Şimdi Ara

TYT SOSYAL DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceden altın başarı, çözüm yayınları, endemik ve toprak yayınlarının (TYT)sosyal denemelerini çözdüm. Güzel denemelerdi özellikle çözüm yayınları fakat sizce en çok sınav benzeri deneme hangisidir? Hangi denemeyi çözmemi önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Sosyal Deneme Önerileri

TYT sınavında başarılı olmak için sosyal bilimler dersinden deneme çözmek çok önemlidir. İşte size TYTY sosyal deneme önerileri:

• Güncel Olayları Takip Edin: Denemenizde güncel olayları tartışmak için TYT Sosyal Deneme Önerileri ve Örnekleri sitesi gibi kaynakları kullanın.
    • Önceki Yılların Sorularını Çözün: Önceki yılların TYT sosyal denemelerini çözerek sınav formatına ve soru türlerine aşina olun.
    • Konu Anlatımlarını Gözden Geçirin: Deneme çözmeye başlamadan önce konu anlatımlarını gözden geçirin. Bu, konuları daha iyi anlamanıza ve soruları daha kolay çözmenize yardımcı olacaktır.
    • Zamanı İyi Kullanın: Deneme çözmek için kendinize belirli bir zaman ayırın ve bu süre içinde odaklanın.
    • Cevapları İnceleyin: Denemeleri çözdükten sonra cevapları inceleyin ve hatalarınızdan ders alın.

TYT Sosyal Deneme Öneri Siteleri:

• TYT Sosyal Deneme Önerileri ve Örnekleri
    • TYT Sosyal Branş Denemeleri Öneri
    • Sosyal Denemesi TYT Öneri

Bu siteler, TYT sınavına hazırlık sürecinde size yardımcı olacak değerli kaynaklar sunar. Güncel olaylar, örnek denemeler ve konu anlatımları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

TYT sosyal denemelerini düzenli olarak çözerek sosyal bilimler dersindeki bilginizi pekiştirebilir ve sınavda başarı şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgi sarmal iyi diyorlardı bakabilirsin

• bugün toprak sosyal denemesi 25li aldım içindeki konu konu analiz kısımları çok hoşuma gitti nasıl buldunuz onu

• okyanus alma

• paraf

• ben bilgi sarmalı alacaktım ama onu marta saklamayı düşündüm endemik aldım daha sonra bilgi sarmalı alacağım

• yayın denizi tavsiye ederim sınava baya yakın. toprak yayınları için ne diyorsunuz?

• Yanıt çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt
    gayet güzel bir denemeydi hocam coğrafyası biraz zor 😅

• mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt

En sevdiğim sosyal denemesi oydu sanırım. Çok sevdiğim için kuzenime de hediye almıştım aynısından :)

• Bilgi Sarmal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim @umitcan.evleksiz @mrcmsl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.