Şimdi Ara

TYT Konusunda Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim sen manyak olmusun sınavda sana edebiyat sorulmucak yav sorulmucak sürekli aynı soruların sorulduğu konular açıyorsun
  • Kusura bakma
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

sosyal kimya biyoloji bunları rahat rahat 12. sınıfta halledersin. Gerçekten unutuluyor inan bana. Çalışacaksan mat geo fizik çalış sadece.

• TYT Mat, FKB ve Paragraf için hangi kaynaklarını önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 13 Mart 2021; 18:21:40 >
    Tyt mat: 345
    Geometri: hiçbir şey bilmiyorsan geometrinin ilaci. Orta düzey olarak bireyb. Ayrıca geometride Kenan kara öneririm.
    Fizik:345
    Kimya ve biyoloji Palme.

FKB derslerine tek kitap yeter daha sonra ful denemeye aban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Paragraf için Limit Kronometre
    Tyt Mat 3 4 5 kolay orta bir kitaptir bunaltmaz seni diye düsünüyorum kolaydan zora gider testleri.
    FKB cözmedim bilmiyorum
  • Çapı arkadaşa vereceğim
  • ViP Fizik çok sevdiğim bir kanaldır. "Geo ilacı basit kaçar" derken ne demek istediniz ?
  • Ben 10. sınıf çap matematik'te POK'u ve Fonksiyonları bitirdim ama UZMAN ve SAMPİYON'da hiç zorlanmadım, herhalde bu iki konu zor değildi. Hahaha şimdi kontrol ettim Geo İlacı kitabın adıymış, ben de otomatik düzeltmenin azizliğine uğradınız sandım.

Edit: Yayın Denizi, ViP Fizik'in kendi kitabı mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 13 Mart 2021; 20:41:36 >
  • 9'da ben de bilinçli degiildim, çocuk gibi aklım hep oyundaydi. 9'dan ona fiziksel olarak pek bir şey degismese de zihinsel açıdan değişmelerin farkındayım. Bu arada ilgin için teşekkür ederim.

Edit: Bir de Yayın Denizini yeni alacağım, ViP Fizik'te 1 yıl önce atmış videoları. Farklı basım olmasınlar ?

Edit2 : Geometrinin ilacı TYT, AYT olarak karışıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 13 Mart 2021; 20:57:2 >
  • Ben internetten o kitabın incelemesine bakıp ViP Fizik ile karşılaştırayım. Olmadı bir kitap evinde karşılaştırılım. Bir de onceki mesajı düzenledimz bakar mısın ?
  • Tamamdır. Şu olayı bir ViP Fizik'e yorumlar da sorayım.

Edit: Yayın Denizi çözümü videolarında 2 hafta, 1 ay önce atılan yorumlar var. O kişilere de sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 13 Mart 2021; 21:4:58 >
  • Merhaba, bu kitapların zorluk seviyesini görmek için biraz araştırma yapayım dedim ve Limit Kronometre'nin zor seviyede değerlendirildiğini gördüm. Benim gibi yeni başlayan biri için kötü bir başlangıç olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 13 Mart 2021; 23:25:50 >
  • Konuya bekleniyorsunuz. Bana limit kronometre almamı önermiştiniz ama buradaki iki arkadaş bana onu öneriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.