Yeni suya indirilmiş, dünyanın en teknolojik savaş gemisi. Radarda balıkçı teknesi kadar görünüyormuş. Elektromanyetik top falan taşıyormuş. Haberlerde gördüm sizinle paylaşmak istedim
Ülke gündemi bölümünde konusu vardı galiba. Gemi fena yalnız. Düşman bunun görünüşünden korkup teslim olur. < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Serenade. quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp bkz. elektromanyetik top, şimdi bu liseliyi + yağmuruna tutun baban galiba morgül
quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Serenade. quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp bkz. elektromanyetik top, şimdi bu liseliyi + yağmuruna tutun baban galiba morgül Sen bana facebook adresini ver babayı göstereyim sana velet
quote:Orijinalden alıntı: Serenade. quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Serenade. quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp bkz. elektromanyetik top, şimdi bu liseliyi + yağmuruna tutun baban galiba morgül Sen bana facebook adresini ver babayı göstereyim sana velet https://www.facebook.com/ErralpK buyrun