Şimdi Ara

U Watch U8 Akıllı Saat İncelemem (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
66.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozumozdemir1

    ben 21/04/2016 tarihinde uwatch-turkiye.com isimli bir siteden 2 adet akıllı saat aldım.Yukarıdaki video da o sitede yayınlanıyor.
    Ancak ürün sitede görüntülendiği gibi değil ayrıca özellikleri de sitede belirtilen şekliyle değil.
    Gelen ürünü 2 gün içinde iade amaçlı geri gönderdim.02/06/2016 tarihi itibariyle de param hala hesabıma yatmadı.
    Sözde firmanın iade departman(!) sorumlusu murat isimli şahısla 27/05/2016 tarihinde görüştüm.(Günler sonra) "Paranız en geç 30/05/02016 tarihinde yatacak" yalanını attı.
    size tavsiyem kesinlikle yukarıda yazdığım siteden alışveriş yapmayın.
    Site telefonu 0 212 702 20 16.bu numaradan kesinlikle alışveriş yapmayın.
    Şu an sorunu tüketici hakem heyetine taşıdım.Ayrıca savcılığa nitelikli dolandırıcılık şikayetiyle başvurdum.

    Arkadaşlara hangi ülkenin markası olduğunu sordum.Kore firması dediler,Gelen ürün çin malı çıktı.Ayrıca videoda telefon ile saat yanyana çalışıyor görünüyor.telefondan 5 metre uzaklaştığınızda telefonla akıllı saatin bağlantısı kopuyor.
    Bu fürmanın telefonunu defalarca aramama rağmen yetkililer telefonu ya açmıyor ya da açıp kapatıyorlar.Bilginize....




  • Arkadaşlar iphone 5s bağladığımızda rehber gözüküyor ama numaralar çıkmıyor.numaraların çıkmasıniçin bir yol var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat şu an n11.com da 30 tl gibi bir fiyata satılıyor. Sizce alınır mı?
    Edit:saatte titreşim var mı? Ayrıca kulaklıkla müzik dinlerken telefondaki çalan şarkıyı saatle değiştirebiliyor muyuz? Ve son olarak dokunmatiği nasıl acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kouken -- 5 Temmuz 2016; 4:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kouken K kullanıcısına yanıt
    Var evet ve telefon dokunmatiğinden farksız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddbb

    Var evet ve telefon dokunmatiğinden farksız

    Alınir mı peki hocam önerir misiniz? Fiyatının bu kadar düşük olması aklımı kurcaladı biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kouken K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arada kullanıyorum yazın sıcak bir şey takınca terliyor bileğimde ama onun dışında çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim ben de çok tereddüte kalmıştım tek eksik yanı bildirim geldiğinde sadece bip sesi çıkarması ve titrememesi bir de seçilen şarkı zil sesi olda süper olacaktı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin sitelerinde satılan bu saatler güvenilir mi? Bunu satanlar telefonunuzdaki tüm bilgilere erişiyor tarzında haberler vardı.
  • çok güzel elinize sağlık
  • Arkadaslar rehberi saat icinde gosteremedim. Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın Aleyküm ben saate güncelleme yapmaya çalıştım ama ekran yarım kaldı başka sürümler indirdim ama hep %85 de takılı kalıyor sürüm numarası mediatek mt6261ma yardım debilirmisiniz orjinal sürümü nasıl bulabilirim :(
  • arkadaşlar bu saati ----akıllısaatal.com-----da 69 tl ye satılıyor yanındada 8 GB Flash Bellek hediye veriyor sizce
    güvenip alınırmı alan varmı bilgisi olan paylaşa bilirmi lütfen U Watch U8 Akıllı Saat İncelemem U Watch U8 Akıllı Saat İncelemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesgen -- 6 Kasım 2016; 18:20:13 >




  • Merhabalar arkadaşlar daha önce apple watch ile ders notlarımı mail atıp sınavlarda rahatça bakabiliyordum. Bu saati alsam aynı işlevde kullanabilir miyim ? iPhone üzerinden tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALACAK OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM KARGO DAHİL 35 TL ...
  • Bende cakmasi var. Nasi tema ekleriz buna? Ben PhotoShop da tasarlarim ama icine nasıl eklicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatlerden hangisi whatsapp kullanabiliyor ?

    sim kartı takıp saat üzerinden whatsapp görüşmesi yapmak istiyorum. Telefon olmadan yani.

    yok mu bilen ?

    Gt08
    Dz09



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Nisan 2017; 0:29:30 >
  • Şef merhabalar 2014'deki yazıya 2017'de bakıp birşeyler sormam sıkıntı olmaz umarım :)
    Şef benim sorum şu Xa Ultra kullanıyorum genellikle de kablolu kulaklık ile kullanıyorum.Şef akıllı aat almak istiyorum, lakin saat üzerinden konuşma olmayacak diğer herşey olur ama konuşma olmayacak karşıdakinin ne konuştuğunu niye dışardan herkes duysun ki ve kolumu bileğimi milletin için ağzıam götürüp konuşmak tuhafıma geliyor.Böyle bir akıllı saat var mı.?Mesaj oku aramayı reddet-yanıtla ama kulaklık ile konuş telefonu çepten çıkarmadan müziği yönet gelen mesajları oku ama saat üzerinden konuşma olmasın böyle bir saat arıyorum uygun fiyata bir de ssu geçirmez olura (el yüz yıkarken) yeter bana .Bir çok Türkiye alışveriş sitesine baktım yazdım sordum öyle bir model yok dediler.Şimdide senden yardım istiyorum çok teşekkürler.
  • Bundan bugün edindim. Bendeki everestin bir modeli ama u8in aynisi, zaten Bluetooth görüntusunde bile saat u8 olarak görünüyor.

    Uygulamanin kare kodu saatin içinde mevcut, oradan once apksini indirdim, sonra marketten programini . Akabinde baglantiyi sorunsuzca yapmayi basardim.

    Ama bulamadigim bir sey var, gelen aramalar saatte görünüyor, eyvallah ancak cevaplamayi telefondan yapmak istiyorum,olmuyor. Saatten cevapladigimda telefon aktive olmuyorr, yani sesim telefondan gitmiyor, saatin mikrofonu da kucuk olduğu için sesi tam alamiyor.

    Gecen sayfalarda bununla ilgili olarak birkac arkadas soru sormus ama pek bir yanit yok. Gelen aramada saatin ekraninda mikrofon ile ilgili ayari yapinca sesi tamamen kesiyor. Yabi mikrofonu ses almıyor.

    Telefondan Bluetooth ayarlarindan yapilabilecegi soylenmis, yaptim ama bu sefer de rehber senkronizasyonunu kaybediyor. Bildirim gelmiyor. 3 ayar var, medya, telefon sesi gibi. Ucunu de denedim ama bir sonuc alamadim.

    Bu konuda yardiminizi bekliyorum zira saatin bu haliyle kullanilabilirligi yok. Benim istedigim, saatten kimin aradigini gormek ama telefon gorusmesini saat üzerinden degil, telefondan yapmak.

    Simdi aklima geldi, bir arkadas Bluetooth kulaklikla birlikte denemis ama bu seferde aybi anda iki cihaz Bluetooth baglantisinda sorun cikarnis.

    Bunu hic denemedim telefonun bunu saat olarak degil, Bluetooth kulaklık olarak gördüğünü düşünüyorum. Aksi halde yapilan ayarlar bir ise yarardi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Mart 2018; 20:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesajı değiştir butonu aktif olmadığı için ekleme yapayım:

    Sorunu Çözdüm:

    Arama geldiğinde telefonun arama ekranından " mobil cihaz kulaklığı" seçerseniz, saat deaktif oluyor ve görüşmeyi telefon üzerinden yapabiliyorsunuz. Arama yaparken saatten aramayı başlattığınızda yine her şey saatten ( görüşmeler saatin hoparlör ve mikrofonu aracılığı ile) yapılıyor. Ama arama yaptığınız esnada yine " mobil cihaz kulaklığı" seçeneğini seçerseniz, görüşmeyi telefondan yapabiliyorsunuz. Bu açıdan kullanımı zor bir özellik olmuş. ama saatten gelen aramanın kime ait olduğunu görebilmek güzel tabi. saaten arama tuşuna bastığınız an ile telefonun arama yapmaya başlaması arasında 1-2sn gecikme oluyor, çok önemli değil.

    Bu sorunu çözdükten sonra saati çok verimli kullanmaya başladım. Hatta bu sabah telefonumun alarmı çalmamasına rağmen saatin alarmı çaldığı için işe geç kalmadım.

    Youtube videolarının sesini saatten alabiliyorsunuz. Video telefonda oynatılıyor, ses saatten geliyor. Bu özelliğin günlük kullanımda işe yarayıp yaramayacağını zaman gösterecek.

    Bildirimler eksiksiz düşüyor. Funrun yazılımını kullanıyor saat ve türkçe harfler de destekleniyor.

    Görüşmelerde, eğer telefon arama ekranından yukarıda yazdığım ayarı yapmazsanız, ses saatten geliyor ve saatten konuşmak durumunda kalıyorsunuz. mikrofon küçük olduğu için karşınızdaki sizin sesinizi duymuyor çoğu zaman. Ancak ev gibi sessiz bir ortamda ( arabada yol sesinden dolayı sesiniz gitmeyebiliyor ama yalıtımı iyi olan bir araçta sorunsuz görüşme gerçekleştirebilirsiniz) rahatlıkla görüşebiliyorsunuz, sorun çıkmıyor.

    çok uyguna geldiği için aldım, yoksa böyle bir saat almak aklımdan dahi geçmiyordu. İşini yapıyor işte, fiyatına göre sunduğu özellikler hayli iyi ve en öenmlisi özellikler çalışıyor.



    Bu mesaj alcatel a3 xl için yazılmıştır!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 9 Mart 2018; 11:52:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Şef merhabalar

    Akıllı saat hususunda tecrübeli ve bilgili olduğuna güvenerek sormak istiyorum!

    Hoparlörü olmayan yani dışarı ses vermeyen sadece telefonu kontrol etmeye yarayan (gelen aramayı cevapla-reddet) müziği kontrol eden gelen aramayı ve bildirimleri gösteren Vs. yani görüşme sesini dışarı vermeyen mümkünse de şu geçirmeyen bir akıllı saat arıyorum.

    Yardım edersen sevinirim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

    Mesajı değiştir butonu aktif olmadığı için ekleme yapayım:

    Sorunu Çözdüm:

    Arama geldiğinde telefonun arama ekranından " mobil cihaz kulaklığı" seçerseniz, saat deaktif oluyor ve görüşmeyi telefon üzerinden yapabiliyorsunuz. Arama yaparken saatten aramayı başlattığınızda yine her şey saatten ( görüşmeler saatin hoparlör ve mikrofonu aracılığı ile) yapılıyor. Ama arama yaptığınız esnada yine " mobil cihaz kulaklığı" seçeneğini seçerseniz, görüşmeyi telefondan yapabiliyorsunuz. Bu açıdan kullanımı zor bir özellik olmuş. ama saatten gelen aramanın kime ait olduğunu görebilmek güzel tabi. saaten arama tuşuna bastığınız an ile telefonun arama yapmaya başlaması arasında 1-2sn gecikme oluyor, çok önemli değil.

    Bu sorunu çözdükten sonra saati çok verimli kullanmaya başladım. Hatta bu sabah telefonumun alarmı çalmamasına rağmen saatin alarmı çaldığı için işe geç kalmadım.

    Youtube videolarının sesini saatten alabiliyorsunuz. Video telefonda oynatılıyor, ses saatten geliyor. Bu özelliğin günlük kullanımda işe yarayıp yaramayacağını zaman gösterecek.

    Bildirimler eksiksiz düşüyor. Funrun yazılımını kullanıyor saat ve türkçe harfler de destekleniyor.

    Görüşmelerde, eğer telefon arama ekranından yukarıda yazdığım ayarı yapmazsanız, ses saatten geliyor ve saatten konuşmak durumunda kalıyorsunuz. mikrofon küçük olduğu için karşınızdaki sizin sesinizi duymuyor çoğu zaman. Ancak ev gibi sessiz bir ortamda ( arabada yol sesinden dolayı sesiniz gitmeyebiliyor ama yalıtımı iyi olan bir araçta sorunsuz görüşme gerçekleştirebilirsiniz) rahatlıkla görüşebiliyorsunuz, sorun çıkmıyor.

    çok uyguna geldiği için aldım, yoksa böyle bir saat almak aklımdan dahi geçmiyordu. İşini yapıyor işte, fiyatına göre sunduğu özellikler hayli iyi ve en öenmlisi özellikler çalışıyor.



    Bu mesaj alcatel a3 xl için yazılmıştır!!!!
    Saat nasıl sürekli açık kalıyor acaba? Bir türlü bulamadım da. İnş ekran kapalıyken de saat gôrünüyordur. Yoksa gerçekten kötü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.