telefonu eline alan kurcalamasın istiyorum bunda varmı bu özellik?

evet var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.